+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Java Developer - Bouw volledig nieuw Multi-Tenant SaaS platform bij Grote Innovator - Salaris € 91.500 Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CodeGuild

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.667 - € 7.625 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw baan: Senior Java Developer Utrecht
  • Heb jij altijd ergens ECHT vanaf het begin bij willen zijn en werken aan een grootschalig in-house nieuwbouwproject, met complexe business logic, zeer gedreven engineering collega’s onder leiding van een van de meest inspirerende CTO’s en Dev managers van Nederland?
  • Lijkt het jou leuk om de aankomende jaren het fundament te leggen en zo jouw stempel te drukken op de nieuwe technische koers van een zeer innovatief en stabiele tech organisatie?
  • Hou jij van afwisseling in jouw werk, dat zal bestaan uit nieuwbouw vraagstukken, architectuur/ ontwerp, maar ook rondom kennisdeling, mentoring en codekwaliteit?
  • Zeg je ja tegen o.a. een salaris tot € 91.500, premievrij pensioen, 27 vakantiedagen, 3 thuiswerkdagen, grote trainingsbudgetten, ‘’workation’’ vanuit het buitenland en dagelijks een volledig verzorgde lunch?
Wacht dan niet langer en grijp deze kans!

Jouw werkgever: Bewezen SaaS bedrijf gaat high-performant platform volledig opnieuw bouwen!
Sommige organisaties zijn onbekend bij het grote publiek, ondanks dat ze een enorm belangrijke positie innemen in ons dagelijks leven. Hier is zo’n voorbeeld. De diensten van hun huidige platform zijn zo impactvol, dat zonder dat we het weten, elke Nederlander hier wel gebruik van maakt. Dit productenbedrijf is al tijden een belangrijke speler in zijn domein, door hun robuuste oplossingen en kwaliteitsfocus. Zo heb je hier als engineer veel impact met een zeer tastbaar product voor miljoenen Nederlanders, wat je kunt combineren met moderne tech en uitdagende vraagstukken. De organisatie staat echter voor een zeer grote verandering, want men gaat hier een grote transitie doormaken. De stap van standaard softwareoplossingen naar een echte core-tech organisatie moet hier worden gemaakt. Dit wordt door het volledige management en de  bevlogen engineering teams gedragen, dus de richting is voor iedereen kraakhelder! Concreet betekent dit dat men hier zal starten met een compleet grootschalig nieuwbouwplatform wat het nieuwe fundament voor de komende jaren zal leggen. Dit high performance platform, waar miljarden euro’s aan transacties doorheen gaan (geen bank), mag jij samen met jouw slimme engineering collega’s gaan bouwen. De client server moet een echte SaaS-oplossing worden, die voldoet alle moderne inzichten van de hedendaagse . De engineeringcultuur moet verder gestalte krijgen en jouw werkgever wil zich meer gaan profileren als Thought Leader binnen haar domein. Je kunt op zo veel fronten impact maken! Aangezien dit een project is voor de lange termijn is er voldoende tijd, ruimte en geld om dit ook echt goed te gaan neerzetten. Hierdoor kan jij echt focussen op het fundamenteel oplossen van engineering vraagstukken voor lange termijn en hetleveren van kwaliteit! De organisatie kenmerkt zich door het informele en menselijke karakter. Jouw collega’s zijn allen engineers met een grote passie voor technologie. Dit is vanaf CTO- en management-level, tot aan de engineers in de teams. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kennisdeling, training en het bezoeken van conferenties. En je vindt hier een zeer goede work-life balance zonder overwerkcultuur en met twee dagen werken op kantoor.

Jouw rol: Senior Java Developer Utrecht
In jouw rol als Senior Java Developer Utrecht word jij één van de technische bouwstenen van dit stabiele tech bedrijf. Met meerdere scrum teams en veel senior mensen sta je er hier zeker niet alleen voor. De rol is veelzijdig. Denk aan zowel het ontwerpen van architectuur, het bouwen van high-performant backend systemen, het delen van jouw kennis met collega’s en je gaat buigen over het verder gestalte geven van de engineering- en kenniscultuur. Er moet nog veel worden bepaald op het gebied van architectuur en technologie en de vele features die nog zullen worden bedacht. Er is al een richting gekozen om dit nieuwe platform mee te gaan ontwikkelen. Het zal een event-driven, Microservices architectuur worden die draait op AWS. Verder bestaat de technologiestack uit, maar is niet beperkt tot, Java21, Spring Boot, MongoDB, , Postgres, Docker, Agular14 op AWS. Verder is men hier super Agile en werkt men o.b.v. Continuous Delivery.

Doorgroeimogelijkheden
Als Senior Java Developer heb je hier voldoende doorgroeimogelijkheden. Zo kun je vooral in de organisatie jouw circle of influence alsmaar vergroten en in de toekomst doorgroeien naar de rol van Lead/Architect, Software Development Manager of zelfs CTO, indien jij deze ambitie hebt. Er is hier voor iedereen een duidelijk ontwikkelplan dat jij en de CTO samen gaan maken.

Wat wordt er gevraagd?
  • Vanaf ongeveer 5 jaar professionele Java software development ervaring
  • Ervaring met ontwerpen van backend-architectuur
  • Ervaring met Java11+ enSpring Boot
  • Ervaring met Microservices en/of event-drivenarchitectuur
  • Ervaring met Cloud zoals AWS is een pre
  • Ervaring met het werken in een Agile/Scrum-omgeving
  • Ervaring met Agiletesting, TDD, en of ContinuousDelivery is een pre
  • Ervaring met mentoren/coachen van andere developers is een pre
Wat wordt er geboden?
  • Salaris tussen de € 80.000 en € 91.500 o.b.v. kennis, ervaring en impact
  • De mogelijkheid 32, 36 of 40 uur te werken
  • 3 thuiswerkdagen
  • Flexibele werktijden
  • Zeer goed premievrij pensioen
  • 27 vakantiedagen
  • 1 keer per jaar workation vanuit de Caraïben
  • MacBook of Lenovo
  • Zeer uitgebreide en gezonde lunch op kantoor
  • Groot trainingsbudget
Wil jij als Senior Java Developer Utrecht veel impact hebben op de transitie van een vooraanstaand bedrijf naar een core-tech organisatie en je vastbijten in een groot nieuwbouwvraagstuk?
 

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur jouw cv naar Roy Schaper, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in