+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Lead Software Developer | HRM Software Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m
  • Pensioenregeling
 

Locatie

Den Haag
 

Vacature in het kort

Voor een organisatie in de softwareontwikkeling zoeken we een Senior Software Developer. Je komt in een klein, gezellig team dat werkt aan een belangrijk product voor HR. Je gaat aan de slag met het bouwen van nieuwe dingen en het verbeteren van wat er al is. Samen met je team zorg je dat alles goed werkt en veilig is. Je gebruikt hiervoor verschillende technieken. Je krijgt een goed salaris, een fijn pensioen en de kans op een bonus. Ook zijn er leuke teamuitjes. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een mooie organisatie gevestigd in Den Haag zijn wij op zoek naar een Senior of Lead Software Developer die het leuk vindt om Product Ownership en Lead te nemen binnen een op HRM software gericht team.. Het gaat hier om een interne functie waarbij je komt te werken aan een in-house ontwikkeld product welke in zowel binnen- als buitenland wordt gebruikt.

Je komt terecht in een relatief klein en informeel ontwikkelteam, bestaande uit een handvol ontwikkelaars. Het gehele team bestaat uit ongeveer 30 personen. Het hoofdproduct waaraan jullie werken is het beste te bestempelen als een HR systeem voor grote bedrijven. Met het product worden alle HR gerelateerde zaken, bijvoorbeeld loonstroken, trainingen/cursussen die gevolgd worden en alles wat hier omheen hoort, vastgelegd in één systeem. Zo is er continu inzichtelijk waar iemand staat, worden zijn competenties vastgelegd, functioneringsgesprekken gedocumenteerd en kan er bijvoorbeeld een groeiplan opgesteld worden aan de hand waarvan weer bepaald kan worden welke nieuwe cursussen nodig zijn. Het gaat om een technisch gecompliceerd product waarbij veelal met grote datastromen en privacygevoelige informatie gewerkt wordt. Termen als security, privacy en informatiebeveiliging staan dan ook hoog in het vaandel.

Klanten die dit product gebruiken zijn uiteenlopende partijen, maar altijd grotere bedrijven. Dit kan variëren van een Nederlands bedrijf met 250 medewerkers tot aan een in Silicon Valley gevestigde wereldspeler met ruim 35.000 personeelsleden.

Als Senior .NET Developer/Architect krijg jij een belangrijke functie in het ontwikkelteam van de organisatie. Je gaat je bezighouden met hands-on development, waarbij je kunt denken aan zowel het uitbouwen van bestaande applicaties/features als aan de ontwikkeling van volledig nieuwe features. Daarnaast ga jij je buigen over de applicatie-architectuur en mogelijke verbeterpunten hierin. Om dit goed te doen, werk je nauw samen met je collega-developers. Jij neemt regelmatig de leiding in het team en bent één van de eindverantwoordelijkheden als het gaat om het opleveren van de producten. Het teamgevoel is hier sterk en de werkzaamheden zijn divers.

De focus van je werkzaamheden zal liggen op backend development, maar het is fijn als jij ook je steentje kan bijdragen aan de voorkant zo nu en dan. ​​​​​De technieken waarmee je gaat werken zijn o.a. C#, ASP.NET Core, MVC, Javascript, LINQ, Azure (DevOps) en SQL. Daarnaast is er altijd ruimte voor het implementeren van nieuwe, nuttige technieken. Innovatie is immers een belangrijk begrip in de organisatie!


Gevraagd profiel:

- Je beschikt over HBO werk-/denkniveau, een HBO diploma is een pré;
- Je werkt op Senior niveau en hebt al enige (of veel) ervaring met .NET architectuur;
- Je hebt ruime kennis van C#, ASP.NET, MVC, LINQ en SQL;
- Ervaring met Javascript en Azure is een grote pré;
- Je hebt een proactieve houding en bent communicatief sterk;
- De leiding nemen indien nodig is geen enkel probleem voor jou;
- Je hebt een ondernemende houding en volgt de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet.


Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Zo krijg je onder andere:
- Een goed salaris (denk aan ongeveer € 5.000 bij start, uiteraard met groeimogelijkheden);
- Een goede pensioenregeling;
- Kans op een individuele bonus bij goede prestaties;
- Veel leuke teamuitjes met geweldige collega's;
- Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een ontzettend leuk team!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Martijn Plieger op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 027 of mobiel : +31 (0)6 21 33 39 82 Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in