+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Senior Frontend Developer (Hybride) - Typescript React, Angular Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

 • Directe werkgever

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Vacature: Senior Frontend Developer Utrecht
 • Wil jij als Senior Frontend Developer deze innovatieve tech-dienstverlener helpen uitbouwen en van  de 2 inspirerende eigenaren leren wat ondernemerschap inhoud en op frontend vlak nog meer impact maken op de verdere groei van deze core-tech-organisatie?
 • Werk jij graag aan de frontends van de meest impactvolle bedrijven van Nederland binnen ecommerce, fintech, duurzaamheid, transport en luchtvaart waar miljoenen Nederlanders dagelijks gebruik van maken?
 • Zeg jij ja tegen een direct een vast contract, vrije keuze om vanuit huis te werken, vanuit de klant of op kantoor, regelmatige kennisdelingsessies en mee-ondernemen via aandelenopties?
Lees dan snel door, deze rol is voor jou!

Organisatie: Kersverse Innovatieve Frontend Dienstverlener Opgezet door titanen binnen de industrie!
Deze kersverse tech-dienstverlener is door enorm ervaren en geïnspireerde techneuten opgezet nadat zij meer dan twee decennia de meest impactvolle organisaties van Nederlands van A naar Beter hebben begeleid middels innovatieve software trajecten. Met de kennis die zij hier hebben vergaard werd uiteindelijk duidelijk dat zij een vast team om zich heen wilden bouwen! Eén vast team van tech-fanaten, dat het gaaf vindt verschillende klanten van de meest up-to-date Front End & Agile technieken te voorzien en daarmee hun bedrijfsvoering naar een nog hoger niveau te tillen. Hier werken betekent dus dat jij vrije keuze hebt uit de meest interessante opdrachten bij de bedrijven bij jou in de regio waar alle mensen die je kent dagelijks gebruik van maken, binnen transport, e-commerce, fintech, duurzaamheid en luchtvaart. De cultuur is enorm tech gedreven met regelmatige kennissessies, waar jij mee kunt helpen om verder uit te bouwen. Als medewerker nummer 3 kun je ongelofelijk veel leren van deze geïnspireerde ondernemers, zowel technisch als op ondernemer vlak! Bedenk je eens waar je over twee tot drie jaar zult staat! Ondertussen geniet je van voorwaarden als direct een vast contract, vrij kunnen kiezen waar vandaan je wil werken, aandelenopties, mobilteitsvergoeding of auto van de zaak, groot leerbudget en het bezoeken van seminars in binnen en buitenland!

De baan: Senior Frontend Developer Utrecht
Door enorm succes groeien zij hard! Ben jij een echte pionier? Ondernemend van aard en zie jij het zitten jouw opgedane kennis met zowel interne collega’s als met jouw klanten te delen? Wil je misschien zelfs mee-ondernemen in de toekomst? Sluit je vandaag aan en bouw mee! Als Senior Frontend Developer Utrecht val je direct met je neus in de boter dat je de aandacht hebt van de twee eigenaren, waardoor je enorm veel kunt leren én maximaal kunt meebeslissen over de verdere groei van de organisatie. Ondertussen maak je jezelf onsterfelijk als technisch leider van op een van de langdurige en hoog kwalitatieve microservices bases projecten bij een van de vele klanten naar keuze. Jij bent de visie achter innovatief ontwerp en bouw en draagt bij aan een stuk kennisoverdracht. Performance en effectieve en efficiënte usability zijn op het moment de voornaamste uitdagingen. Hier kun je echt langdurig impact maken, zowel bij de klant als binnen deze kersverse en hard groeiende organisatie!

Doorgroeimogelijkheden
Vanuit jouw ervaring kun je intern trainingen geven, nieuwe medewerkers opleiden, een IT-lead rol voor jezelf vergaren en/of zelfs mee ondernemen. Vanaf dag één nemen de eigenaren je mee in hun visie, kun je 1-op-1 van hen leren en bestaat er volledige transparantie in hoe we zakendoen. Mocht jij jezelf extern willen ontwikkelen wordt er altijd opleidings-/ trainingsbudget beschikbaar gesteld.

Wat zijn de vereisten?
 • 5+ jaar professionele frontend engineering ervaring
 • Ervaring met Typescript i.c.m. met React of Angular
 • Een technische Bachelor of een vergelijkbaar denkniveau (o.a. Computer Science, ICT, Informatica en/of Wiskunde)
 • Ervaring met technisch leiderschap is een pre
 • Ervaring binnen de dienstverlener is een pre
Wat wordt geboden?
 • Salaris oplopend tot €74.800 op basis van kennis en toegevoegde waarde + €9.600 aan mobiliteit
 • Direct een vast contract
 • Aandelenopties!
 • Additionele bonussen!
 • Jaarlijks ontwikkel- en studiebudget!
 • Vrije keuze te werken vanuit huis, de klant of op kantoor!
 • Keuze uit mobiliteit vergoeding boven op jouw loon, leaseauto+tankpas
 • Team evenementen in Nederland en Europa
Wil jij als Senior FrontEnd Developer een cruciale rol spelen in de groei van deze innovatieve frontend dienstverlener én meewerken aan de volledige migratie naar microservices van een van de meest impactvolle tech-oplossingen van Nederland?
 

Reageer dan nu door te reageren op onderstaand formulier, of door jouw CV te mailen naar Tessa Beijlevelt via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in