+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Senior / Lead Software Developer C# | €3000 - €6100 bruto per maand Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

TIG | The Implementation Group

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 6.100 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

TIG is voor de software & app development teams, bestaande uit +-12 developers en een tester, op zoek naar een Senior / Lead C#.NET Developer die van aanpakken weet en de teams aanvult en versterkt. De teams zijn samen met o.a. de UX/UI-designer en productowner(s) verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en onderhouden van het op basis van .NET, ASP.NET Core MVC & Entity Framework Core gerealiseerde platform en bijbehorende QlikView en Qlik Sense Apps.

Met dit platform voorzien wij onze klanten (onderwijsinstellingen) van dashboard- en analyseoplossingen voor de domeinen onderwijs, HR en financieel. Samen met het team zorg je ervoor dat de resultaten aansluiten bij de wensen uit de markt. Je denkt mee over hoe deze wensen en toekomstige kansen in de markt omgezet kunnen worden naar een technisch solide oplossing, zodat scholen ten alle tijden ondersteund worden in het maken van de juiste beslissingen.

Als Senior / Lead C#.NET Developer zet je samen met de ontwikkelteams een solide architectuur neer die bijdraagt aan kwaliteit, onderhoudbaarheid, performance, veiligheid en continuïteit. Je weet technische uitdagingen te tackelen en fungeert als coach voor je teamleden. Je hakt indien nodig knopen door. Verder ontwikkel je als senior developer zelf ook actief mee aan het realiseren van de roadmap.

Waar kom je te werken?

The Implementation Group (TIG) is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie. Dat betekent altijd en overal toegang tot de juiste inzichten voor het nemen van weloverwogen besluiten. Een goede basis voor concrete acties: efficiënt, effectief, altijd actueel en met steeds meer voorspellende elementen. Zo blijft er meer tijd over voor onderwijs en daar doen we het voor als information provider vóór het onderwijs.

Wat wij vragen?
  • Bij voorkeur > 1 jaar ervaring als Lead Developer in een team met > 5 ontwikkelaars, maar als je als Senior wil doorgroeien naar Lead Developer is dat ook mogelijk
  • Ervaring met feedback geven, motiveren, verbinden en coachen van developers bij hun technische en soft skills
  • Je bent een senior fullstack developer met kennis, ervaring en begrip van C# .NET, HTML, CSS, JavaScript, databases, SOLID principes, Clean Code en Entity framework.
  • Ervaring met DevOps, netwerken en testmethodieken zijn een pre;
  • Ervaring met SCRUM
  • Productinhoudelijke kennis van en ervaring met technologieën van Microsoft (Azure Devops, MS SQL, Visual Studio, recente Windows Operating systemen, IIS etc.)
  • Je bent proactief, wordt graag uitgedaagd en draagt bij aan een prettige open sfeer met respect voor collega’s en opdrachtgevers
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.
Wat wij bieden?

Het bedrijf heeft een mooie ambitie en informele sfeer met korte lijnen en voor iedere medewerker een ontwikkelingsplan, gericht op persoonlijke ambities. Bij TIG vormen tevreden en ambitieuze medewerkers de basis voor groei. Voor de klanten, voor jou als medewerker en voor de continuïteit van het bedrijf.

Vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend, bovendien lever je door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema’s. Maar bovenal biedt TIG een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. Een omgeving waar je continu uitgedaagd wordt en waar je, samen met het team, de schouders er onder zet om grootse resultaten te bereiken.
  • Dienstverband (32-40 uur), locatie Deventer
  • Flexibele werkuren, thuiswerken (50% van de tijd) behoort tot de mogelijkheden
  • Uitgebreid aanbod aan opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding


Bedrijfsomschrijving

The Implementation Group is a research, evaluation, consultation and technical assistance firm that promotes effective practices in health and human services by helping organizations focus, align and impact. We work with community-based organizations, state agencies and foundations to improve implementation of effective programs through evaluation, strategic learning, and practice improvement strategies.  These applied methods allow organizations and communities to better address "what works" for them in order to ensure sustainability and achieve long-term, positive outcomes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in