+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Software Developer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Bright Cubes

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Den Bosch
 

Vacature in het kort

Hou je van IT en het oplossen van complexe problemen? Bij ons krijg je de kans om met verschillende klanten te werken aan uitdagende projecten. We zoeken een Software Developer die graag met de nieuwste technologieën werkt. Bij ons kun je je blijven ontwikkelen en samenwerken met de besten in het vak. We zorgen voor interessante projecten die passen bij jouw kennis en ambitie. Je gaat aan de slag met het vertalen van klantwensen naar oplossingen en het adviseren over digitale veranderingen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Is je meest bezochte website Tweakers.net? Heb je je volledige woning geautomatiseerd met domotica? Help jij graag klanten met het oplossen van uitdagende vraagstukken? Bij Bright Cubes zijn wij op zoek naar een Software Developer waar IT door de aderen stroomt.

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor je vakgebied, bent een kei in software development met hart voor IT, een gezellige collega, gretig om te leren van meerdere organisaties en collega’s. Voor jou zoeken wij projecten die aansluiten bij je ambitie, kennis en ervaring, want innovatieve projecten zijn voorbehouden aan toppers en jij wil vooruit! Als Software Developer ondersteun je organisaties bij het oplossen van complexe softwarevraagstukken. Samen met onze klanten ga je aan de slag waarbij ieder project anders is. Als Software Developer bijt je je vast in onder andere:

 • Vertalen klantwensen in concrete oplossingen
 • Ontwerpen van Microservices o.b.v. een Event-Driven Architecture
 • Cloud native development voor SaaS-diensten met duizenden gebruikers
 • Adviseren van klanten bij hun digitale transitie
Waar kom je te werken?

Bright Minds create Cubed Solutions Sinds 2016 is Bright Cubes een “kennisthuis” voor leergierige en ambitieuze IT-consultants, onze Bright Minds. Als een van de eersten en een van de weinigen zien wij het belang van integratie van cloud, software, data en security als één ecosysteem. Al onze Bright Minds behoren tot de besten in hun vakgebied en hebben daarnaast ook nog een sterke visie en ervaring in onze andere vakgebieden. Als Bright Mind kun je je dus ontwikkelen vanuit je eigen vakgebied naar meerdere vakgebieden en dat is uniek!

Wij werken voor de top 150 bedrijven van Nederland, daar waar geïnnoveerd wordt met cloud, security, software en data. Wij werken met passie en creativiteit aan innovatie Cubed Solutions, waarmee wij voor onze opdrachtgevers IT-ecosystemen creëren die waarde toevoegen en organisaties helpen te versnellen in een veranderende wereld. Wij Engineeren Digital Excellence.


Wat wij vragen?

Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur Informatica, Software Engineering of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar professionele ervaring in onderstaande of vergelijkbare technologieën:

 • Ervaring in het ecosysteem van .NET, Java of Python
 • Cloud development in Azure of AWS
 • Development principes: OOP, design patterns, SOLID, ect
 • DevOps mindset
Wat wij bieden?

Je hebt een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur Informatica, Software Engineering of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar professionele ervaring in onderstaande of vergelijkbare technologieën:

 • HTML, CSS, Javascript (frameworks): Angular, React of VueJs
 • Principes zoals: Mobile First, Responsive Design, PWA, ect
 • Integratie via: REST Open API of GraphQL
 • Full Stack mindset


Bedrijfsomschrijving

Bright Cubes is een thuis voor ervaren professionals en gevestigde architecten op het gebied van cloud technology, software development en data intelligence. Met onze kennis bedienen wij bedrijven in diverse markten, waaronder High Tech, Finance, Energie, Logistiek, (Semi)overheid, Telecom en E-commerce. Door onze vestiging in Den Bosch blijven we nauw verbonden met de innovatieve regio’s in Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in