+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Fabrication & Test Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABATO Motoren

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
ABATO Motoren

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior

Aanbod

 • Vast contract
 • Opleidingsbudget
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Als Fabrication & Test Engineer bij ABATO werk je aan het ontwerpen, bouwen en testen van producten. Je lost technische problemen op en verbetert productieprocessen. Je komt in een team met jonge, technisch onderlegde mensen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling met een bijna onbegrensd budget hiervoor. Ook is er tijd voor gezelligheid tijdens de wekelijkse borrel. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Fabrication & Test Engineer – de klant aan het woord
Als Fabrication & Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en testen van prototypes en producten, en werk je aan diverse projecten waarbij je de technische kant van het productieproces beheert. Je komt bij ABATO terecht in een team van jonge mensen met allerlei veelal technische achtergronden. Er is een open sfeer waarin we altijd voor elkaar klaar staan.

Dit ga je doen:

 • Jouw focus ligt op het opleveren van een net uitziend en goedwerkend product
 • Uitvoeren van productietests
 • Oplossen van technische problemen die zich voordoen tijdens het productieproces
 • Verbeteren van productieprocessen
 • Communiceren met andere afdelingen en teams
 • Bijhouden van technische documentatie

Onze kernwaarden zijn vrijheid en verantwoordelijkheid nemen. We zeggen graag ja tegen een verzoek van een medewerker. Ook is er een bijna onbegrensd ontwikkelingsbudget. Verder is er een jaarlijkse bonus op basis van winst en prestaties van de medewerker. Je hebt 25 vakantiedagen en 2 ATV dagen en een hele goede overurenregeling. Ook is er tijd voor gezelligheid tijdens -bijvoorbeeld- de wekelijkse borrel.

Jouw doorgroeimogelijkheden:
Er liggen kansen om door te groeien naar de buitendienst, maar ook een technische functie op kantoor behoort tot de mogelijkheden. Je kan dan als werkvoorbereider of meer met technische ontwikkeling bezighouden.

Dit breng je mee:

 • Minimaal een mbo 3-diploma autotechniek, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar niveau op basis van werkervaring.
 • Bij voorkeur ervaring met productie- en testprocessen
 • Bij voorkeur kennis van motoren, machines en automatisering.
 • VC-VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
 • Een heftruck certificaat is een pré.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Klanttevredenheid is voor jou het belangrijkste
Over ABATO MOTOREN

De betrouwbare partner voor noodstroomaggregaten, dieselmotoren, scheepsmotoren en tractormotoren
ABATO Motoren is in 2006 gestart met het aanbieden van dieselmotoren. In het begin werden scheepsmotoren geleverd, later ook noodstroomaggregaten. De focus lag in het begin op motoren voor plezierjachten, klassieke schepen van de bruine vloot en tractoren. Vanaf 2007 zijn er op advies van Weichai ook noodstroomaggregaten opgenomen in het assortiment. In de eerste twee jaar haast alleen voor de agrarische markt. Vanaf 2009 is de utiliteit en industrie benaderd met aggregaten. Vanaf 2010 is ABATO Motoren ook in Duitsland actief geworden.

Onze missie
“ABATO Motoren wil waarde creëren voor klanten door de meest economische en best passende oplossing aan te bieden”.

Onze visie
ABATO Motoren combineert dienstbaarheid met oog voor mens en wereld. Door middel toepassen draagt ABATO Motoren bij aan een milieuvriendelijker klimaat. Daarnaast biedt ABATO Motoren maatwerk tot in de puntjes om de klant te voorzien van een product dat aan alle wensen voldoet. ABATO Motoren creëert waarde voor haar klanten door productinnovatie naar wens te verrichten. Dit gebeurt altijd door gebruik te maken van de meest economische en best passende oplossingen.

Organisatie
ABATO Motoren ontwerpt en produceert generatorsets en gerelateerde apparaten maar levert ook losse dieselmotoren voor aggregaten, pompen en trekkers en levert losse generatoren en generatorbesturingen. We leveren noodstroomaggregaten en scheepsmotoren in allerlei soorten en maten en voeren ook onderhoud uit. Het bedrijf bestaat uit een sales team van vier personen, een finance team van twee personen en de rest van de 25 vaste medewerkers is technisch bezig. Dit kan zijn op kantoor, in de werkplaats of op locatie. We hebben elke maand een meeting waarin veiligheid en de afgelopen en komende maand met elkaar worden doorgenomen. De gemiddelde leeftijd is vrij laag omdat veel medewerkers na hun studie instromen. We investeren veel in cursussen en trainingen. Kortom, een gezellig en afwisselend bedrijf waar je je goed kunt ontwikkelen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in