+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Applicatiebeheerder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacatureomschrijving

Technisch Applicatiebeheerder

Functiebeschrijving
(Note: This job posting is only open to native level or near-native level Dutch speakers. If you are not proficient in Dutch, please have a look at our other job postings instead!)

Spreek jij native of near-native Nederlands? Lees dan verder!

Heb jij diepgaande kennis van applicatie-architecturen, middleware en infrastructuren? Vind jij het leuk om development teams te helpen hun software live te brengen? Dan zoeken wij jou!

Jouw rol in ons team

Je vervult een brugfunctie tussen de development teams, de functioneel beheerder(s) en de technisch beheerders. Bij productie verstoringen ben jij betrokken, of los je deze zelf op. Je doet aanbevelingen voor het verbeteren van de stabiliteit, performance of onderhoudbaarheid. Kortom, jij bent verantwoordelijk voor het draaiend houden van productie- en acceptatie-omgevingen van onze klanten

Hoe jij ons team versterkt

Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen en minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Daarnaast ben je een gedreven professional met de kwaliteit om kennis te delen en over te kunnen dragen. Je bent in staat om de samenstelling van het applicatie- en infrastructuurlandschap snel eigen te maken. Je hebt een brede en diepgaande kennis van infrastructuren, middleware en applicatie-architecturen. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Daarnaast heb je:
- Minimaal 5 jaar hands-on ervaring als technisch applicatiebeheerder in een complex IT-landschap
- Gedegen kennis van en ervaring met ITIL- en ASL-processen
- Interesse of ervaring in platformen als Kubernetes, CloudFoundry en Openshift
- Een vasthoudende en stressbestendige werkwijze
Jij brengt kennis en ervaring met je mee van onder andere:
- Databases (SQL Server, Oracle, etc.)
- Windows Server, Linux
- Citrix
- Bash / Powershell / Batch file scripting
- IT procesverbetering
- Documenteren van technisch support documentatie
- Applicatie service-acceptatiecriteria voor TAB-beheer
- Decommissioning van een applicatie service
- Cloud Fundamentals
- Financiele systemen
- User Management

Waar kom je terecht?

Als Technisch Applicatiebeheerder kom je te werken bij de unit Verzekeringen binnen de sector Financial Services. De financiële wereld is volop in beweging. Verzekeraars en pensioenaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals het omzetten van het pensioenakkoord en het voldoen aan de groeiende klantverwachtingen. Tegelijkertijd zijn kostenbeheersing, het benutten van data science, digitalisering en toenemende wet- en regelgeving dringende kwesties die vragen om oplossingen. Technologie is de sleutel tot het overwinnen van deze uitdagingen. CGI speelt een cruciale rol in het digitaliseren van financiële processen, zowel aan de voorkant (klantcontact) als aan de achterkant (pensioen- en verzekeringsaanspraken). Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen.

Waarom CGI?

CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.
We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!
• Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied
• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
• Je werkt met de nieuwste technologieën
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!

Vragen over de functie? Stel ze aan Erwin de Kok, Director Consulting Services via 06-10153541 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..Vragen Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Chris Nikijuluw via + 31 6 204 51 105 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in