+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

GIS Technisch Platform Beheerder - Applicatie Beheerder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacatureomschrijving

GIS Technisch Platform Beheerder - Applicatie Beheerder

Functiebeschrijving
Bij CGI spelen Geographical Information System (GIS) systemen een cruciale rol in Asset Data Management voor onze klanten binnen de Smart Logistics unit. Ben jij nauwkeurig en heb je durf je in de schoenen te staan van de eindgebruiker, om zo het beste resultaat te bereiken? Dan wil jij onderdeel zijn van een dynamisch DEVOPS team dat systemen van en voor onze klanten continu verbeteren.

Jouw rol in ons team
Als Applicatie Beheerder speel je een cruciale rol in het waarborgen van de continue beschikbaarheid van de geo-applicaties voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, monitoren, analyseren en verbeteren van de technische infrastructuur en procedures rondom de beheerde applicatie. Gedurende je werkdag test je de werking van aangeboden wijzigingen en los je problemen en verstoringen op. Daarnaast voer je risico- en impactanalyses uit voor nieuwe applicaties of wijzigingen. Je zorgt er altijd voor dat de systeem- en applicatiedocumentatie up-to-date is. In samenwerking met de Service Delivery Manager, Product Owner en het team draag je bij aan de continuïteit van de business van onze klanten.

Hoe jij ons team versterkt
Je houdt van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving en bent een goede probleemoplosser. Met een sterk analytisch vermogen en besluitvaardigheid kom je tot creatieve oplossingen. Daarnaast heb of ben je:
• Een HBO-diploma, bij voorkeur in de richting van (geo) ICT of Informatica.
• Kennis van en ervaring met het beheer van Java applicaties.
• Ervaring met één of meer van de volgende (database) platformen: Windows, Linux, PostGIS, PostgreSQL.
• Ervaring met één of meerdere scriptingtalen: JavaScript, Powershell, Python, Bash.
• Kennis van en ervaring met Azure/Kubernetes en CI/CD pipelines.
• Ervaring met SmallWorld omgevingen is een pré.
• Kennis en ervaring met DEV/OPS omgevingen en monitoring.
• Kennis van en ervaring met een ticketsysteem, zoals JIRA, ServiceNow.

*Belangrijk:* Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

Waarom CGI
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie-, transport- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team! Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Stap aan boord om de toekomst van logistiek en het werk in de havens verder vorm te geven. Bij CGI Smart Logisitcs, dé specialist binnen de sector Space, Transport & Logistics, krijg je de kans om de groeiende complexiteit van de Nederlandse logistieke en maritieme sector aan te pakken. We dagen je uit om bij te dragen aan innovatieve oplossingen en de steeds groter wordende logistieke puzzel in Nederland te helpen op te lossen. Samen maken we het verschil in de wereld van logistiek en maritiem.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen over de inhoud van de vacature, stel ze aan Thim van der Weijden via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06- 5782 6189 of Neem voor meer info contact op met CGI Recruitment / Chris Nikijuluw via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-2045 1105.

We werken niet samen met externe recruitment bureau’s. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in