Onze producten

Bereik via ICTerGezocht.nl eenvoudig onze 124.279 ingeschreven ICT-ers.

Bekijk producten
Relevante links
Info voor werkgevers
Statistieken
Over ons
Testimonials

Ervaringen van klanten met ICTerGezocht.nl

Overstappen.nl, Amsterdam

2 jaar geleden zijn wij al in contact gekomen met ICTerGezocht.nl. De site is bekend bij veel developers vanwege de goede vacatures en werkgevers merkte we al gauw. Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons development team en kwamen bij ICTerGezocht in contact met veel potentiele kandidaten bij ons in de regio Amsterdam.
Bij elke nieuwe vacature neem ik altijd ICTerGezocht.nl mee zodat de vacature breed onder de aandacht komt.

Overstappen.nl, Amsterdam
Michiel Alkemade, Oprichter
www.overstappen.nl
CareerValue, Arnhem

Wij maken als CareerValue al jaren lang gebruik van ICTerGezocht.nl De kwaliteit van het aanbod van kandidaten is hoog en we vinden hier op dagelijkse basis IT specialisten die we op andere vacaturesites niet aantreffen.
Het contact met ICTerGezocht.nl verloopt altijd erg prettig en verzoeken worden steevast direct opgepakt vanuit ICTerGezocht.nl Als CareerValue bevelen wij ICTerGezocht.nl van harte aan.

CareerValue, Arnhem
Toon Klaassen, Career Coach
www.careervalue.nl
CCI Groep, Breda

Wij ervaren de samenwerking met ICTerGezocht als positief en succesvol. De ontvangen sollicitaties zijn helder, inclusief uitgebreide CV en van goede kwaliteit.

CCI Groep, Breda
Inge Hermans, HRM/Office Manager
www.ccigroep.nl
Korndewal, Amersfoort

Wij gebruiken ICTergezocht.nl al enkele jaren als onderdeel van onze vacature marketingmix. Wij hebben veel ervaring met verschillende kanalen waarbij ICTergezocht.nl eruit springt voor wat betreft de korte communicatielijnen en goede prijs-/ kwaliteitverhouding.
ICTergezocht.nl staat open voor suggesties met betrekking tot de functionaliteiten van het platform en heeft deze ook daadwerkelijk doorgevoerd.

Korndewal, Amersfoort
Maykel Korndewal, Eigenaar
www.korndewal.nl
Men4Media, Nijkerk

Wij gebruiken nu ICTerGezocht.nl voor onze IT vacatures omdat het effectief en kwalitatief is. In combinatie met de scherpe tarieven is de prijs per respondent zeer laag, kortom een aanrader!

Men4Media, Nijkerk
Marco Schuurman, Eigenaar
slimster.nl
InWork, Amsterdam

De samenwerking tussen InWork en ICTergezocht.nl is zeer waardevol voor InWork. Er staan actuele ICT vacatures op en we vinden er regelmatig mooie profielen. De CV's zijn makkelijk en snel te vinden en wekelijks komen er relevante CV's bij. Deze combinatie levert echt een meerwaarde op voor InWork door met ICTergezocht.nl te werken!

InWork, Amsterdam
Marlène Huisintveld, Manager Recruitment
www.inwork.nl
New Monday, Utrecht

Wij hebben jarenlange ervaring met een groot aantal jobboards. Van het merendeel hebben wij inmiddels afscheid genomen. Echter biedt ICTerGezocht nog steeds een toegevoegde waarde voor ons. Naast dat zij een duidelijke focus hebben is het gebruikersgemak een groot plus punt. Daarnaast staat ICTerGezocht via de zoekmachines bijna altijd bovenaan, een groot pluspunt. Dit in combinatie met de korte lijnen en scherpe tarieven maakt het dat wij tevreden zijn over ICTerGezocht.

New Monday, Utrecht
Jeroen Moné, Oprichter
www.newmonday.nl
Multiplied, Den Haag

ICTerGezocht is de plek om ICT specialisten te vinden, ik heb al diverse malen goede developers kunnen vinden voor mijn klanten en ondanks de krappe markt ben ik zeer content met de website van Ictergezocht. De website werkt uitstekend en de service is ook van hoog niveau.
Kortom ik adviseer HR managers, recruiters en bedrijven die op zoek zijn naar ICT specialisten, om te adverteren op ICTerGezocht.

Multiplied, Den Haag
Diederick van der Knaap, Eigenaar
www.multiplied.nl
PHP Professionals, Amsterdam

ICTergezocht is voor ons een uitstekend kanaal om de juiste ICT specialist te vinden!

PHP Professionals, Amsterdam
Jacco Visser, Eigenaar
www.php-professionals.nl
Freshheads, Tilburg

ICTerGezocht is een mooi platform om een brede doelgroep van ICT-specialisten aan te spreken. Er zijn veel kwalitatieve profielen te vinden van verschillende ICT disciplines. Zeer zeker de moeite waard om je vacatures op te plaatsen!

Freshheads, Tilburg
Joost Farla, Hoofd Techniek
www.freshheads.com
ICT Career, Baarn

Sinds een aantal jaren is ons bedrijf ICT Career een enthousiast gebruiker van de vacaturesite ICTerGezocht. Wij monitoren de resultaten van verschillende vacaturesites waar wij binnen ons bedrijf gebruiken. Via ICTerGezocht realiseren wij de meeste sollicitaties met kwalitatief hoogstaande kandidaten. De ratio van investeringen vs. het aantal kandidaten die wij rekruteren en gaan werken bij een opdrachtgever van ICT Career, is bij ICTerGezocht veruit het hoogst.

