+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Java Developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

BKWI

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
BKWI

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 13e maand, Laptop, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Maak impact met je Java skills in een baan waar je werkt aan software die duizenden mensen helpt. Als Java Developer bij ons, werk je aan het veilig delen van gegevens tussen belangrijke instanties. Je maakt deel uit van een team dat zorgt voor betere dienstverlening aan burgers. Je krijgt de kans om te groeien en te leren in een inspirerende omgeving. Plus, we bieden goede extra s zoals een 13e maand, reiskostenvergoeding, en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij écht impact maken met je baan en werken aan software waar ruim 25.000 mensen gebruik van maken? Kent de wereld van Java geen geheimen voor jou? En zoek je een baan als Java Developer in Utrecht? Dan hebben wij hier de perfecte Java Developer vacature!

Functieomschrijving

BKWI is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een onmisbare pijler in het Nederlandse socialezekerheidsstelsel op het gebied van digitale gegevenslevering en keteninformatisering. Waar vroeger voor het aanvragen van bijvoorbeeld uitkeringen stapels dossiers nodig waren, heeft BKWI ervoor gezorgd dat met één druk op de knop de benodigde gegevens, op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar komen.

Precies dáár schuilt de maatschappelijke waarde van BKWI. Want BKWI is verantwoordelijk voor de regie over deze gegevensstromen en zorgt ervoor dat overheidsmedewerkers burgers goed en efficiënt kunnen helpen. Snel, veilig en met oog voor privacy.

Als de nieuwe Java Developer in Utrecht bij BKWI word je onderdeel van de afdeling Beheer en Ontwikkeling. Je bent hier medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices en het uitbreiden van functionaliteiten binnen onze producten en dienstencatalogus. Dankzij jouw Java developing skills kunnen partijen als het UWV en gemeenten op een veilige en snelle manier gegevens met elkaar delen. En krijgen burgers een betere dienstverlening én ondersteuning.

In deze Java Developer functie ondersteun je de derdelijns helpdesk, zodat diensten en producten zo optimaal mogelijk performen. Je wordt nauw betrokken bij het verder vormgeven van verantwoordingsrapportages (met behulp van Splunk) over het gebruik van onze producten en diensten. Een verantwoordelijke en veelzijdige baan midden in de maatschappij dus!

Wij vragen

Als Java Developer ben je breed inzetbaar binnen verschillende Scrumteams. Je bent bekend met Scrum, hebt een passie voor Java, blijft jezelf ontwikkelen en deelt je kennis met anderen. Daarnaast beschik je over een flinke dosis gezond verstand en ben je een betrokken teamspeler. Je weet problemen te analyseren en op te lossen, en vindt het belangrijk om onderhoudbare en leesbare codes te schrijven.

Wat breng jij als onze nieuwe Java Developer nog meer mee?

 • Hbo- of wo-werk- en -denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring als Java-ontwikkelaar
 • Ervaring met gegevensuitwisseling via SOAP (bij voorkeur met Apache Synapse /Axis2)
 • Ervaring met Java Web GUI-ontwikkeling (bij voorkeur GWT, Bootstrap, JavaScript, HTML en CSS)
 • Ervaring met testing frameworks (bij voorkeur JUnit en Selenium)
 • Bewustzijn van privacy- en beveiligingsrisico’s binnen je vakgebied en het handelen hiernaar
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij ontwikkelen op een Mac OS X en met Linux. Heb je daar ervaring mee? Dan is dat een pre. Heb je daarbovenop ervaring met Docker, Kubernetes, GitLab en Microservices? Dan zien we dat ook als een grote pre.

Wij bieden

Als je bij BKWI komt werken als Java Developer, dan kom je terecht in een inspirerende werkomgeving in hartje Utrecht. Op het kantoor heerst een prettige werksfeer waar veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waar je bij iedereen naar binnen kan lopen, de lijnen kort zijn, samenwerken vanzelfsprekend is en successen met elkaar gevierd worden. Je wordt onderdeel van een hecht team van ruim 100 gezellige collega’s, waarmee je werkt aan belangrijke producten en services die door veel instanties worden gebruikt.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een prima Java Developer salaris afgestemd op jouw kennis, ervaring en opleiding
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en reiskostenvergoeding
 • De mogelijkheid om opleidingen, trainingen en innovatiedagen te volgen
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • De nieuwste programma’s en technieken
 • Genoeg tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld tijdens personeelsuitjes
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in