+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Developer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DeRecruiter.nl

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving Business Developer
In deze rol ga jij je richten op de groei van Computest Security. De focus ligt op new business: het binnenhalen van nieuwe klanten. Je werkt op een strategische manier; met het team maak je een marktanalyse. Aansluitend formuleer je een helder plan van aanpak. Jij weet wat nodig is om van plan tot succes te komen. Concrete kansen identificeren en aan tafel komen bij een prospect is de tweede stap. Je helpt bij het identificeren van het probleem en matcht deze met de dienstverlening van Computest. Stap drie is vervolgens het verzilveren van een strategisch partnership met de klant. Dit alles doe je in een team, samen kom je verder. Je bent enthousiast om evenementen in de branche te bezoeken en je weet bij welke je aanwezig móet zijn. En als er iets georganiseerd moet worden. Denk aan workshops, lunches en masterclasses voor én met klanten, sta jij als eerste op! Computest zet (online) marketing actief in voor lead generatie, hier weet je ook successen mee te boeken.

Wie ben jij?
Jij hebt commercieel lef en doet er alles aan om de deal te sluiten en de klant te helpen. Jij spreekt de taal van de klant en je weet welke vragen je moet stellen om de precieze klantbehoefte in kaart te kunnen brengen. Je bent ondernemend, assertief en proactief. Je bent flexibel, een teamplayer en in staat om out of the box te denken. Verder heb je minimaal 3 jaar ervaring met sales in consultancy en/of IT. Bovendien kun je jouw succes hierin overtuigend aantonen. Je hebt enige affiniteit met Security. Je bent organisatie sensitief, weet wie je aan moet spreken. Tot slot heb je minimaal een afgeronde HBO+ / WO-opleiding.

Computest
Wat in 2005 begon als een vriendengroep met passie voor IT, is sindsdien uitgegroeid tot de organisatie Computest Security met meer dan 60 securityspecialisten in Nederland en een groeiend aantal in Spanje. De fanatieke techneuten doen niets liever dan organisaties beveiligen. Van nitpicky analisten tot de allerslimste techneuten. De dienstverlening bestaat uit Security-adviesdiensten, preventieve securitytesten bedoeld om de beveiliging van klanten te toetsen en incidenten te voorkomen. Verder levert Computest Security 24/7 dienstverlening gericht op het tijdig detecteren van (mogelijke) security-incidenten, evenals ondersteuning van klanten die daadwerkelijk slachtoffer zijn van een cyberaanval. Daarnaast heeft Computest haar eigen Research afdeling voor baanbrekend security-onderzoek, Sector 7. Computesters zijn gedreven en allergisch voor imperfecties. Zij gaan door totdat alle kwetsbaarheden voor de security van opdrachtgevers zijn gevonden en opgelost. Daardoor krijgen de klanten topkwaliteit, zowel in de adviezen als in de
manier waarop ze overgebracht en uitgevoerd worden. Overigens is er nog steeds bovengemiddeld aandacht voor sociale samenhang en ondernemen ze zeer veel met elkaar naast werk. Dus de cultuur van die vriendengroep heerst nog steeds. Computest heeft veel mooie referenties, te veel om te noemen. Daarvoor kun je het best een kijkje op de website nemen. De ambitie is groot en er zijn kansen in overvloed. Daarom zijn we op zoek.

Dit krijg je
 • Een mooi salaris passend bij jouw ervaring én een aantrekkelijke
 • bonusregeling.
 • Een leaseauto (je mag ‘m zelf uitkiezen).
 • Goede laptop en telefoon.
 • Thuiswerken is soms ook heerlijk, net als flexibele uren…
 • Een uitgebreid lunchbuffet klaargemaakt door de toppers Job en Lia.
 • Maandelijkse borrels en een studietrip (Hint? Check snel deze video).


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in