+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Team Lead Java Total package € 132.552 + vast contract Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • Fulltime
 • Senior

Aanbod

 • Detachering / Vast contract
 • 8.000 p/m
 • Bonusregeling

Vacature in het kort

In deze rol krijg je de kans om je leiderschapsvaardigheden te vergroten en werk je aan belangrijke maatschappelijke projecten zoals groene energie en slimme systemen voor het OV. Je werkt met moderne technologieën en hebt de kans om zowel technisch als in management te groeien. Je krijgt een aantrekkelijk salaris, bonus, en mobiliteitsvergoeding, plus een premievrij pensioen. Thuiswerken is mogelijk en je wordt ondersteund met een extern leiderschapsprogramma. Dit is je kans om in een dynamisch team aan de slag te gaan en samen te werken aan innovatieve oplossingen. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Vacature: Team Lead Java Utrecht
  • Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière waarbij jij je leiderschapsvaardigheden kunt vergroten en nog steeds technische (hands-on) diepgang hebt in jouw werk?
  • Los jij ook graag nuttige maatschappelijke vraagstukken op rondom o.a. groene energie, IoT, Telecom, OV en Logistiek en veel meer?
  • Werk je daarbij graag met moderne technologie zoals, Java11/17, Spring Boot, Kotlin, Docker, Microservices, Kubernetes, Cloud, Microservices?
  • Spreken jou de volgende voorwaarden aan: een basissalaris tot € 103.680, een bonus tot € 16.500 (laatste 2 jaar 100% uitgekeerd), 12.372 mobiliteitsvergoeding, premievrijpensioen, 27 vakantiedagen EN direct met een vast contract van de start?
Wacht dan niet langer, want dan hebben wij de baan voor jou!

Jouw werkgever: een oer-Hollands core-tech bedrijf dat bezig is met een enorme opmars
Dit oer-Hollandse tech-bedrijf bevindt zich de afgelopen jaren in een enorme stroomversnelling. Als een van de leading organisaties in het Nederlandse projectenlandschap werk je er aan toonaangevende projecten binnen een enorm breed scala aan domeinen. Zoals Vervoer & Logistiek, Telecom, Overheid, Fintech, eHealth. Denk hierbij aan realtime oplossingen voor de internationale scheepvaart, IoT-oplossingen voor de grootste telecomproviders, de backend van solarsystemen voor groene energie, Imageprocessing-oplossingen voor een van de grote onderhoudsbedrijven en slimme systemen voor het openbaar vervoer, om er maar een paar te noemen. In de afgelopen jaren is men flink weg bewogen van platte detachering en zijn het eigen teams die van A tot Z werken aan projecten. Je kunt dit dus bijna zien als product development, maar dan voor de klant. En men is nog niet klaar, want de volgende fase is aangebroken. Zo willen ze hier ook eigen delivery solutions gaan ontwikkelen. Eigen producten die jou en het team in staat stellen sneller up and running te zijn op nieuwe projecten en zo in sprint 1 al direct resultaat boeken. Een soort eigen delivery-fabriek, die elke keer geavanceerder wordt. Zie het als kleine eigen producten waar je aan mee kunt denken en bouwen. Zo werk je hier dus straks samen met je eigen team, aan vraagstukken van A tot Z, op projecten die makkelijk een doorlooptijd hebben van 2+ jaar en in een volledig eigen ontwikkelde delivery-fabriek. Zodat jij en je team nog grotere waarde kunnen leveren. Klinkt dit als iets voor jou? De organisatie is alles wat je mag verwachten van een modern tech-bedrijf en wordt geleid door een CTO met een sterke technische achtergrond, die voornamelijk leiding heeft gegeven in JVM Backend-omgevingen. De organisatie is flexibel en je krijgt dan ook enorm veel vrijheid hoe jij je rol wilt invullen. Er is veel begeleiding zowel intern als met externe trainingen. Men doet veel aan kennisdeling in de vorm van meet-ups, hackatons, trainingen en kennisdagen.

