+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

.Net - Hybride - Maatschappelijk - Medior Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 - € 6.000 p/m
 • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Voor een hele goede klant van mij ben ik op zoek naar meerdere Full-Stack .Net ontwikkelaars die al een aantal jaar ervaring hebben. Mijn klant is een hele prettige organisatie waar goed werkgeverschap, technische uitdaging en een fijn werk/privébalans hoog in het vaandel staan. In de afgelopen 5 jaar heb ik zeker 12 ontwikkelaars aan een baan mogen helpen hier waarvan bijna iedereen nog steeds vol tevredenheid werkzaam is bij mijn klant, ik ken ze dus erg goed en help je hier graag naar binnen.

Deze organisatie is oorspronkelijk als detacheerder gestart, maar de oprichter is er in de loop van de jaren achter gekomen dat hij het veel leuker en uitdagender vindt om samen met zijn team van ontwikkelaars aan complexe in-house projecten te werken die meestal ook echt maatschappelijke impact hebben. Wat betreft projecten kan je denken aan een mobiliteitsapplicatie gericht op mensen die wel wat extra hulp kunnen gebruiken tijdens een reis met het ov. Een ander recent project is een applicatie geweest die wereldwijd in ziekenhuizen wordt gebruikt tijdens operaties.  

Je komt hier terecht in een bedrijf dat zo'n 18 medewerkers telt, waar korte lijntjes zijn en waar je echt jezelf mag zijn. De ruimte om je dagen zo in te richten dat het voor jou optimaal werkt, blijkt wel uit het feit dat er momenteel iemand als digital-nomad vanuit Azië aan het werk is. Daarnaast bepalen ze als devteam volledig zelf hoe vaak ze met zijn allen op kantoor werken; hybride en remote werken worden dus volledig ondersteund.

Je gaat hier zoals aangegeven aan verschillende projecten werken waarbij er per project wordt gekeken wat de optimale samenstelling van het team is, je sterke punten zullen dus optimaal benut worden. Normaliter duren deze projecten zo'n 6 maanden, maar dit is volledig afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever, je gaat hoe dan ook in een afwisselende omgeving terechtkomen.

Wat betreft stack proberen ze hier altijd met de meest moderne technieken werken, denk hierbij aan o.a.NET 7(+), Angular, SignalR, Entity Framework Core, Azure DevOps etc.

Het zou fijn zijn als je de meeste van deze technieken al gebruikt, maar mocht je ergens nog geen ervaring in hebben dan mag je hier altijd kosteloos en onbeperkt trainingen doen en certificeringen behalen om zo bij te blijven met de vele ontwikkelingen binnen je vakgebied.


Gevraagd profiel:
 • Je hebt minimaal een hbo-diploma richting informatica;
 • Je hebt minimaal drie jaar professionele werkervaring als .NET ontwikkelaar;
 • Je bent bij met de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en wilt ook blijven groeien als ontwikkelaar;
Arbeidsvoorwaarden:

Je komt hier bij een organisatie te werken die medewerkers en de input van hun medewerkers echt op waarde schat. Je krijgt hier veel mogelijkheden om jouw ideeën te delen, zowel op technisch vlak als ideeën voor bijvoorbeeld de organisatie of teams. Om het beste in jou naar boven te halen krijg je hier veel ondersteuning, ruimte voor ontwikkeling en uiteraard de ruimte om jouw ambities uit te spreken. Naast een prettige werkomgeving krijg je uiteraard ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Zo ontvang je onder andere een goed salaris met groeipad, een ruim opleidingsbudget, een smartphone, laptop en alle mogelijkheid om hybride te werken.

Heb je interesse in deze functie neem dan contact met mij via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel mij via 06 2133 3982

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in