+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Java Developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Wil je deel uitmaken van de grootste Java community in Utrecht en werken aan projecten met een groot maatschappelijk belang? Als Senior Java Developer heb je de kans om een Java Champion te worden met wereldwijd aanzien. In een informele organisatie met veel groeimogelijkheden, werk je aan langlopende en uitdagende projecten. Er is een onbeperkt opleidingsbudget en de kans om jouw Java expertise te ontwikkelen. Dit is jouw kans om impact te maken en te groeien in je carrière. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Senior Java Developer Utrecht
  • Lijkt het jou leuk om binnen de grootste Java community van de regio Utrecht te werken?
  • Hou jij ook van afwisselende projecten die allemaal een groot maatschappelijk belang dienen?
  • Lijkt het jou leuk om als Senior Java Developer een Java Champion te worden met wereldwijde aanzien?
  • Wil jij werken in een zeer informele organisatie met veel ambitie en doorgroeimogelijkheden?
Lees dan snel verder, wij hebben de baan voor jou!

Jouw werkgever: Grootste Java Community van Utrecht bouwen maatschappelijk relevante software
Deze organisatie in het hart van Nederland hoeft geen verdere introductie. Als sinds jaar en dag vormen ze een van de grootste Java community ’s van Nederland. Elke Java Developer kent deze organisatie zo en ze zijn dan een graag geziene gast op de vele Tech & Dev Events. Zo hebben ze al diverse malen gesproken op de Java/Oracle Code One. Maar ook is men prominent aanwezig op de GoTo en JFall& JSpring. De organisatie staat bekend om de het grote aandeel dat ze hebbe op een zeer groot aantal maatschappelijke IT projecten die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd. Dit voornamelijk in de Utrecht, maar men is in Heel Nederland vertegenwoordigd. Dit zijn voornamelijk projecten waar je voor de lang, termijn tot wel 3 jaar, in kunt vast bijten. Je kunt hier gaan werken aan verschillende maatschappelijke vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan een cloud en big data platform bouwen voor HET veiligheidsorgaan van Nederland, De grootste logistieke vraagstukken oplossen binnen het openbaar vervoer, werken aan core systemen waarover de meeste financiële transacties gaan in Nederland en ga zo maar door. Dit doe je voornamelijk in een team van collega’s en voor lange termijn. Je vindt hier dus veel vastigheid en de meest uitdagende projecten van de regio. Je komt hier te werken in een zeer informele en platte organisatie. Het management is zeer toegankelijk en voor vragen kun je altijd binnen lopen. Hier staat alles in het teken van jou te ontwikkelen. Hiervoor hosten ze verschillende eigen MeetUp groepen, hebben ze een ongelimiteerd opleidingsbudget en voor de liefhebbers zal er alles aan worden gedaan jou een officiële Java Champion te maken!

Jouw rol: Senior Java Developer Utrecht
In jouw rol als senior Java Developer Utrecht kom je te werken in een van de highperformance Scrum teams. Dus ALTIJD werken met een team van collega’s aan uiteenlopende projecten.  Hier gaan jij een je team werken aan een van de vele maatschappelijke projecten en zal jij altijd kijken naar hoe jij technische problemen zo goed mogelijk kunt oplossingen. Als technisch partner van jouw klanten ga jij hen technisch adviseren. Zo kun je denken aan legacy systemen van een nieuwe architectuur te voorzien en deze opnieuw bouwen op basis van Microservices, ga jij kijken naar welke meerwaarde (native) Cloud Development kan helpen. Maar ook bestaande systemen die performance uitdagingen hebben en met factor 10 omhoog moeten. Vaak technisch lastige puzzles waar flink wat van jou denkvermogen wordt gevraagd, maar hé is dat niet waarom we het allemaal ooit is begonnen?

Doorgroeimogelijkheden
Je krijgt hier voldoende doorgroeimogelijkheden als jij de kansen zelf grijpt. Zo kun jij doorgroeien in de rol van Lead Developer of Chapter Lead. Hier ga jij naast een belangrijke rol op de projecten ook intern een belangrijke rol vertolken. Jij kunt gaan helpen in het verder gestalte geven van de technische koers van de organisatie, Je kunt gaan spreken op verschillende conferenties, MeetUps hosten. Als jij het wil wordt jij een van de gezichten van deze grootste Java Community in Utrecht. De organisatie wil zelfs heel ver gaan om jou te laten benoemen tot officiële Java Champion door de wereldwijde community.

Wat wordt er gevraagd?
  • Minimaal 5 jaar professionele Java Software Development ervaring.
  • Ervaring met Java8 of hoger is een pre
  • Ervaring met moderne Java frameworks zoals Spring en Hibernate
  • Ervaring met Docker, Kubernetes en Spring Boot is een pre
  • Ervaring met een Microservices en/of Cloud Architectuur is een pre
  • Ervaring met tools zoals Jenkings, Maven, Gradle, Git, SonarQube of Bitbucket
  • Ervaring met Agile, Scrum, TDD en/of CI/CD is een pre
  • Ervaring met Mesos is een pre
  • Ervaring met Cassandra, MongoDB en/of Elasticsearch is een pre
Wat wordt er geboden?
  • Basissalaris oplopend tot € 75.000 obv van full time
  • Mobiliteitsvergoeding van € 10.200 per jaarbovenop basissalaris!!!
  • 27 vakantiedagen
  • Pensioen 100% door werkgever
  • Direct een vast contract
  • Ongelimiteerd trainingsbudget
Word jij een Java Champion en ga jij het verschil maken op technisch en maatschappelijk toonaangevende projecten in de regio Utrecht?
 

Reageer dan snel via het onderstaande formulier of stuur je CV naar Serge Warbout via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in