+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Traineeship Network Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 • Reiskostenvergoeding
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Werk als Network Engineer en groei snel uit tot een professional. In dit traineeship leer je alles over netwerken. Je gaat aan de slag met het ontwerpen, configureren en onderhouden van netwerken. Dit is heel belangrijk voor bedrijven. Je leert veel door te doen en krijgt de technische vaardigheden die je nodig hebt. Dit is een goede kans als je een carrière wilt waarin je met moderne communicatie werkt. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk als Network Engineer, terwijl je cursussen en trainingen volgt die je versneld 100% professional maken.


De functie

Betreed de wereld van connectiviteit en informatiestromen als een trainee Network Engineer. Ons traineeship biedt jou de kans om de fundamenten van netwerkinfrastructuur te begrijpen en te beheren. Als Network Engineer-trainee ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, configureren en onderhouden van netwerken, wat cruciaal is voor de soepele werking van moderne organisaties. Ons programma legt de nadruk op het opdoen van praktische ervaring en het ontwikkelen van de nodige technische vaardigheden om complexe netwerken te beheren. Als je een carrière ambieert waarin je de ruggengraat van moderne communicatie beheert, dan is ons traineeship een solide startpunt voor jou.Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor dit programma moet je minstens een hbo- of wo-studie hebben afgerond richting de IT.Aanbod

Het betreft een programma waarbij je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt bij onze opdrachtgevers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Vast dienstverband
 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd
 • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Studiebudget


Bedrijfsomschrijving


YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau dat zich richt op het matchen van professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel met zowel vaste als tijdelijke functies. Sinds 1987 zijn we actief in de arbeidsbemiddeling en hebben we een sterke aanwezigheid in Nederland, met tien kantoren verspreid over het land. We hebben ook vestigingen in de Verenigde Staten en België, waardoor we internationaal opereren.Bij YER staat de tevredenheid van zowel onze kandidaten als opdrachtgevers centraal. We luisteren naar hun wensen en ambities om de perfecte match te creëren. Onze consultants zijn experts in verschillende functiegebieden en sectoren, en ze bieden persoonlijke begeleiding. Ze fungeren als carrièrecoaches voor kandidaten, ongeacht of ze aan het begin van hun loopbaan staan of al ervaren professionals zijn. Voor onze opdrachtgevers zijn onze consultants professionele partners en adviseurs voor al hun wervingsbehoeften.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in