+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Front-end Engineer - Bouw een revolutionair B2C portaal voor miljoenen mensen - € 88.000,- + vast contract + uitstekend pensioen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken als Senior Front-end Engineer in een innovatief team dat een belangrijk product bouwt voor miljoenen mensen. Je gebruikt Vue3 en TypeScript en werkt met moderne tools. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in Front-end en meer. Het team werkt aan complexe problemen en er is veel ruimte voor jouw ideeën en groei. Je kunt flexibel werken, krijgt een persoonlijk opleidingsplan en budget voor trainingen. Plus, je kunt tot 2 keer per week op kantoor werken. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan: Senior Front-end EngineerUtrecht
  • Wil jij werken in een van de meest innovatieve teams binnen een stabiele core IT omgeving?
  • Ontwikkel jij graag tastbare producten in TypeScript, Vue3 (kennis geen harde eis) en moderne tooling die door miljoenen mensen worden gebruikt (1,5 miljard events per dag)?
  • Wil jij uitblinken in Front-end en tegelijkertijd ook graag in de breedte doorontwikkelen (Cloud, mentoring, schaalbaarheid)?
  • Pak jij graag ownership in the Front-end en houdt jij van zelfstandig werken met 1a2 x per week op kantoor in Utrecht (wat te denken van 30 vakantiedagen!)?
Lees dan gauw verder, dit is jouw baan!

Jouw Werkgever: Stabiele Core IT organisatie die zich middels tech continue blijft onderscheiden!
Deze Core IT organisatie is een gevestigde speler die momenteel een complex en een van de meest mission critical omgevingen aan het (her)bouwen is. Het product dat wordt gebouwd, richt zich op een service met meerdere producten voor miljoenen mensen, waardoor mensen volledige controle hebben over hun financiën. Dit betekent dat het product een belangrijke plaats in het leven van mensen heeft en dat er veel aandacht is voor gebruikerservaring, slimme (en complexe) functionaliteit en geweldige visuals. Aangezien de services grenzen overschrijdt, zal het product nieuwe nationaliteiten en doelgroepen aanboren – waardoor steeds weer nieuwe dynamiek ontstaat en er veel interessante puzzels kunnen worden opgelost. Als je intellectueel uitgedaagd wilt worden om een nuttig product te bouwen voor miljoenen mensen: Kijk niet verder!

Jouw baan: Bouw in meest innovatieve team Front-end B2C portaal voor miljoenen mensen
Het leuke is dat het hele product momenteel helemaal opnieuw wordt (her)gebouwd! Samen met backend, product en Architecten wordt het product en alle verschillende functies opnieuw ontworpen en vertaald in technische oplossingen. Verder heeft deze organisatie een cultuur opgezet om ervoor te zorgen dat jij als Senior front-end developer je goed voelt. Je krijgt veel vrijheid, kan veel nieuwe ideeën introduceren en je eigen werkweek plannen. Van flexibele werktijden tot 4×9 werken: Het is allemaal mogelijk! Ook grote budgetten voor trainingen, twee keer per jaar naar conferenties, een prachtig kantoor dat gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer en in de teams verticaal en horizontaal zijn er veel mogelijkheden om te groeien (als Senior Front-end ontwikkelaar kan je salaris oplopen tot € **88.000, – per jaar!). Stack: Vue3 (kennis niet vereist), TypeScript, secured programming, niets staat in steen geschreven. Over de systemen gaan zo’n 1,5 miljard events per dag! Je kunt jezelf continue buigen over complexe vraagstukken ogv security, reliability en accessibility. Dus als je op zoek bent naar een high-end software engineering-omgeving met gelijkgestemde mensen, maar tegelijkertijd je werk-privé balans belangrijk vindt: Dit is je nieuwe baan.

Doorgroeimogelijkheden:
Afhankelijk van jouw ambitie en ervaring krijg jij de kans je hier verder te ontwikkelen tot een van de toekomstig lead developers of hands-on architecten. Doordat ze professioneel en persoonlijk met mensen omgaan kennen ze weinig roulatie.

Wat wordt gevraagd?
  • Minimaal 7 jaar professionele ervaring in SD
  • 5+ jaar productie ervaring in React of Vue (Vue3 is nice to have)
  • Solide kennis van JS Fundamentals, TypeScript en CI/CD
  • Zelfstandig kunnen en willen werken, Front-end ownership
  • Ervaring met secured programming op schaal is a nice to have
  • Afgeronde BSc informatica of hoger is a nice to have
Wat wordt er geboden?
  • Salaris tot € 88.000,- per jaar o.b.v. kennis en ervaring (obv 36 uur )
  • Uitstekende pensioenregeling30 vakantiedagen
  • 1 a 2 keer per week werken in kantoor Utrecht
  • Hardware naar keuze (mobiele telefoon & laptop)
  • Persoonlijk opleidingsplan en budget
  • Budgetten voor het bezoeken van seminars en conferenties
  • Wekelijkse kennissessies gedurende kantooruren
Wil jij graag werken binnen een technisch hoogstaande omgeving, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat en jij werkt aan de meest uitdagende vraagstukken waar miljoenen mensen dagelijks profijt van hebben?
 

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier of mail je CV naar  via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in