+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Accountmanager Engineering Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Elke week start je met een teamoverleg. Je kijkt terug op wat goed ging en wat beter kan. Samen maken jullie plannen voor de nieuwe week. Later bespreek je met je manager hoe je de komende maanden gaat aanpakken. Op woensdag bezoek je een specialist op zijn werk. Je praat over zijn start en plannen. Op donderdag zoek je nieuwe collega's. Je weet waar je ze vindt en wat hen motiveert. Ook praat je over het teamfeest dat eraan komt. Dit keer is het thema Go Wild! Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op maandag ochtend heb jij de weekstart met je team van sales consultants, recruitment consultants en accountmanagers. Hierin bespreken jullie hoe de afgelopen week is verlopen. Wat ging er goed? Waar baal je van? Waar ben je trots op? Samen bekijken jullie de planning van komende week. Zo bespreken jullie welke intakegesprekken er al gepland staan met specialisten en welke klanten je de komende week gaat bezoeken. In de middag bespreek je samen met je manager de sales plannen voor de komende 3 maanden, op welke klanten ga jij je focussen? En hoe kan jouw manager jou helpen in je gesprekken?
Woensdag middag heb je een gesprek met een specialist die op een project werkt bij één van jouw klanten, hij is onlangs gestart. Je gaat langs om te horen hoe zijn eerste dagen zijn geweest! Hij vertelt je over zijn nieuwe werkplek en collega’s, je krijgt een rondleiding en ziet direct die toffe kantine waar hij zojuist lyrisch over sprak. Samen bespreken jullie de opleiding en ontwikkelplannen die je hebt ontworpen voor je specialist en hoe jij hem hierin verder kan helpen.
Donderdag ochtend ga je via verschillende wervingskanalen op zoek naar specialisten die je in jouw team wil aannemen. Doordat jij weet wat jouw specialisten drijft weet jij ook waar je hen kan vinden. Je benadert en spreekt met kandidaten, waarna je vervolgens een gesprek mee inplant bij jou op kantoor. Tijdens de lunch spreek je met jouw collega’s over het Brunel feest wat over 2 weken op de planning staat. Jullie worden opgehaald met bussen door heel Nederland om naar de feestlocatie gebracht te worden. Deze keer is het thema “Go Wild”. De enige vraag die dan nog rest deze lunch is natuurlijk; “wat trekken jullie aan?!”.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in