+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Senior Site Reliability Engineer - 120.000 + aandelen + vast contract Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 8.750 - € 10.000 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als Senior Site Reliability Engineer bij een snel groeiende Fintech Scale-Up in Amsterdam! Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën in een Cloud Native platform. Hier heb je veel vrijheid, autonomie en verantwoordelijkheid. Je werkt direct samen met de oprichters en jouw inbreng is cruciaal voor de innovatie van het platform. Geniet van een hechte teamsfeer, wekelijkse borrels en teamfeestjes. Plus, je krijgt een riant salaris, een vast contract en aandelenopties. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Senior Site Reliability Engineer Amsterdam
  • Wil jij werken voor een snel groeiende middelgrote zeer succesvolleFintech Scale-Up waarvan het management eerder een Unicorn heeft opgezet?
  • Wil jij werken aan een fully AWS based Cloud Native platform, waar jij volop ruimte krijgt voor R&D en de strategie bepaalt op het gebied van SRE/Platform-Security, waarbij jij de kans krijgt om SIEM te implementeren?
  • Houd je van korte besluitvormingscycli, veel autonomie, innovatie, vrijheid en verantwoordelijkheid terwijl je rechtstreeks met de oprichters werkt, zodat jouw platform fungeert als een innovatiekatalysator voor je collega's in het elite engineering team?
  • Zeg jij ja tegen een salaris tot € 120.000 per jaar verdienen + vast contract + opties, zodat je extra beloond wordt wanneer jullie het samen gemaakt hebben?
Lees dan snel verder!

Jouw werkgever: Middelgrote Fintech Scale-Up met amazing engineering cultuur gaat de wereld overnemen!
Deze succesvolle snelgroeiende Fintech scale-up uit Amsterdam is opgericht door visionair technisch management, die eerder ook al succesvol een Unicorn hebben gebouwd. Zij zijn hard op weg hun doel te bereiken: De volledige wereld van Payments te disrupten middels innovatieve technologie en alleen maar de beste van de beste engineers! Er is een ongekende groei binnen Fintech en Payments! Als je dus in een van de grootst groeiende branches (met de grootste budgetten, impact, security, availability, schaalbaarheid en performance en groeimogelijkheden) moet je zeker hier zijn! Er ligt een enorme uitdaging met intercontinentale data stromen met een grote complexiteit. Hier krijg je de kans om de Native Cloud infrastructuur op te zetten samen met titanen op gebied van AWS Cloud. Waar je geniet van veel autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Er heerst een hechte en open sfeer binnen het team, zo hebben ze elke vrijdag een borrel en organiseren ze regelmatig gezellige feestjes. Hier maak je deel uit van een 100% high engineering cultuur. De founders zijn echte tekkies en nemen ze alleen de beste mensen aan! Hier werken betekent een moderne stack en alles fully automated. Wat als klap op de vuurpijl hier bovenop komt is dat je direct een vast contract krijgt en een riant optiepakket! Zo winnen jullie samen, zodra jullie het groot hebben gemaakt!

Doorgroeimogelijkheden
Hier werken betekent ongekende groei. Werken en sparren met de beste engineers uit de industrie, ongekend veel ruimte om te sparren en jezelf door te ontwikkelen. Daarnaast krijg jij de unieke kans om de Platform security strategie uit te zetten binnen een omgeving met een unieke schaal!

Jouw rol: Senior SRE Engineer AWS Amsterdam
Als Senior SRE Engineer AWS Amsterdam maak je deel uit van een klein maar zeer deskundig platform engineering team. Op dit moment heb je de interessante uitdaging om onderzoek te doen, architecturen te ontwerpen en beveiligingsmaatregelen te implementeren met betrekking tot SIEM, PCD-ISS en IaM. Vanwege het belang van beveiliging binnen Fintech krijg je de kans om de leiding te nemen en hun Platform-Security/SRE-strategie te definiëren. Jouw platform zal fungeren als een belangrijke innovatiekatalysator voor de verschillende ontwikkelingsteams, met een beschikbaarheid en uptime van 24/7. Enkele zaken waar je naar uit kunt kijken, zijn het definiëren, meten en bewaken van service line doelstellingen, implementatie van SIEM, implementatie van maatregelen om te voldoen aan PCD-ISS vereisten, professionalisering van monitoring, overstappen naar meerdere AWS-regio's, toevoegen van meer CI/CD-automatisering, opzetten en uitvoeren van bereikbaarheidsdiensten (on-call), en natuurlijk het mogelijk maken van probleemloze en moeiteloze levering voor teams (beveiliging, schaalbaarheid, veerkracht, cloud-native, self-healing). Als je houdt van een rol met een grote impact, geavanceerde technologie en zeer strenge wereldwijde payment vereisten, dan is deze baan iets voor jou.

Wat wordt er gevraagd:
  • 5+ Jaar werkzaam als Cloud/Platform engineer
  • Ervaring binnen Mission Critical AWS productie omgevingen
  • AWS Specialist en kennis van – S3, VPC, CloudFront, Lambda, EC2, IaM
  • Professionele Ervaring als Site Reliability enigineer en/of SOC engineer
  • Kennis van SIEM, PCD-ISS is een grote pré
  • Kennis van het software development processen is een pré
  • Vloeiend in Engels
  • Ervaring met Linux
  • Ervaring met CI/CD automation and IaC (Terraform)
  • Ervaring met het onderzoeken van nieuwe tooling van scratch, en mensen te enthousiasmeren hiervoor.
  • Ervaring met programmeren/scripting met Go of Python.
Wat wordt er geboden:
  • Een salaris tussen de €105.000 en €120.000 per jaar
  • Aandelen opties die zeker x50 of x100 en … kunnen gaan in de komende jaren
  • Vast contract vanaf start
  • Je komt te werken in een omgeving met Communicatieve, sociale en vooral beste engineers die er zijn, binnen een 100% engineering cultuur
  • Samenwerking met founders die meerdere succesvolle bedrijven hebben gebouwd!
Do you want to join this Rocketship and have an amazing time?
 

Meld je meteen aan via het onderstaande formulier of stuur je CV door naar Yannick Wiertz via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in