+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Staphorst.

Microsoft .NET Ontwikkelaar | Inhouse & Consultany Staphorst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Good Company

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Maak deel uit van een snelgroeiend softwarebedrijf dat barst van de innovatie en uitdaging. Als .NET Ontwikkelaar werk je aan verschillende spannende projecten. Je krijgt de kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Het team is enthousiast en gespecialiseerd. Bij ons krijg je een werkomgeving, met regelmatig evenementen voor kennisdeling en teambuilding. Plus, we bieden een opleidingsbudget of maandelijkse bonus, en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Leer de organisatie kennen

Het in 2003 opgerichte bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een serieuze, innovatie softwareontwikkelaar met vestigingen in Amsterdam en Staphorst. Het bedrijf is breed georiënteerd en werkt naast in-house projecten ook aan opdrachten op locatie bij de klant. Er wordt veel waarde gehecht aan uitdaging, innovatie en passende ontwikkeldoelen. Daarom krijg je de ruimte om je op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied sterk te ontwikkelen. Het enthousiaste en gespecialiseerde team heet je raag welkom!

Over de functie

Als .NET Ontwikkelaar bij dit bedrijf zet je je kennis en ervaring in bij de realisatie van uiteenlopende uitdagende projecten. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft .NET en weet deze te vertalen naar interessante mogelijkheden voor het bedrijf en de klant. Jij wil constant uitgedaagd worden in je werk en neemt geen genoegen met ‘goed genoeg’. Je gaat voor het allerbeste. Je bent niet plaats- of tijdgeboden; zolang jouw werk inspirerend is, ruimte biedt om jouw kwaliteiten kwijt te kunnen en bijdraagt aan de ontwikkeling van je kennis ben jij tevreden.

Jouw kwaliteiten

- je hebt een hbo- of wo-diploma behaald in de richting Informatica, Computer Science of soortgelijk;- je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring binnen het .NET-framework;- je hebt ruime kennis van o.a. C#.NET, ASP.NET MVC 5, JavaScript en het is een pre wanneer je kennis hebt van Azure (Function Apps, Service Bus, Storage), .NET Core 2.x, ASP.NET Core 2.x en EcmaScript 2016;- je schrijft kwalitatief hoogstaande code, hebt een hands-on-mentaliteit, sterk probleemoplossend vermogen en bent in staat om zelfstandig te werken;- je bent woonachtig in de regio Amersfoort-Utrecht-Amsterdam.

De voordelen

- een gedreven, ambitieus en betrokken ontwikkelteam;
- een dynamische sfeer die aanstekelijk werkt;
- 25 vakantiedagen, en de keuze voor 6 extra vrije dagen;
- Een opleidingsbudget of een maandelijkse bonus;
- 6 keer per jaar een evenement wat in het kader staat van kennisdeling en/of teambuilding;
- een gezamenlijke lunch;
- een borrel op de vrijdagmiddag;
- een passend salaris met uitstekende verdere arbeidsvoorwaarden.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van Microsoft .NET Ontwikkelaar | Inhouse & Consultany.



Bedrijfsomschrijving

Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in