+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Functioneel Beheerder Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Waterschap de Dommel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Waterschap de Dommel

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.874 - € 5.271 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als functioneel beheerder e-HRM ben je verantwoordelijk voor het goed laten werken van belangrijke applicaties van verschillende waterschappen. Je zorgt dat alles up-to-date is, problemen snel opgelost worden en gebruikers de juiste training krijgen. Ook kijk je hoe de systemen beter kunnen werken en werk je samen met leveranciers en collega's. Je helpt niet alleen je eigen team, maar ook andere waterschappen. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en doet mee aan projecten. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als functioneel beheerder e-HRM zorg je voor goed functionerende applicaties waar de afdeling HR eigenaar van is. Denk hierbij aan de Personeel- en Salarisadministratie, Werving en Selectie en het Learning Management Systeem. Deze applicaties beheer je voor Waterschap Aa en Maas, Waterschap De Dommel en het Waterschapshuis. Je implementeert releases, je zorgt voor een correcte en tijdige afstemming van beheerszaken en gebruikersinformatie en het juiste en actuele opleidingsprogramma voor gebruikers. Je optimaliseert applicaties en systemen en weet tijdig de juiste ingangen bij de verschillende leveranciers te benutten inzake het oplossen van acute storingen. Je bewaakt koppelingen met andere systemen en initieert nieuwe koppelingen in samenwerking met ICT. Je borgt en monitort de uniformiteit op de inrichting en HR-processen, beheert modules en nieuwe functionaliteiten op inrichting en voert wijzigingen door in applicaties. Je onderhoudt contacten met en bent aanspreekpunt voor en ondersteunt gebruikers (HRM/ ICT) en leveranciers en je beheert en onderhoudt de toepasbaarheid van de applicaties.

Daarnaast fungeer je als klankbord voor beheerders van andere waterschappen, volg en analyseer je ontwikkelingen op het gebied van e-hrm en speel je hierop in en neem je deel aan projecten.


Gevraagd

Je bent een echte ‘spin in het web’, staat stevig in je schoenen, bent een verbinder en gericht op samenwerking. Ook ben je analytisch sterk en beschik je over een uitstekend probleemoplossend vermogen en bent flexibel in denken en handelen.
Daarnaast heb je:
  • HBO werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke functie
  • uitstekende digitale vaardigheden en affiniteit met ICT
  • kennis van BiSL
  • ervaring in de overheidssector bij voorkeur op het gebied van HR
  • ervaring met de HR oplossingen van Visma RAET is een pre
  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.


Aanbod

Dit bieden wij jou!
Een salaris van minimaal € 3.874,- en maximaal € 5.271,- per maand bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 10), afhankelijk van ervaring. Daarnaast profiteer je van een uitgebreid pakket aan voordelen, met onder andere:
  • Een ruim opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, en de Brabant Academie waar je alles kunt leren over water.
  • 144 verlofuren + 7,2 bovenwettelijke verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur en een individueel keuzebudget waarmee je extra verlofdagen kunt kopen of je salaris mee kan aanvullen (minimaal € 813,- en maximaal € 1.106,- bruto per maand).
  • Variabele werktijden.
  • Een goede pensioenregeling bij het ABP.
  • Uitstekende thuiswerkfaciliteiten.
Enthousiast? Reageer!
Ben jij het talent waarnaar wij op zoek zijn? Stuur dan uiterlijk voor 28 april 2024 via onze sollicitatiebutton jouw cv en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Joke de Vaan - van Alebeek, Functioneel Applicatiebeheerder, tel. 06-34031715. Voor het proces werving en selectie kun je contact opnemen met Rieke Verlare, Personeelsconsulent, tel. 06-28747701. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 3 mei.

Ter informatie:
Ter informatie: Waterschap De Dommel vraagt bij indiensttreding om een verklaring omtrent gedrag (VOG). Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Het betreft in eerste instantie een functie voor de duur van een jaar met een optie tot waarschijnlijke verlenging.


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn op zoek naar talenten die mee bewegen- en groeien en in staat zijn onze organisatie te versterken. Toon je initiatief, ben je ondernemend, flexibel en slagvaardig? Vind je het belangrijk om bij een organisatie te werken waar je, naast je eigen takenpakket ook kan werken aan persoonlijke ontwikkeling, opleiding en teamontwikkeling? Bij een organisatie waar je veel vrijheid krijgt, flexibel kan werken, kan samenwerken met andere partners en waar vitaliteit gepromoot wordt?

Waterschap De Dommel is voor werknemers een inspirerende organisatie met veel ruimte voor ontwikkeling en ondernemerszin. Een werkgever waar vrijheid, persoonlijk leiderschap, mobiliteit, zelfsturing en flexibiliteit belangrijk zijn. Onze kernwaarden zijn deskundig, samenwerken, slagvaardig en betrouwbaar. Wij zijn dé waterpartner in Midden-Brabant en zorgen voor droge voeten, voldoende water en schoon water. We dragen actief bij aan een gezonde, mooie, veilige, natuurlijke en duurzame leefomgeving. Een leefomgeving waarin mensen graag wonen, werken en recreëren met goede condities voor ondernemers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in