+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Recruitment Business Partner Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.780 - € 5.184 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Recruitment Business Partner Amsterdam
  • Vind jij het uitdagend om een cruciale rol te spelen in de ontwikkeling van de roadmap voor CodeGuild haar toekomstige interne groei?
  • Werk jij graag direct samen met de directeur en salesmanager en zie jij het zitten om jouw eigen interne recruitment team te gaan bouwen in de toekomst?
  • Kunnen we jou naast wervingsactiviteiten ook enthousiasmeren met de kans bepalend te zijn in onze communicatiestrategie, ons te helpen de online-visibility te boosten en een rol te spelen in de organisatie van (interne) evenementen/ incentives?!
  • Zeg jij tevens “JA” tegen maandelijkse team incentives, een inspirerend 400 m3 saleskantoor in Amsterdam met inbegrepen parkeergelegenheid, de mogelijkheid minimaal één dag per week thuis te werken & een op maat gemaakt bonusschema?
Lees dan snel verder, want dan is dit wellicht jouw nieuwe job!

CodeGuild: Waar arbeidsbemiddeling vakmanschap is!
De wereld van IT ontwikkelt zich elke dag! Kunstmatige intelligentie, e-commerce, volledige bedrijven die (gaan) opereren in de cloud, iedereen heeft ermee te maken! De Nederlandse softwaremarkt ondervindt een ongekende groei, welke door Covid alleen nog maar verder is versneld! Alles bevindt zich in de markt waarbinnen CodeGuild al sinds jaar en dag leidend is! CodeGuild vindt de meest moeilijk te vinden software engineers voor vaste posities bij leidende tech-bedrijven in Nederland. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door onze zeer inhoudelijke trainingen en ijzersterke merknaam bij onze (potentiele)klanten en kandidaten. Wij staan op geen enkele ‘recruitment blacklist’, zijn nog nooit een klant kwijtgeraakt en komen om in de hoog kaliber kandidaten. Hier kunnen wij allemaal enorm trots op zijn onze resultaten: ruim 81%van onze bemiddelingen na 3 jaar nog steeds met veel plezier werkt bij onze klanten. Daarnaast blijven ook onze consultants gemiddeld 5+ jaar bij CodeGuild in dienst. Ons succesformule staat als een huis en kennen een ongekend succes. Jezelf nu aansluiten bij CodeGuild betekent dat jij jezelf kunt ontwikkelen als pilaar voor het verdere succes van het bedrijf, je echt kunt meedenken en kunt genieten van ongekende groeimogelijkheden Bij top-prestaties horen uiteraard ook de beste spullen, daarom geniet je bij CodeGuild van een schitterend ruim en luxe kantoor dat van alle gemakken voorzien is zoals een inhouse gym, dakterras, inhouse restaurant(s) en koffiebars, een luxe eigen keuken, een in-office bar waar mening Amsterdamse tent jaloers op zou zijn en ruim ingerichte werkplekken met sta/zit-bureaus, de beste headsets uit de markt en meer.

Jouw rol als Recruitment Business Partner:
Als Recruitment Business Partner Amsterdam vervul jij een cruciale rol in de verdere groei van onze interne organisatie. Vanuit een door jou zelf opgezette strategie en met een dosis van je eigen creativiteit zul jij op zoek gaan naar nieuwe sales consultants die de groei van CodeGuild verder kunnen dragen. Ook krijg jij de kans een actieve rol te spelen in de (online) marketing van CodeGuild richting haar interne doelgroep. Denk hierbij aan het opzetten van een social-mediastrategie en het beheren van onze accounts. Alles met één doel: de best mogelijke collega’s aan de CodeGuild-familie toevoegen! Je krijgt de vrijheid om met ideeën te komen en actief mee te denken over de invulling van jouw rol, die nieuw is bij CodeGuild. In jouw groeipad staat de mogelijkheid een eigen team interne recruiters en/of content creators om je heen te gaan verzamelen. Daarnaast mag je (met ondersteuning vanuit onze office-manager) interne evenementen organiseren om nieuw arbeidstalent met CodeGuild kennis te laten maken! Als Recruitment Business Partner kom je te werken in een gedreven en energieke werkomgeving, waar persoonlijke aandacht zeer belangrijk is. Binnen ons team pas jij goed als jij jezelf als proactief omschrijft en jij altijd in kansen en mogelijkheden denkt.

Wat is nodig?
  • Vrolijke, dienstverlenende, open en gezellige persoonlijkheid
  • Sterke interpersoonlijke vaardigheden en representatief ingesteld
  • Minimaal twee jaar werkervaring; idealiter in HRM, talent acquisitie of recruitment
  • Je bent in staat strategie te bepalen en haalt voldoening uit een afwisselende set werkzaamheden en het kwalitatief laten groeien van onze organisatie!
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkvermogen
  • Uitstekend Nederlands in woord geschrift
  • Bij voorkeur ook goed Engels niveau
Wat bieden wij?
  • € 45.360 - € 62.208 bruto per jaar bij fulltime dienstverband, in overleg bepaald o.b.v. jouw kennis, ervaring en toegevoegde waarde
  • Functie voor minimaal 32 uur per week
  • Onvergetelijke werkdagen met zeer betrokken, gezellige en ambitieuze collega’s!
  • Legendarische borrels in onze professionele kantoor bar, inclusief debeste (0.0) wijnen!
  • Gave bedrijfsuitjes en incentives naar binnen- en buitenland
  • Parkeergelegenheid op het parkeerdek, een reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om een dag thuis te werken
  • Leuke extra’s waaronder: 50% korting op de inhouse-B-gym, gratis bedrijfsmassage eens per maand, extra tijd om te sporten tijdens lunchtijd, alle faciliteiten van een professionele keuken op kantoor voor de lekkerste (gezonde) lunches.
  • De kans om jouw eigen team en unit op te bouwen
Zie jij het zitten om als Recruitment Business Partner jouw stempel te drukken op de verdere groei van onze zeer succesvolle, professionele en heel gezellige organisatie?
 

Stuur jouw CV vandaag nog naar Tessa Beijlevelt, Recruitment Manager via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in