Bram van de Bunt
100% ICT'er
Daan de Jong
100% ICT'er

200% van & voor ICT'ers

"Als ICT'ers geloven wij dat wij een oplossing kunnen bieden die niemand anders kan bieden."

- Bram & Daan, 200% ICT'ers -

ons verhaal

Werkgevers willen graag de beste ICT'ers, maar bereiken ze niet via de traditionele kanalen zoals corporate recruiters, headhunters en de grote vacaturesites. ICT'ers worden niet graag opgejaagd, maar willen wel een goede baan. ICTerGezocht.nl is 200% gebouwd door ICT'ers om ICT'ers op hun manier in contact te brengen met relevante werkgevers.

Met meer dan 125.000 ingeschreven ICT'ers brengen we ICT'ers wel in contact met werkgevers op ons platform. Niet 125.000 CV's bekijken maar een gepersonaliseerd aanbod voor jou. Niet zelf overal handmatig je vacatures plaatsen maar automatisch met data & algoritmes die kansen op succes vergroten. Want het kan écht anders.

"Veel oplossingen in de markt zijn volgens ons niet helder en transparant. Daar houden we niet zo van. We doen liever wat we beloven."

200% Slimmer

Recruiters klikken rond op LinkedIn naar geschikte kandidaten en geschikte kandidaten klikken rond op vacaturesites op zoek naar de geschikte werkgevers. Dat kan slimmer! Geen talloze handmatige acties, maar een algoritme dat het match-werk voor je doet.

Geen ellenlange zoektocht naar geschikte ICT'ers, maar wel je zoekopdracht één keer goed instellen en op de hoogte blijven. Geen irrelevante resultaten van ICT'ers die te ver weg zijn en die toch niet bij je komen werken maar relevante échte matches. Bij ons vind je alleen echte ICT'ers, wij screenen handmatig alle leden die zich aanmelden. Zo doen we dat.

200% Eerlijker

WYSIWYG. We spelen geen bullshitbingo met je. Geen wollige marketingpraatjes maar recht door zee en precies wat het is. Geen afhankelijkheid van mensen die je niet kent, maar controle over het proces. Geen onzekerheid over hoe je vacatures presteren, maar duidelijke inzichten in een online dashboard. Als we je resultaat beloven, krijg je dat.

Direct aan de slag

200% Deskundiger

ICT'ers zijn en blijven ICT'ers. Professionals die een tikkie eigenwijs zijn en niet voor een gat te vangen. Kritisch met een eigenwijze insteek. Met een gezonde afkeer van recruiters die je op verschillende manieren lastig vallen en altijd bellen wanneer het niet uitkomt. Wij snappen dit gevoel, want we zijn zelf ICT'ers.

200% Eenvoudiger

Alles dat afleidt van het hoofddoel is niet relevant. We streven naar een platform waar elementen die niet relevant zijn, worden weggehaald. Dus geen overvolle mailbox met losse CV's maar een overzichtelijk dashboard met matches waaruit jij kunt kiezen. Zo komt ons werk volledig ten goede aan het matchen van ICT'ers en werkgevers. In dat proces zetten we de oranje puntjes op de i.

200% Innovatiever

Geen onderbuikgevoel maar wel resultaten op basis van data en algoritmes. De data geeft je een gekwantificeerd resultaat in de vorm van bereik, aantal matches en andere informatie waarop je prestatie kan afrekenen. We gebruiken al onze data om van te leren om dagelijks vernieuwingen in ons platform door te kunnen voeren.