+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiderdorp.
Laad meer vacatures

Carrièreswitch naar de IT Leiderdorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Maak een spannende carrièreswitch naar de IT als Low-code developer! Je hebt geen uitgebreide programmeerkennis nodig. Werk aan webapplicaties met innovatieve tools en groei uit tot een echte expert. In ons team combineer je hard werken met plezier. Je krijgt de kans om continu te leren en te werken met de nieuwste technologieën. Plus, er is een speciale academy om je vaardigheden te verbeteren. Dit is jouw kans op een en leerzame rol in de IT! Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Krijg de kans om een carrièreswitch te maken naar de IT!

Als Low-code developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van webapplicaties op basis van Low-code development. Dit is een geweldige kans voor mensen die een carrièreswitch willen maken naar de IT-industrie, aangezien je geen uitgebreide programmeerkennis nodig hebt om succesvol te zijn in deze rol. In plaats daarvan maak je gebruik van innovatieve drag-and-drop platforms om hoogwaardige oplossingen voor klanten te ontwikkelen.

Je werkt samen met een teamlead, projectmanager en soms ook rechtstreeks met de klant om de vereisten van het project te achterhalen. Vervolgens gebruik je jouw kennis van Low-code ontwikkeling om een effectieve oplossing te bouwen met minimale code. Je bent bereid om documentatie op te stellen en bij te houden om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt en iedereen op de hoogte is van de voortgang.

Als Low-code developer kun je werken binnen jouw bekende vakgebied en tegelijkertijd een nieuwe vaardigheid ontwikkelen die essentieel is in de huidige IT-industrie. Dus, als je op zoek bent naar een uitdagende nieuwe rol en klaar bent voor een carrièreswitch naar IT, is dit de perfecte kans voor jou!

Als Low-code developer werk je aan uitdagende projecten en maak je gebruik van innovatieve drag-and-drop platforms om hoogwaardige webapplicaties te ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om mee te groeien met ons Low-code platform. We zijn namelijk bezig met het opzetten van onze eigen academy, waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een echte expert op het gebied van Low-code development.

Je bent betrokken bij de projecten waar je aan werkt en hebt een kritische blik. Je wilt altijd weten wat de achterliggende reden van een probleem is en durft door te vragen en jouw mening te geven. Bij ons krijg je de ruimte om creatieve oplossingen te bedenken en te werken aan innovatieve projecten. Daarnaast werk je in een team met een gezonde dosis humor, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan.

Als Low-code developer binnen onze organisatie werk je in een dynamische omgeving waarin je continu kunt blijven leren en groeien. Je hebt geen uitgebreide programmeerkennis nodig om succesvol te zijn in deze rol, want we bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot een echte Low-code expert binnen onze eigen academy. Hierbij kun je gebruik maken van de nieuwste tools en technologieën om zo de beste oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.


Gevraagd profiel:

Ben jij ambitieus, heb je een passie voor technologie en wil je graag bij ons aan de slag? Dan zijn dit de functie-eisen waar je aan moet voldoen:

- Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau en een sterk analytisch vermogen:
- Als je al ervaring hebt met HTML, CSS Javascript en/of  React is dat een pré; 
- Als je kennis hebt van databases zoals bijvoorbeeld SQL is dat een pré;
- Je bent in staat om concepten te vertalen naar een model. Je begrijpt hoe een webapplicatie in elkaar zit en kunt dit vertalen naar een duidelijk en helder ontwerp;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Mocht je nog weinig tot geen ervaring hebben binnen de IT-wereld, twijfel niet en solliciteer. Deze organisatie biedt de ruimte om jezelf om te scholen en een echte expert te worden op gebied van Low-code. Je hebt alleen een goede dosis intrinsieke motivatie en communicatieve vaardigheden nodig om deze uitdaging te laten slagen!


Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden onze Low-code developers uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

- Goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw kennis en ervaring, waarmee we willen laten zien dat we jouw inzet waarderen;
- 25+ vakantiedagen op jaarbasis bij een 40-urige werkweek, zodat je naast het harde werken ook genoeg tijd hebt voor ontspanning en het opladen van je energie. Bovendien vinden we het belangrijk dat je na je vakantie weer fris en vol energie aan de slag gaat; 
- Pensioen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw financiële toekomst en je kunt focussen op jouw werk;
- Een omgeving waarin persoonlijke groei centraal staat, met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. We bieden onze medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid om opleidingen te volgen en certificaten te behalen; 
- Agile werken in een klein, maar enthousiast team van zeer gedreven developers die nauw samenwerken met onze business consultants. Hierdoor werk je altijd aan uitdagende en gevarieerde projecten voor toonaangevende klanten;
- Altijd werken met de laatste en innovatiefste technieken, zodat je jouw vaardigheden kunt blijven ontwikkelen en toepassen in de praktijk. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de IT-industrie en implementeren deze in onze projecten.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan en waar je kunt werken met de nieuwste technologieën, dan is deze vacature voor Low-code developer bij onze organisatie de perfecte kans voor jou!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met Ahmed Louws op telefoonnummer: 06 343 229 68. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in