Hoe plaats ik mijn ICT vacature in één keer op meerdere sites?

Hoe plaats ik mijn ICT vacature in één keer op meerdere sites?
Als werkgever wil je een openstaande positie liever vandaag dan morgen ingevuld zien. Hoe bereik je in no-time zoveel mogelijk ICT'ers?
Kundige ICT'ers zijn schaars, als werkgever moet je alle zeilen bijzetten om het juiste personeel te vinden. Het zoeken naar toptalent en het invullen van vacatures kan een werkgever een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld kosten. Vacatureteksten moeten met aandacht worden geschreven en een optimale structuur bevatten voor publicatie op matchingplatforms, social media kanalen en werken-bij pagina's van werkgevers.

Vacatures automatisch doorplaatsen

Online vacaturebanken geven HR managers de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële werknemers. Een zo groot mogelijk vacaturebereik is gewenst, maximale exposure kan concurrentievoordeel opleveren. Vacatures moeten daarom op zoveel mogelijk platforms komen te staan.

Tijd is een net zo belangrijke factor. Zeker in de IT, waar de personeelsschaarste hoog is. Handmatig posten op elke site is te tijdrovend en dus geen optie. Gelukkig heeft ICTerGezocht.nl een techniek ontwikkeld waarmee vacatures automatisch, in één keer op meerdere platforms kunnen worden geplaatst.

Hoe werkt het automatisch doorplaatsen van vacatures op ICTerGezocht.nl?

ICTerGezocht.nl is de schakel tussen systeem en sollicitant. Vacatures worden, na publicatie op onze site, in beknopte vorm doorgeplaatst naar meer dan 150 zorgvuldig geselecteerde matchingplatforms in ons eigen partnernetwerk. Onze zelf ontwikkelde XML-API zorgt voor een naadloze werking tussen jouw CRM- of recruitmentsysteem en onze vacaturedatabase.
a421c8685cb6081784a31da2aff558815732733bd97863df.png
Bovenstaande afbeelding geeft een selectie van onze belangrijkste partners weer: Indeed, Glassdoor, LinkedIn Jobs, Vacatures.nl, Facebook, Adzuna, Jooble, Trovit, Twitter, Jobrapido, Careerjet, Werkzoeken.nl, Stadvacaturebank, JobisJob en Simply Hired.

Wat zijn de voordelen van automatisch vacatures doorplaatsen via ICTerGezocht.nl?

1. Snel kandidaten vinden tegen een eerlijke prijs
Als niche-experts weten wij jouw doelgroep snel te bereiken. Wij plaatsen ICT-vacatures GRATIS door op onder andere Linkedin Jobs en Indeed (kost normaliter € 450,-).
b82718d2b6d20b9cfd3e6dd1aef5f92a91871b775cb04a27.png ICTerGezocht.nl plaatst jouw vacatures door naar o.a. Linkedin Jobs en Indeed en brengt daarvoor géén extra kosten in rekening.

2. Omvangrijk partnernetwerk
Met het doorplaatsen van IT-vacatures maximaliseren wij het vacaturebereik onder werkzoekende IT'ers.
  • 73% bereik onder direct werkzoekende ICT'ers
  • 106.391 ingeschreven ICT'ers
  • Gemiddeld 22 sollicitaties per vacature
  • Gemiddeld 3.124 views per vacature
  • Gemiddeld 7.247 werkzoekenden ontvangen onze vacaturemailing
  • Bekijk meer statistieken van ICTerGezocht.nl

3. Tijdsbesparing
Met één klik worden vacatures in één keer op meer dan 150 sites geplaatst. De inspanning die nodig is om banen over een groot netwerk te verspreiden is minimaal. Vacatures hoeven slechts eenmaal geschreven en gestructureerd te worden voordat ze in alle mediakanalen tegelijk worden gepost.

4. Centraal vacaturebeheer
Het vacaturebeheer is gecentraliseerd. Wijzigingen doorvoeren of posts verwijderen kan met één klik. En dat op het gehele netwerk.

5. Sollicitaties vinden altijd plaats op ICTerGezocht.nl
Zo ben je altijd verzekerd van kwalitatieve sollicitaties inclusief cv's.

6. Effectiever werven op basis van data
Wij leveren resultaat op basis van data en algoritmes. Met behulp van slimme koppelingen en inzichtelijke dashboards tonen wij de effectiviteit van jouw recruitmentinspanningen. Ons systeem stroomlijnt inkomende data (van bijv. sollicitaties) en maakt de ROI van jouw uitgaven inzichtelijk. Het maken van koopbeslissingen wordt eenvoudiger, wat leidt tot kostenbesparing.
Geschreven door
Michiel van der Avoird
Redacteur & ICT arbeidsmarktspecialist @ ICTerGezocht.nl
Meer leren?
Ga door met lezen

Wat verdient een developer? Het complete overzicht

Wat verdient een developer in Nederland? Wat zijn de gemiddelde salarissen per opleidingsniveau en dienstverband? Hoeveel invloed hebben werkervaring ...
Michiel van der Avoird 17 apr 2018

Wat verdient een ICT'er? Het complete salarisoverzicht

Een ICT'er verdient in 2019 gemiddeld € 3.435,- bruto per maand, ruim een procent (€ 38,-) meer dan vorig jaar. Een starter krijgt € 3.161,- en ...
Michiel van der Avoird 23 okt 2019

Wat verdient een systeembeheerder? Het complete overzicht

Wat verdient een systeembeheerder en waar hangt dat vanaf? We duiken erin vanuit onze uitgebreide database, met data op basis van meer dan 10.000 vaca...
Nicole Haring 9 apr 2018

Wat is het verschil tussen IT en ICT?

De termen IT en ICT lijken misschien inwisselbaar, maar dat zijn ze niet. Het is bijzonder lastig om een consensus te bereiken over de exacte betekeni...
Michiel van der Avoird 21 okt 2019

Wil jij gratis leren programmeren? Ontdek deze 5 websites!

Softwareontwikkeling is een van de snelst groeiende vakgebieden, de vraag naar vakbekwame programmeurs blijft onverminderd groot. Wil jij gratis leren...
Michiel van der Avoird 11 feb 2019

Wil jij gratis leren programmeren? Ontdek deze 5 websites!

Softwareontwikkeling is een van de snelst groeiende vakgebieden, de vraag naar vakbekwame programmeurs blijft onverminderd groot. Wil jij gratis leren...
Michiel van der Avoird 11 feb 2019
 
check