+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.
Laad meer vacatures

Java, unieke technologie en ruim 35 vrije dagen Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons is er een interessante Java vacature voor een ervaren developer. Je werkt intern, dus geen reizen. Samen met je team maak je applicaties die veel mensen in Nederland helpen. Het bedrijf zorgt goed voor medewerkers, met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt aan complexe projecten met de nieuwste technieken. Er is veel aandacht voor jouw groei door training en opleiding. Je blijft up-to-date en kunt je meten met top developers. Je draagt ook bij aan een maatschappelijk doel. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Bij mijn klant hebben we een Java vacature beschikbaar voor een ervaren developer. Het betreft een interne baan (dus geen reizen naar klanten). 

Met alle collega's wordt er sterk ingezet op het leveren van kwalitatief hele goede producten die hun klanten helpen om efficiënter om te gaan met tijd, beter te plannen en ze veel doeltreffender te maken. Zo help jij als developer, met de applicaties van jou en je team, indirect heel veel mensen in Nederland. Ze zijn als bedrijf heel succesvol en ze zorgen ook heel goed voor de medewerkers, wat terug te zien is in de arbeidsvoorwaarden.

Naast dat hier zeer complexe en uitdagende werkzaamheden zijn, dient je werk hier uiteindelijk ook een maatschappelijk doel. Dat merk je ook terug in de bevlogenheid bij je collega's! Het zijn allemaal mensen die graag hun kennis delen met jou en ook weer van jou willen leren. Het bedrijf investeert heel veel in studie en opleiding van de medewerkers. Op die manier ben jij hier als Java ontwikkelaar steeds helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkeling in je vak en kun je jezelf meten met de betere developers van Nederland. 

Door de complexiteit van de applicaties wordt er veel van je gevraagd en door het werken met de nieuwste technieken blijf je ook helemaal up-to-date in je kennis de aankomende jaren. Op het moment is men bezig met het ontwikkelen van een applicatie om vergiftiging te voorkomen. Deze applicatie krijgt een stuk zelflerende onderdelen waardoor de applicatie op termijn steeds 'slimmer' zal worden. 


Gevraagd profiel:
  • Minimaal een afgeronde hbo of wo ICT-gerelateerde opleiding
  • Meerdere jaren Java ervaring
  • Certificeringen zijn een pre
  • Praktische en resultaatgerichte teamspeler
  • Je bent creatief, toont initiatief en houdt van een uitdaging
Arbeidsvoorwaarden:

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed (veel vrije dagen, meer dan 35 per jaar!), het salaris is uitstekend en overige voorwaarden zijn heel erg goed. Er is veel ruimte voor extra trainingen en opleidingen, er zijn flexibele werktijden en er zijn thuiswerkmogelijkheden. Interesse? Ik vertel je er graag meer over. 

Neem voor meer info contact op met Toon Klaassen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0625018100

Je reactie zal vertrouwelijk in behandeling worden genomen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in