+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

New Business Developer - YER Werving & Selectie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als New Business Developer speel je een belangrijke rol in het vinden en binnenhalen van nieuwe klanten. Je bent iemand die van uitdagingen houdt en graag nieuwe kansen benut. In deze rol werk je in een omgeving en fungeer je als adviseur voor klanten. Je krijgt energie van het creëren van nieuwe business. Je werk helpt klanten hun doelen te bereiken. Dit is een kans om je vaardigheden te laten zien en bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die hunter die energie krijgt van het closen van nieuwe deals bij nieuwe klanten? Reageer!


De functie

Als New Business Developer ben je verantwoordelijk voor het identificeren, benaderen en binnenhalen van nieuwe klanten. Je bent een gedreven en zelfstartende professional die zich thuis voelt in een dynamische omgeving. Je hebt een scherp oog voor kansen in de markt en weet deze om te zetten in concrete resultaten. Daarnaast fungeer je als adviseur/business partner voor klanten op het gebied van human capital. Je hoort behoeften en uitdagingen aan en begrijpt en vertaalt deze naar effectieve oplossingen die de klant/prospect helpen om hun doelen te verwezenlijken. Je bent een echte hunter die energie krijgt van het creëren van new business. De recruitmentprocedures die je binnenhaalt en het uitbouwen van de klant laat je verder aan de consultant die het beste aansluit bij deze prospect. Je rapporteert aan de business development manager.  

Verantwoordelijkheden:

  • Identificeren van potentiële klanten en marktkansen.
  • Opstellen van acquisitieplannen en strategieën om nieuwe klanten binnen te halen en de database uit te breiden.
  • Actief benaderen van prospects (koud, lauw en warm) om onze verschillende vormen van dienstverlening onder de aandacht te brengen.
  • Het geven van inhoudelijk advies op het gebied van Recruitment en het aanbieden van daarbij passende oplossingen
  • Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van YER door het behalen van de gestelde targets en het uitbreiden van het klantenbestand.


Gevraagd

Je hebt vanuit je verleden een bewezen drift voor het verkopen van goederen of diensten en bent altijd al ondernemend/ commercieel bezig geweest. Je bent een echte hunter die energie krijgt van het creëren van new business en hier heb je in het verleden ook bewezen successen in geboekt. 

  • Je bent communicatief en luistervaardig en begrijpt dat succesvolle sales meer draait om goed luisteren dan om veel praten. Je leest mensen, begrijpt behoeften en kunt mensen overtuigen. 
  • Je hebt doorzettingsvermogen en weet dat niet iedere prospect ook klant wordt, je hebt het vermogen om een afwijzing te weerstaan en gaat vol goede moed met al die andere prospects die wel een succes worden.
  • Je bent leergierig en nieuwsgierig. Je verdiept je in de (uitdagende) arbeidsmarktomstandigheden, verdiept je in trends en ontwikkelingen en bent zeer bekend met de verschillende diensten die we aanbieden.
  • Je hebt ontwikkelde prospectingvaardigheden. Jij weet waar je je tijd en energie insteekt en waarin niet, je hebt het vermogen om potentiële klanten te identificeren, te benaderen en om hier een relatie mee op te bouwen.
  • Hiernaast beschik je ook over goed ontwikkelde onderhandelingsvaardigheden. Je hebt het vermogen om win-win- overeenkomsten te sluiten die zowel de behoeften van de klant als de doelstellingen van het bedrijf dienen.
  • Je bent zelf startend en kan jezelf goed motiveren. Sales kan uitdagend zijn, om consistent te presteren is het van belang dat je jezelf kunt opladen en weer aan de slag gaat.
  • Je bent goed in timemanagement. Je kunt prioriteiten stellen, efficiënt werken en je gebruikt je tijd effectief om je gestelde doelen te behalen.


Aanbod

Goede arbeidsvoorwaarden.



Bedrijfsomschrijving


YER verbindt en maakt ambities waar. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich specialiseert in human capital solutions. Onze missie is om organisaties te ondersteunen bij het vinden en ontwikkelen van het beste talent, waardoor ze hun doelen kunnen bereiken en blijvend succesvol kunnen zijn. Onze consultants verbinden ambitieuze studenten, starters, professionals, experts, managers en directieleden aan toonaangevende organisaties.Met een bewezen staat van dienst en met een team van 350 ervaren professionals is YER een volwaardige business partner voor onze opdrachtgevers. We zijn in deze uitdagende en krappe arbeidsmarkt in staat om op strategisch vlak met onze klanten mee te denken en het verschil te maken. Hierbij streven we ernaar om de norm te stellen op het gebied van human capital management -en voor opdrachtgever meer specifiek- de instroom van mensen met de benodigde competenties. Wij creëren voor klant en kandidaat kansen om hun eigen ambities waar te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in