+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Testmanager (6500 euro bpm + bonus + leaseauto!) Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Voor een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in testen, zoeken we testmanagers. Dit bedrijf is anders omdat ze echt naar jou luisteren. Je mag zelf kiezen aan welke projecten je werkt en ze helpen je groeien in je werk. Je werkt vaak in Noord-Brabant en kunt ook van thuis werken. Ze bieden een goed salaris, een bonus, en je kunt trainingen volgen. Dit is een kans voor iemand die houdt van afwisseling en flexibiliteit. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een pure testing organisatie in omgeving Tilburg ben ik momenteel op zoek naar meerdere testmanagers. Dit groeiende bedrijf bestaat uit zo'n 30 personen en zijn core business is de wereld van Testing. Met een team van testconsultants, testcoordinatoren en testmanagers waarborgen zij de kwaliteit van software voor diverse toonaangevende opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant.

De organisatie staat te boek als een flexibele en meedenkende werkgever. Zo wordt er in beginsel direct een 'plan van aanpak' met jou gemaakt om te horen waar jouw ambities en wensen liggen. Zo heb je dus zelf een vinger in de pap qua opdrachten waarvoor je aan de slag gaat. Zit je ergens en heb je het na een jaar wel gezien? Geen probleem, dan gaan ze graag met jou kijken naar een vervolgopdracht. Hier staat de werknemer centraal, dan pas de opdrachtgever. Een frisse wind in consultancyland waar het normaliter andersom is!

Dat merk je ook terug in de sfeer. Momenteel zijn ze dus met zo'n 30 consultants die elkaar buiten de opdrachten om ook regelmatig zien. Zo worden er ('in de baas zijn tijd') kennissessies georganiseerd, kun je trainingen volgen en word je ook ondersteund in een stuk ondernemerschap.
Zie je het zelf bijvoorbeeld zitten om trainingen te geven of mensen te coachen? Dan denken ze graag met je mee. Zo kan je bijvoorbeeld ook je opdracht als testmanager afwisselen met een opdracht als (deels) scrum master. Alles is bespreekbaar en omdat men veelal in de regio Noord-Brabant opereert en daarnaast het hybride werken hoog in het vaandel heeft staan, is dit een mooie kans voor een bevlogen testmanager die dynamiek, afwisseling, flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid wenst.

Als testmanager word je ingezet op interessante projecten in de regio. De visie is dat je als testmanager niet boven maar naast het team staat. Dat betekent dat je de gehele keten bij de klant aanpakt; van testadvies, coaching, strategie bepaling tot ook daadwerkelijk hands-on bij kunnen springen indien nodig. Elke testmanager heeft dan ook inhoudelijke kennis van het vak, zij het functioneel of technisch. Je staat dus ook echt met je poten in de klei en je wordt ook gestimuleerd en ondersteund om de kennis van de testing markt actueel te houden.

Veelal ben je het uithangbord van de organisatie richting de klant. Het kan soms ook voorkomen dat je met meerdere directe collega's bij dezelfde werkgever actief bent. Daarnaast zijn ze actief binnen diverse branches (zorg, retail, logistiek) in diverse technische omgevingen (o.a. SAP, Salesforce, Mendix). Ze kijken dan ook graag naar jouw achtergrond om de juiste opdracht te bepalen.
 


Gevraagd profiel:

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt werkervaring als testmanager
- Je hebt werkervaring als uitvoerend tester
- Je bent in het bezit van relevante certificeringen
- Je bent analytisch, communicatief vaardig en een aanpakker
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift


Arbeidsvoorwaarden:

De organisatie heeft jou veel te bieden.

Zo ontvang je;
- een salaris tot 6500 euro bruto per maand,
- een lucratieve bonusregeling, 
- een ruim mobiliteitsbudget, 
- laptop en telefoon van de zaak, 
- de ruimte om thuis te werken, 
- de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen,
- uitstekende werk/privé-balans,
- opdrachten / traject afgestemd op jouw persoonlijke wensen!

Heb jij interesse in deze mooie vacature van testmanager?
Dan ontvang ik graag je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem telefonisch contact op met Tim Vonk via 06-15490856. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in