+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Senior AWS Platform Engineer - Bouw nieuwbouw AWS Self-service portaal om Nederland te verduurzamen - €91.000 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.326 - € 7.659 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Bij deze unieke kans draag je bij aan de toekomst van Nederland door te werken aan een high-performance AWS Cloud-platform. Je wordt deel van een zeer stabiel energie-tech bedrijf dat zich richt op kwaliteit en innovatie, zonder winstoogmerk. Je krijgt de kans om te groeien en je kennis te delen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Senior AWS Platform Engineer Utrecht
  • Wil jij je inzetten voor een duurzaam Nederland, waarbij je de kans krijgt om een High performance AWS Cloud-platform te bouwen zodat meer dan 20 development teams kunnen versnellen, een snelle time-to-market delivery hebben en zo heel direct bijdragen aan de duurzame energietransitie van Nederland (zon-, wind en waterenergie, warmte pompen, elektrische auto’s, slimme meters)?
  • Werk jij graag voor een zeer stabiel energie-tech bedrijf met unieke positie in Nederland, oneindig veel funding, grote focus op kwaliteit (geen winstoogmerk), waar je NU volop mogelijkheden hebt om hun gehele IT-landschap te transformeren, naar een AWS-first omgeving, met veel ruimte voor POC’s, Nieuwbouw en oneindig veel innovatie?
  • Zeg jij ja tegen elk jaar 7% inflatiecorrectie, een (elektrische) auto van de zaak of 909 euro per maand aan mobiliteit boven op jouw loon(terwijl het een interne baan betreft met 3 tot thuiswerkdagen), 30! vakantiedagen en een ongelimiteerd opleidingsbudget en de kans te groeien naar Technical lead of Platform Architect?
Wacht dan niet langer, dit is de baan voor jou!

Jouw werkgever: Unieke Energie-Tech organisatie met een direct impact op de verduurzaming van Nederland zet volop in op AWS Cloud-innovatie!
Dit zeer unieke middelgrote Energie-Tech bedrijf uit de regio Utrecht speelt een cruciale rol in de energietransitie van Nederland. Door hier te werken kun je direct bijdragen aam de toekomst van Nederland en helpen de efficiëntie van de energiesector te verbeteren. Deze Tech organisatie is middelgroot en hebben korte lijnen, een zeer sociaal karakter, waar iedereen echt staat achter hun missie: Nederland laten transformeren naar een schoner en energie-neutraler land door middel van technologie. Door hun unieke propositie in Nederland beschikt dit EnergyTech bedrijf over oneindig veel budget (100% recessie-proof!), hebben ze geen winstoogmerk en kunnen dus ten alle tijden focussen op impact maken en kwaliteit leveren. Voor jou is een zeer interessante fase aangebroken, omdat zij aan de vooravond staan van grote greenfield innovatieprojecten! Er moet veel herbouwd worden aan de hand van de meest up-to-date technologie om mee te kunnen met de zeer snel innoverende EnergyTech markt! Performance, schaalbaarheid en stabiliteit spelen daarbij een cruciale rol. Hierdoor krijg jij bij deze organisatie oneindig veel kansen om PoC’s te bouwen voor nieuwbouw initiatieven, tooling introductie en continue verbetering. Deze organisatie bevindt zich in een unieke periode. Er is nog niet veel in beton gegoten. De ambitie, dié ligt vast,de weg er naartoe mag jij nog mee helpeninkleuren samen met je 100% Engineering collega’s. Naast bouwen aan systemen help jij ook de engineering cultuur te embedden! Je krijgt de kans om je nieuwe collega’s te interviewen, hoe en wanneer er kennis gedeeld wordt, welke tooling geïntroduceerd wordt en uiteindelijk een stabiele en hechte Tech-cultuur verder uit te bouwen.Je zal je dus nooit hoeven te vervelen! Om het af te toppen geniet je hier van 7% inflatiecorrectie per jaar, on zo goed als premievrij pensioen, 30 vakantiedagen, een (elektrische) auto van de zaak OF 909 euro mobiliteit per maanden 3 thuiswerkdagen per week en mogelijkheden om vanuit het buitenland te werken!

Jouw baan: Senior AWS Platform Engineer Utrecht
Als Senior AWS DevOps Engineer Utrecht val je met jouw neus in de boter. Je komt gelijk terecht in zeer grote innovatietrajecten. Je komt te werken in een zeer kundig, Gemotiveerd Platform Team dat middels de laatste SAFe principes werkzaam is. Jij krijgt de kans om samen met je collega’s bouwen aan een zeer snel, geautomatiseerd (nieuwbouw) Self-Service Portaal binnen AWS, waarbij het doel is om zo veel en snel mogelijk te kunnen deployen naar productie. Jij mag meteen impact maken om bouwblokken te bouwen volgens de laatste Cloud-native principes waardoor de 20+ development teams hun eigen testomgevingen, CI/CD-Pipelines en containersation kunnen aanmaken. Het idee hierbij is: You build it, You run it. Om dit goed te kunnen inregelen krijg jij de kans om een belangrijke rol te spelen in de enablement van 60+ Software Engineers en kennisdelen over het gebruik van de door jouw gebouwd bouwblokken. Automatisering middels de laatste IaC principes staat centraal, waarbij je zowel bestaande als nieuwe infrastructuur bouwt en Everything as code implementeert (Gitlab/ArgoCD). Daarnaast krijg je ook nog volop mogelijkheden om de cloud en netwerk infrastructuur aan te leggen, beveiliging en koppeling met SaaS diensten opzetten en onderhouden, zet je monitoring en observability op en script je het sneeuw voor de zon weg.

Doorgroeimogelijkheden:
Omdat de organisatie in transitie is biedt die jou enorme groeikansen. Zo kun je hier, ondersteund door een onbeperkt opleidingsbudget, doorgroeien tot tech lead, team lead of System Architect!

Wat wordt gevraagd?
  • 5+ jaar professionele ervaring binnen DevOps, Cloud Engineering en/of Platform Engineering
  • 2+ jaar professionele ervaring binnen een moderne AWS omgeving
  • Professionele ervaring met Kubernetes en Docker
  • Professionele ervaring met monitoring, logging en observability systemen
  • Ervaring met het bouwen van CI/CD pijplijnen
  • Op de hoogte van security binnen cloud omgevingen
  • Ervaring met Terraform en/of Cloudformation;
  • Ervaring met GitOps CI/CD is een grote pré
  • Ervaring binnen mission critical omgevingen is een grote pré;
  • Ervaring met Redhat openshift containers is een pluspunt;
Wat wordt er geboden?
  • Tussen de €75.908 en 91.908 bruto per jaar
  • 3 tot 4 dagen lekker vanuit huis werken!
  • Mogelijkheden 40, 36 of 32 uur te werken
  • 7% inflatiecorrectie per jaar!
  • 30 vakantiedagen;
  • Uitstekend pensioen 80% (4/5de) betaald door de werkgever;
  • 3 thuiswerkdagen + mogelijkheden om te werken vanuit het buitenland;
  • €1000,- per 3 werkjaren om je thuiswerkplek in te richten;
  • €360,- euro Netto thuiswerkvergoeding per jaar;
  • €240,- bruto ziektekostenverzekering compensatie;
  • Telefoon van de zaak á €600,- euro
  • Ongelimiteerd opleidingsbudget
Hou jij van PoC, nieuwbouw, moderne AWS cloud adv de laatste cloud native principes terwijl jij heel concreet bijdraagt aan de verduurzaming van ieder huishouden in Nederland?
 

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV naar Robert Hawker via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in