+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Senior Netwerkbeheerder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Aafje

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Aafje

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.938 - € 4.264 p/m

Vacatureomschrijving

De afdeling ICT van Aafje faciliteert de ICT infrastructuur voor de hele organisatie. Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een netwerkbeheerder. Als senior netwerkbeheerder plan je zelfstandig je werkzaamheden, ben je proactief en help je andere collega's.

Je komt in een team met 12 directe collega's. Van deze directe collega's zijn er nog 2 andere netwerkbeheerders. Bij het implementeren van wijzigingen maak je een plan van aanpak, voer je testen uit en stem je af met andere disciplines. Daarnaast heb je geregeld contact met andere collega's van de afdeling ICT over de eisen voor het netwerk, zorg je voor het beheer van documentatie en draai je mee in projecten. Binnen de afdeling ben je samen met de andere beheerders verantwoordelijk voor het goed functioneren van de totale ICT infrastructuur.

Jouw functie
Als Senior Netwerkbeheerder ben jij verantwoordelijk voor het goed functioneren van de ICT netwerk infrastructuur van Aafje. Je verricht netwerk beheertaken, je installeert en configureert netwerkapparatuur en bewaakt de performance en capaciteit van het netwerk als geheel. Je rapporteert over de performance en de capaciteit aan de (team)manager ICT. Je signaleert en verhelpt storingen of problemen, eventueel met hulp van leveranciers. Na het verhelpen van de storingen analyseer je deze en zorgt voor correcte afhandeling. Je draagt bij aan de ontwikkeling van ICT beleid, participeert in afdelingsoverleg en voert werkzaamheden/taken uit die voortvloeien uit deelname aan project- en werkgroepen. Op basis van het ICT beleid adviseer je de (team)manager ICT verbeteringen en vernieuwingen er op netwerkgebied. Ook voor complexe netwerk ontwerpen draai jij je hand niet voor om. De werkzaamheden kunnen op verzoek van de (team)manager ICT buiten kantoortijden plaatsvinden. Je draait mee in de 24 uurs bereikbaarheidsdiensten van de ICT afdeling. Tenslotte ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto. Werkzaamheden worden hybride uitgevoerd. Je wordt minimaal 2 dagen in de week op het hoofdkantoor verwacht.

Jouw werkplek
Je werkplek is op het stafkantoor aan de Lichtenauerlaan in Rotterdam Noord. Op de afdeling ICT werk je samen met ongeveer 40 collega's. Met deze collega's ondersteun en faciliteer je de organisatie op ICT vlak.

Gevraagd

Jouw inbreng
Wij zijn op zoek naar een krachtige persoonlijkheid, met brede kennis van netwerk infrastructuur. Je bent klantgericht, accuraat, stressbestendig en pragmatisch. Je hebt HBO werk- en denkniveau of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 4 jaar relevante werkervaring evenals ruime ervaring met Cisco routers en switches, Fortigate Firewall, Aruba Wi-Fi netwerken, Aruba ClearPass NAC. Ervaring met software zoals TopDesk, PRTG, Splunk en Fortianalyzer is een pré. Je bent minimaal CCNP gecertificeerd.

Als je niet voldoet aan de gestelde functie-eisen of niet de gewenste diploma's hebt behaald, kom je mogelijk niet in aanmerking voor deze functie.

Aanbod

Vragen?
Neem dan contact op met Dominick Breekweg, Teammanager ICT Beheer via telefoonnummer 06 4664 2502. Kijk voor meer informatie over Aafje op onze website .

Uren

36 uur
36 uur fulltime
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in