+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Senior Netwerk Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Kamer van Koophandel (KVK)

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
Kamer van Koophandel (KVK)

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.449 - € 6.572 p/m
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

In ons team van Netwerk Engineers speel jij een cruciale rol door je expertise in infrastructuur. Samen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt, van de servicebalie tot de meest complexe systemen. Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technologieën en echt het verschil te maken. We werken aan spannende projecten, zoals het implementeren van de nieuwste netwerkoplossingen en het uitbreiden naar de public Cloud. Dit is jouw kans om te schitteren in de wereld van netwerk engineering! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Senior Netwerk Engineer

Ben jij de drijvende kracht achter onze data? Jouw expertise in infrastructuur is de sleutel tot ons succes! In het hart van KVK werkt ons toegewijde Netwerkteam om alles soepel te laten verlopen - van de servicebalie tot de meest complexe backend systemen. Ons compacte team maakt een enorm verschil en samen stellen we KVK in staat om haar cruciale maatschappelijke functies te vervullen. Ben jij klaar om als Netwerk Engineer een wereld van verschil te maken? Sluit je bij ons aan!

Wat ga je doen?
Ben jij klaar om de netwerkwereld te veroveren? Jouw passie voor netwerk engineering en ervaring met Azure-netwerken in een corporate omgeving maken jou de perfecte kandidaat voor ons ambitieuze team. Je bent niet alleen gecertificeerd, maar je streeft ernaar de onbetwiste expert in je vakgebied te zijn. Bij KVK ben je meer dan een medewerker; je bent een essentiële schakel die zorgt dat onze digitale wereld blijft draaien.

Je krijgt bij ons de kans om dé subject matter expert te zijn. Je werkt aan beheer maar nog meer aan engineering van Azure infrastructuur componenten. Verder hebben wij werk op het gebied van Nexus (9000), Cisco ACI/ISE/prime/FTD/FMC, ASA (o.a. firewalling, ipsec VPN-tunnels, HSRP/VRRP, IPAM, Infoblox, Citrix Netscalers, Proxyservers, Linux, PRTG/DWDM/Syslog oplossingen en Ansible.

We werken met de beste techniek en we zitten op dit moment zelfs in een project om het nieuwste van het nieuwste te implementeren. We hebben al ACI en zonering en werken nu aan het inrichten van een tweede datacenter en uitbreiding naar de public Cloud (Azure). Dit is netwerk engineering op zijn mooist. We nodigen jou uit om hieraan mee te werken!

Gevraagd

In dit vakgebied ben je een expert als je de techniek niet alleen begrijpt, maar ook zelf kan bouwen. Daarbij horen ook certificeringen; die laten zien wat je kan en geven vertrouwen.

Graag zien wij ook het volgende terug in jouw CV en ervaring:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring met Cisco: ACI, ASA en firepower
 • Aantoonbare ervaring met Citrix Netscalers;
 • Aantoonbare ervaring met IPAM oplossingen van Infoblox;
 • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met- en certificering in Cisco CCNP Enterprise networking & Microsoft AZ-900.
We werken ook met/volgens de volgende technologieën. Heb jij daar kennis van is dat mooi meegenomen:
 • Is gecertificeerd op Microsoft AZ-700
 • Aantoonbare ervaring met automation in the cloud (Powershell of Python)
 • Basiskennis Windows en Linux besturing systemen
 • Aantoonbare ervaring met Proxyservers (Zscaler ZIA)
 • Aantoonbare ervaring met VPN (Zscaler ZPA)
Voldoe je niet helemaal aan het profiel, maar denk je wel dat deze functie bij je past? Overtuig ons met je motivatie!

Aanbod

Waar kom je te werken?
De missie van KVK is om onmisbaar te zijn voor veilig én verantwoord zakendoen in Nederland. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. Onze dienstverlening is gericht op digitaal gemak, simpelheid en snelheid, met persoonlijke aandacht daar waar gewenst of nodig. We beheren onder andere het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers.

Om sneller in te spelen op de wereld van de ondernemer, werkt KVK agile, data gedreven en digitaal. De wensen van klanten vertalen we in praktische IT-oplossingen die makkelijk toegankelijk en 24/7 beschikbaar moeten zijn.

Solliciteren bij KVK
Solliciteer online
Oriëntatiegesprek met recruiter en leidinggevende
Vervolggesprek met mogelijke collega's
In sommige gevallen doe je een assessment
Gesprek over arbeidsvoorwaarden

Vragen over deze vacature?
Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Senior Netwerk Engineer? Solliciteer dan nu.

Goed om te weten:
 • de (online) selectiegesprekken vinden doorlopend plaats;
 • bij voldoende passende sollicitanten kan de vacature eerder worden gesloten;
 • screening is onderdeel van de procedure, waarbij ook een social media check plaatsvindt. Zie voor meer informatie hierover;
 • voldoe je niet helemaal aan het profiel, maar denk je wel dat deze functie bij je past? Overtuig ons met je motivatie!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in