Jouw rol: Team Lead Java Utrecht
In jouw rol als Team Lead Java Utrecht heb jij zowel technische als managementverantwoordelijkheden. Ongeveer 50% van de tijd ben jij nog betrokken bij een van de projecten, vaak in de rol van Lead Developer, Architect of Scrum Master als jij al iets meer hands-of bent de laatste tijd. Zo blijf jij nauw betrokken bij de laatste ontwikkelingen, kan jij nog steeds je ei kwijt in het creëren van meerwaarde voor jullie klanten en kun je blijven doen waar je vanaf jongs af aan een passie voor hebt: software bouwen. De andere helft van je tijd ben jij verantwoordelijk voor een groep van zo’n vijftien ervaren Java developers. Maar er zijn hier voldoende kansen langzaam te groeien in deze rol en te beginnen met een kleinere groep. Zo ga jij sturing geven aan jullie eigen groep met als belangrijkste taak, blije developers. Dus zitten ze op het juiste project en halen ze energie uit hun werk? Verder ga je samen met het team bepaalde zaken vormgeven. Je kunt denken aan hoe gaan kennisdeling eruit gaat zien, willen we meet-ups organiseren of bezoeken, het gezamenlijk halen van certificeringen of totaal iets anders. Dat is aan jou en je team. Verder gaan jij en de Solution Lead nadenken over en werken aan technische standaard delivery-oplossingen (soort kleine producten) die jou en je team helpen sneller en betere resultaten te halen op nieuwe projecten. Hier komt dus ook een klein stukje product development bij kijken. Kortom, een zeer gevarieerde baan.

Doorgroeimogelijkheden
Afhankelijk van jouw niveau zijn hier meerdere doorgroeimogelijkheden. Ben jij een beginnend Team Lead, dan zul jij alle begeleiding krijgen die nodig is om straks verantwoordelijk te zijn voor een groep van vijftien developers. Ben jij al wat verder in jouw carrière, dan kun jij doorgroeien in de rol van director of software engineering. De organisatie groeit hard, dus zal je met deze stap naast de huidige directeur komen te staan en samen verantwoordelijk zijn voor de gehele groep.

Wat wordt er gevraagd?
 • Vanaf ongeveer 7 jaar professionele software engineering ervaring
 • Vanaf ongeveer 3 jaar ervaring binnen een modern Java-omgeving
 • Ervaring met de aansturing van een team van developers (kan ook in een project geweest zijn)
 • Jij haalt energie uit zowel de techniek als de ontwikkeling van mensen
 • Ervaring SpringBoot en/of Docker
 • Ervaring in het werken binnen een Microservices architectuur
 • Ervaring binnen het werken in een Agile-omgeving
 • Ervaring binnen een moderne Cloud-omgeving is een grote plus
 • Ervaring met Kubernetes is een plus
 • Ervaring met cleancoding en test automation is een grote plus
 • Ervaring met methoden als CI/CD en TDD is een pre
Wat wordt er geboden?
 • Direct vast contract
 • Basissalaris oplopend tot€ 103.680 ( € 8.000 p.m.)
 • +Bonus tot € 16.500 (laatste 2 jaar 100% uitgekeerd)
 • +Mobiliteitsvergoeding van € 12.372 (€ 1.031 p.m.) vrij te besteden
 • = Totaal salaris tot € 132.522
 • Premievrij pensioen
 • 3 a 4 thuiswerkdagen in overleg
 • Extern leiderschapsprogramma
 • 27 vakantiedagen (maar vrij meer op te nemen indien nodig)
 • € 50 netto onkostenvergoeding
Ben jij op zoek naar een uitdagende rol, waarbij jij je leiderschapsvaardigheden kunt inzetten en verbeteren en jij technisch ook nog steeds de nodige uitdaging kunt vinden in je baan?
 

Reageer dan snel via onderstaand formulier of stuur je cv naar Serge Warbout via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in