+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Senior Netwerkbeheerder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Aafje

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Aafje

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.013 - € 4.370 p/m

Vacature in het kort

Je zorgt dat ons netwerk goed werkt, installeert apparatuur en lost problemen op. Je werkt samen met andere beheerders en praat vaak met collega's over wat het netwerk nodig heeft. Je werkplek is in Rotterdam Noord en je bent een belangrijk deel van onze ICT afdeling. We zoeken iemand die veel weet over netwerken, klantvriendelijk is en goed kan werken onder druk. Klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je komt in een team met 12 directe collega’s. Van deze directe collega’s zijn er nog 2 andere netwerkbeheerders. Bij het implementeren van wijzigingen maak je een plan van aanpak, voer je testen uit en stem je af met andere disciplines. Daarnaast heb je geregeld contact met andere collega’s van de afdeling ICT over de eisen voor het netwerk, zorg je voor het beheer van documentatie en draai je mee in projecten. Binnen de afdeling ben je samen met de andere beheerders verantwoordelijk voor het goed functioneren van de totale ICT infrastructuur.

Jouw functie
Als Senior Netwerkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het goed functioneren van de ICT netwerk infrastructuur van Aafje. Je verricht netwerk beheertaken, je installeert en configureert netwerkapparatuur en bewaakt de performance en capaciteit van het netwerk als geheel. Je rapporteert over de performance en de capaciteit aan de (team)manager ICT. Je signaleert en verhelpt storingen of problemen, eventueel met hulp van leveranciers. Na het verhelpen van de storingen analyseer je deze en zorgt voor correcte afhandeling. Je draagt bij aan de ontwikkeling van ICT beleid, participeert in afdelingsoverleg en voert werkzaamheden/taken uit die voortvloeien uit deelname aan project- en werkgroepen. Op basis van het ICT beleid adviseer je de (team)manager ICT verbeteringen en vernieuwingen er op netwerkgebied. Ook voor complexe netwerk ontwerpen draai jij je hand niet voor om. De werkzaamheden kunnen op verzoek van de (team)manager ICT buiten kantoortijden plaatsvinden. Je draait mee in de 24 uurs bereikbaarheidsdiensten van de ICT afdeling. Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto. Werkzaamheden worden hybride uitgevoerd. Je wordt minimaal 2 dagen in de week op het hoofdkantoor verwacht.

Jouw werkplek
Je werkplek is op het stafkantoor aan de Lichtenauerlaan in Rotterdam Noord. Op de afdeling ICT werk je samen met ongeveer 40 collega’s. Met deze collega’s ondersteun en faciliteer je de organisatie op ICT vlak.

Jouw inbreng
Wij zijn op zoek naar een krachtige persoonlijkheid, met brede kennis van netwerk infrastructuur. Je bent klantgericht, accuraat, stressbestendig en pragmatisch. Je hebt HBO werk- en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 4 jaar relevante werkervaring evenals ruime ervaring met Cisco routers en switches, Fortigate Firewall, Aruba Wi-Fi netwerken, Aruba ClearPass NAC. Ervaring met software zoals TopDesk, PRTG, Splunk en Fortianalyzer is een pré. Je bent minimaal CCNP gecertificeerd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en behandeld. 

Vragen?
Neem dan contact op met Nelson Ramos, Manager ICT Beheer via telefoonnummer 06 46642058. Kijk voor meer informatie over Aafje op onze website .


Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk



Bedrijfsomschrijving

Onze stafkantoren in Rotterdam en Barendrecht bieden een uitnodigende werkomgeving voor onze medewerkers. In Rotterdam, gelegen op de Kralingse Zoom, genieten medewerkers van een prachtig gerenoveerd gebouw met moderne inrichting en een energieke sfeer. Het huisvest diverse afdelingen en is gemakkelijk bereikbaar via metro, snelweg en privé parkeerplaats. In Barendrecht biedt ons kantoor een warme en vriendelijke bedrijfscultuur, verdeeld over twee verdiepingen. Hoewel iets minder bereikbaar, is het nog steeds goed verbonden met tram, bus en snelweg. Beide locaties bevorderen een positieve werkomgeving waar medewerkers zichzelf kunnen zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in