ICT Career, Baarn
Karst Dollekamp, Eigenaar
www.ictcareer.com
Aatop ICT, Veenendaal

ICTerGezocht is voor Aatop ICT een zeer geschikt platform om in contact te komen met goede, gekwalificeerde ICTers. De CV-Database heeft veel sorteermogelijkheden en bevat een breed scala aan profielen, waardoor we eenvoudig de juiste mensen kunnen vinden. Omdat ICTerGezocht zich specifiek op onze doelgroep richt, wordt er ook door passende kandidaten op onze vacatures gereageerd. Vooral levert ICTerGezocht meetbare resultaten op.

Aatop ICT, Veenendaal
Ton den Hertog, Recruiter
www.aatop-ict.nl
SourceSelect, Rotterdam

Sinds 2012 plaats ik ICT vacatures op ICTerGezocht.nl. Een overzichtelijke site waar vacatures makkelijk en snel op te plaatsen zijn. Vanuit ICTerGezocht.nl krijg ik (in tegenstelling tot veel andere jobboards) kwalitatief goede reacties, met name op het gebied van systeem- en netwerkbeheer.

Ook als ik via Google op vacatures zoek dan staan zij meteen bovenaan, de vindbaarheid is dus ook goed. Kortom: ik krijg via deze weg vaak goede potentiële kandidaten. Elke nieuwe vacature die ik plaats zet ik dan ook als eerste op ICTerGezocht.nl.

SourceSelect, Rotterdam
Raphael van der Tuin, Eigenaar
www.sourceselect.nl
WebCentral, Breda

Onlangs zijn we gestart met het vinden van personeel via ICTerGezocht. Na de vele verschillende algemene vacaturebanken onsuccesvol geprobeerd te hebben zijn we overgestapt op de meer specialistische vacaturebanken. ICTerGezocht was dan ook een schot in de roos.
Na het plaatsen van onze vacature werden we perfect op de hoogte gehouden via het achterliggende systeem. Het systeem is veel verder geoptimaliseerd dan de traditionele vacaturebanken. Je hebt vele mogelijkheden en het helpt je in de zoektocht naar de juiste kandidaat.
De reacties die we binnenkrijgen zijn overzichtelijk en van goede kwaliteit. Voor ons was ICTerGezocht een succes! Het is een bedrijf waar men snel schakelt en wat voorop loopt in de techniek.

WebCentral, Breda
Martijn Miserus, Eigenaar
www.webcentral.nl
SKS Professionals, Capelle a/d IJssel

SKS Professionals heeft voor ICTerGezocht.nl gekozen en dat is niet voor niks.
ICTerGezocht is een goede basis bij het maken van de juiste match en helpt ons bij het vinden van de juiste ICT professionals. Naast het uitzetten van vacatures wordt met de uitgebreide zoekfunctie de beste search gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de plaatsingen die het al heeft opgeleverd.
En niet onbelangrijk: de persoonlijke en professionele samenwerking. Kortom een aanbeveling voor partijen die op zoek zijn naar ervaren ICT-ers!

SKS Professionals, Capelle a/d IJssel
Wendy Heuvelman, Sales Manager
www.skspro.nl
HUMINT, Schoonhoven

Begin 2011 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ICTerGezocht. Direct viel het mij op dat het plaatsen van vacatures erg gemakkelijk is, de ranking op google goed is en er komen goede reacties binnen. Meer en betere reacties dan welke andere site ook. Toen ik begin 2012 HUMINT opstartte twijfelde ik geen moment en heb ik direct contact gezocht om mijn vacatures te kunnen plaatsen. Sindsdien heb ik ook persoonlijk contact en dat bevalt erg goed. Als ik vragen heb dan krijg ik binnen het uur een bericht terug en wordt er direct wat mee gedaan.

HUMINT, Schoonhoven
Jouk Pols, Eigenaar
www.humint.nl
Cruit recruitment, Hilversum

De mensen van ICTerGezocht.nl hebben me getriggerd met overtuigende argumenten en die hebben ze waargemaakt. De respons van kandidaten is goed.
Daarnaast is ook de nazorg goed. Ik tip ze af en toe met tools die ik ergens anders zie en die ik handig vind. Die voeren ze bijna altijd uit. Meestal binnen een dag, altijd binnen een week. Bij ICTerGezocht.nl weten ze waarover ze het hebben.
Geen omzet gerichte salesbeesten met een hoofdkantoor in Amerika waar niks van mag, maar gewoon jongens die hun vak beheersen en dicht bij de materie staan. En die materie dat is nou juist mijn business.

Cruit recruitment, Hilversum
Chris Groothoff, Eigenaar
Olympia Uitzendbureau, Leiden

We zijn na een korte proefperiode erg enthousiast geworden over ICTerGezocht.nl. Een nieuwe markt ging voor ons open om de ICT wereld te veroveren met goede kandidaten. De site is voor ons helemaal compleet!

Je krijgt dagelijks kandidaten gemaild die passen op je vacature of van een kandidaat die in je regio woonachtig is. Het invoeren, aanpassen en verwerken van gegevens is zeer gebruiksvriendelijk en het resultaat voor Olympia Leiden is zeer succesvol te noemen.

Olympia Uitzendbureau, Leiden
Manon Reiche-Brouwers, Manager
www.olympia.nl
Benieuwd naar onze producten? Bekijk producten Vragen? Neem contact op
  1. ICTerGezocht.nl
  2. Voor werkgevers
  3. Testimonials