+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwegein.

DevOps/Platform Engineer met ruime AWS ervaring Nieuwegein

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

InQdo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
InQdo

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

inQdo ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt samen met haar klanten, custom oplossingen op basis van Amazon Web Services. Ter versterking van het consultancy team, zoeken we een ervaren DevOps specialist of Site Reliability Engineer. Ben je deze ervaren consultant, dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou.

Het team van inQdo wordt gewaardeerd, omdat er wordt meegedacht vanuit het standpunt van de klant. Een langdurige relatie staat altijd voorop. Ook als consultant heb je hier een belangrijke rol. We zijn op zoek naar een specialist met ruime ervaring met cutting-edge technologieën; het bouwen van CI/CD-pipelines, werken met containers op basis van Docker/Kubernetes, ontwerp cloud native/serverless oplossingen en gebruik infrastructure as Code tools zoals Terraform/CDK/CloudFormation om de AWS-infrastructuur te beheren. Naast de uitvoerende werkzaamheden, schroom je niet om contact te zoeken met de klanten en waar nodig verheldering te vragen. Is het vraagstuk helder? Dan ga je in samenwerking met collega’s ontwerpen en ontwikkelen. Het gaat daarbij vaak om geavanceerde en innovatieve AWS omgevingen.

Als consultant bij inQdo wordt van je verwacht dat je jezelf blijft ontwikkelen door relevante trainingen te volgen en je kennis blijft ontwikkelen binnen het AWS ecosysteem. Het behalen van één of meerdere relevante AWS certificeringen is onderdeel van je kennisopbouw. Hierin wordt je begeleid met interne kennis en ervaring van het team. Gedurende het onboarding traject worden benodigde (studie)middelen beschikbaar gesteld. 

Doen wat je leuk vindt, vinden we bij inQdo belangrijk. Wordt je enthousiast van: 

  • Het werken in een dynamische omgeving met uitdagende projecten die soms buiten je comfortzone zijn;
  • Samenwerken met je enthousiaste collega’s in het team;
  • Leren en ontwikkelen binnen de snel innoverende cloudtechnologie en nog enthousiaster om dit te delen met je collega's.


Gevraagd

We zijn op zoek naar een consultant die net zo enthousiast, leergierig en nieuwsgierig is als de rest van het team! Je komt te werken in een ambitieus en gezellig team, waarin open communicatie wordt gewaardeerd. Je durft je mening te uiten, feedback te geven en staat open voor aanwijzingen van jouw collega’s. Daarnaast heb je;

  • Ruime ervaring in samenwerking met klanten, je adviseert de klant in de optimale custom cloud oplossing en weet daar ook draagvlak voor te creëren;  
  • Ruime ervaring met Amazon Web Services (AWS) als cloud provider;
  • Ruime ervaring met cutting-edge technologieën: CI/CD-pipelines, Docker/Kubernetes, Terraform/CDK/CloudFormation;
  • Kennis van Platform engineering en/of DevOps practices (automations, CI/CD, GitOps, FinOps);
  • Je kan zelfstandig zowel interne als klant projecten opleveren;
  • Het begeleiden en coachen van junior/medior collega's binnen het team is onderdeel van je werkzaamheden.


Aanbod

Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en tools op het gebied van Platform Engineering (DevOps) en Custom Cloud computing. Bij inQdo Cloud krijg je de ruimte en vrijheid om je écht te verdiepen in de allerbeste custom cloud solutions voor jouw klanten. In een collegiale en inspirerende werkomgeving samenwerken met collega’s die hetzelfde doel voor ogen hebben. Dit zorgt voor een zeer open, informele werksfeer met professionele en ambitieuze resultaten!

We bieden je een leuke, afwisselende baan aan met alle ruimte om je te ontwikkelen. Bij inQdo krijg je de ruimte en vrijheid om je écht te verdiepen in de beste oplossingen voor jouw klanten. In een inspirerende werkomgeving samenwerken met collega’s die hetzelfde doel voor ogen hebben. Dit zorgt voor een zeer open, informele werksfeer met professionele en ambitieuze resultaten! Daarnaast bieden we:
 

  • Salarisrange: € 4.500 - € 6.000 afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • leaseauto of mobiliteitsvergoeding en een pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen en tot vijf extra dagen als je niet ziek bent;
  • Telefoonvergoeding en na je proeftijd een device als bonus;
  • Een fijne werkplek inclusief pooltafel, Playstations, Simracers en borrels, en uiteraard ook de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
  • Faciliteiten voor een goede thuiswerkplek;
  • Meerdere personeels- en teamuitjes per jaar.


Bedrijfsomschrijving

De ware kracht van cloud technologie wordt ontsloten met custom oplossingen.

Dat begint met het begrijpen van de klant zijn doelstellingen, uitdagingen en de manier van samenwerken. Daarbij is wederzijds commitment en vertrouwen belangrijk. Pas daarna wordt verder gekeken naar passende technologie.

inQdo is een leidend consultancybedrijf, dat organisaties helpt bij het volledig benutten van de kracht van cloud technologie. Samen worden innovatieve, op maat gemaakte oplossingen ontwikkeld die organisaties in staat stellen te versnellen, uitdagingen aan te gaan en doelstellingen te bereiken.
 
Het kantoor staat in Nieuwegein, maar inQdo werkt in heel Nederland voor en met klanten. Het team bestaat uit enthousiaste consultants, uit heel Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in