+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Software Developer Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

iVention

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
iVention

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 

Locatie

Zwolle
 

Vacature in het kort

Als software ontwikkelaar bij iVention werk je aan een innovatief LIMS/LES systeem voor laboratorium automatisering, met de kans om het product wereldwijd te verspreiden als software as a service. Je maakt deel uit van een team dat zich niet alleen richt op code, maar ook op het waarom en de effecten van nieuwe software. Geniet van een informele werksfeer, een platte structuur, en de flexibiliteit van gedeeltelijk thuiswerken. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als software ontwikkelaar bij iVention, werk je aan een toekomst gericht LIMS/LES gebaseerd systeem voor het automatiseren van laboratoria processen in Nederland en de landen onderdeel van de DACH. Je brengt het product verder in de wereld als software as a service en probeert hierbij bij te blijven met de laatste bewezen technieken.

Functieomschrijving

We willen het team van ontwikkelaars laten groeien met mensen die liefde voor het vak hebben in de breedste zin van het woord. Mensen die alle aspecten rondom software development belangrijk vinden en niet alleen gericht zijn op code schrijven, maar zicht hebben op de waarom, de hoe en de effecten die nieuwe software opleveren met zich mee brengen. Zorgdragen dat er met oog op kwaliteit en continue integratie in het bestaande product functionaliteit toegevoegd wordt.

Als ontwikkelaar werk je dagelijks in een team aan het software platform gebaseerd op de laatste technologie. Je bent verantwoordelijk om samen met je team het platform verder te brengen. Het platform draait zowel bij de klanten on-premises als in de cloud (openstack en azure) en wordt ontwikkeld in de Azure DevOps ontwikkelstraat. We bouwen unittests, doen aan code reviews en begeleiden onze wijzigingen van ontwerp tot release.

Wij vragen

Je ontwikkelt en verbetert het platform op basis van functioneel ontwerpen en denk mee over het verder brengen van het product. Bij de complexere opdrachten maken we eerst een technisch ontwerp of prototypen we een oplossing om de risico's en uitdagingen te vinden. Je draagt bij aan alle aspecten van software engineering, dus niet alleen software schrijven maar ook technisch ontwerp, functioneel ontwerp en het schrijven van testen van de geboden oplossingen. Ook los je een dag in de week problemen op die binnen komen in derde-lijns, waarbij code lezen (debugging) en probleem analyse binnen de context van de functionaliteit van de klant relevant zijn.

Je bent proactief en signaleert tijdig verbeteringen of problemen en draagt bij aan de oplossing hiervan. Je schroomt niet om vragen te stellen en geeft tijdig aan als je vastloopt. Je spart graag met andere mensen om vragen beantwoord te krijgen en te beantwoorden. Je bent in staat snel en resultaatgericht te werken op basis van taken in een zeer dynamische omgeving met een Kanban gedreven werklijst.

Daarbij beschik je over:

 • Bachelor of Master in software engineering, of ervaring op gelijkwaardig niveau;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Engels en Nederlands;
 • Kennis en ervaring van Azure Cloud Services en Azure DevOps is een pre;
 • Meerdere jaren ervaring met diverse aspecten van ontwikkeling van software die in een strikt gereguleerde omgeving worden toegepast (bijvoorbeeld GxP, gezondheidszorg) is een pre;
 • Kennis van de lab-wereld en of lab gerelateerde processen is een pre;
 • Enkele jaren ervaring met C#, ASP.NET Web API 2, OWIN, JavaScript/TypeScript, React, SQL, Elastic Search, Visual Studio (Code) is een must;

Wij bieden

 • Informele werksfeer in een platte structuur, een gedreven team en veel betrokken collega’s, waarmee je dagelijks optrekt om de beste oplossingen neer te zetten. Ook zijn de collega's in voor een wandeling voor de lunch in de middag en af en toe een keer gezamenlijk een game spelen aan het eind van de week;
 • Een marktconform salaris;
 • 25 vrije dagen;
 • Telefoon/Laptop;
 • Gedeeltelijk thuiswerken mogelijk;
 • Andere wensen in overleg;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in