+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Senior Java Software Engineer - Maakt impact op de meest interessante projecten - €110.000 Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • Fulltime
 • Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 9.167 p/m
 • Auto v/d zaak
 

Locatie

Delft
 

Vacature in het kort

Werk aan unieke projecten en groei in je carrière als Senior Java Software Engineer. Kies zelf het werk dat jou het meest interesseert en werk deels vanuit huis. Leer van de beste software engineers en draag bij aan maatschappelijke projecten. Dit is je kans op financiële vrijheid en persoonlijke groei. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol: Senior Java Software Engineer Delft
 • Zeg jij ook ja tegen een buitengewoon salaris dat kan oplopen tot jaarlijks €110.000, plus mee-investeren in aandelen en je zo jouw weg in te slaan naar financiële vrijheid?
 • Sluit jij je graag aan bij de meest succesvol groeiende jvm projectorganisatie met altijd projecten op maat waarbij je altijd kunt kiezen voor het meest interessante werk?
 • Zou je deel willen uitmaken van een kick-ass software engineering-cultuur kennisdeling, autonomie en kameraadschap enorm belangrijk is?
 • Lijkt het jou gaaf om continu geïnspireerd te worden door je collega’s die niet alleen de beste software engineers zijn, maar ook veelal open-source committers of public speakers?
Jouw werkgever: Snelgroeiende Tech Organisatie maakt impact op de meest interessante JVM projecten van Zuid-Holland!
Soms heb je van die organisaties die gewoon iets speciaals hebben. De mensen die er werken, de cultuur, de impact. Dit is zo’n bedrijf. Gespecialiseerd in de digitalisering van Nederland, die de laatste jaren een enorme groei heeft te weten realiseren met hun toch wel unieke concept. Oké, maar wat is er dan zo uniek? Zet de beste van de beste software engineers op één plek, voed ze met enorme vrijheid en ruimte om te groeien, laat ze 100% zelf (ja je hoort het goed, echt 100% zelf) het meest interessante- en best passende werk kiezen, en zorg voor een buitengewoon salaris met de mogelijkheid om mee te ondernemen. Zo werk jij 1 dag op kantoor, 1 dag bij de klant, de rest vanuit huis, rij je een mooie auto of hebt een nog hoger salaris én verdient ook nog eens tot 110K per jaar! Wat zelfs kan doorgroeien tot 130k wanneer je lead of architect wordt. Hierdoor werk je niet alleen met like-minded, ondernemende en gedreven software engineers, maar wordt je hier dus ook echt gewaardeerd! Als je iemand bent die zichzelf continu wil verbeteren en groeien tot de beste software engineer die je kunt zijn, dan ben je hier aan het juiste adres! Veel van je toekomstige collega's spreken regelmatig op conferenties, schrijven blogs of dragen bij aan open source-projecten. Deze kennis delen zij graag met jou. Jij krijgt hier de kans om echt jouw stempel te drukken op het vormgeven van deze interne kenniscultuur, en jouw carrière naar hetvolgende niveau te brengen.

Jouw rol: Senior Java Software Engineer Delft
Als Senior Java Software Engineer Delft kom je te werken aan uiteenlopende en veelal lange termijn projecten. Hier gaan jij werken aan één van de vele maatschappelijke projecten en zal jij altijd kijken naar hoe jij technische problemen zo goed mogelijk kunt oplossingen. Als technisch partner van jouw klanten ga jij hen technisch adviseren. Zo kun je denken aan legacy systemen van een nieuwe architectuur te voorzien en deze opnieuw bouwen op basis van Microservices, ga jij kijken naar welke meerwaarde (native) Cloud Development kan helpen, DDD, Event-Driven of andere relevante concepten, de klant kan brengen. Maar ook bestaande systemen die performance uitdagingen hebben en met factor 10 omhoog moeten. Vaak technisch lastige puzzels waar flink wat van jouw denk vermogen wordt gevraagd, maar is dat niet waarom we het allemaal ooit zijn begonnen? Men vindt het belangrijk dat de werknemers echt het gevoel krijgen van waardering. Dat begint bij het stukje beloning. Ze snappen echt dat hoogkwalitatieve software engineers zoals jij een goed salaris verdienen. Daarom heeft men ook de bewuste keuze gemaakt om hun winst zo eerlijk mogelijk te verdelen. Dit resulteert in een voor jouw buitengewoon salaris dat kan oplopen tot ruim boven de €100.000. Jij krijgt hier dus de unieke kans om echt te werken aan jouw financiële vrijheid. Dit zie je niet vaak! Maar het houdt niet op bij alleen een goed salaris. Jij krijgt hier echt de vrije keuze in welk werk je wel of niet doet. En ja, echt 100%. Wil je graag dicht bij huis werken, of juist met meerder collega’s op één plek? Geen probleem! Dit wordt geregeld. Of wil je juist je technische horizon verbreden door met Kotlin, Kafka of Cloud-Native aan de slag te gaan? Ook dit is geen probleem. Er wordt echt naar jouw wensen geluisterd.

Wat wordt er gevraagd?
 • Minimaal 4 jaar professionele Java Software Development ervaring.
 • Ervaring met Java11+/Spring
 • Ervaring met Docker, Kubernetes is een pre
 • Ervaring met Cloud als AWS, GCP of Azure is een pre
 • Ervaring met event-driven tools zoals Kafka is een pre
 • Ervaring met Cassandra, MongoDB en/of Elasticsearch is een pre
 • Ervaring met Agile, Scrum, TDD en/of CI/CD is een pre
Wat wordt er geboden?
 • Een salaris oplopend tot€110.000 obv kennis en toegevoegde waarde
 • 25 vakantiedagen
 • Werk 3 dagen vanuit huis
 • Solide pensioen
 • Mogelijkheid tot leaseauto
 • Ruimte voor trainingen en conferenties
 • Kans om aandeelhouder te worden
 • Mobiele telefoon en laptop
Dus lijkt jou het als Java Software Engineer Delft een enorme kans om dit succes verder gestalte te geven en jouw carrière echt naar een hoger niveau te tillen?
 

Reageer dan nu via het onderstaande formulier, of stuur jouw cv naar Yannick Wiertz via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in