+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Medior Backend Developer .NET Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.700 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Dit bedrijf in de regio van Delft houdt zich bezig met het maken van online platforms voor allerlei games, van simpele browsergames tot grotere downloadbare games, vaak met een sportthema. Als Medior .NET Developer werk je aan het verbeteren en uitbreiden van dit platform. Je krijgt de kans om te groeien in je rol of andere richtingen op te gaan. Plus, je kunt deels thuiswerken en profiteert van goede extra's zoals winstdeling en een ontwikkelbudget. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij net als deze organisatie de hele dag bezig zijn met games? Maar wil je wel een focus houden op programmeren? Dan zit je hier goed bij dit bedrijf gevestigd in de regio van Delft!

Deze organisatie bestaat nu ruim 25 jaar en ze zijn recentelijk gefuseerd met een groot internationaal bedrijf. Wat ze doen: ze maken online platforms waarop allerlei type games worden aangeboden. Van simpele games die te spelen zijn via elke browser tot aan grotere games die gedownload moeten worden via het platform op een computer of handheld. Wat veel van deze games gemeen hebben is dat het vaak sportgerelateerde games zijn. Het is dus mooi meegenomen wanneer jij zelf ook enigszins een affiniteit hebt met sport, maar dat hoeft niet! Wanneer je voor dit bedrijf werkt, kom je te werken op het kantoor in de regio van Delft waar ruim 40 medewerkers actief zijn. Het bedrijf is onderdeel geworden van een groot internationaal bedrijf en daarom is er plek vrij gekomen voor nieuwe IT specialisten.

Het gaat hier om een professioneel bedrijf binnen de gaming industrie, met een internationaal karakter, maar waar de lijnen nog steeds erg kort zijn! Je komt terecht op een prachtig nieuw pand in de regio van Delft.

Wij zoeken nu naar een Medior .NET Developer. Het is dus van belang dat je inmiddels weet hoe je zelfstandig op de back-end van C# en diverse .NET Frameworks aan de slag kunt gaan. In deze functie ga je aan de slag binnen een multidisciplinair team waarin samenwerken centraal staat! Je bent in staat om creatieve oplossingen te bedenken, resultaatgericht te werken en stressbestendig te zijn. Concreet ga je direct aan de slag met het bestaande grote online platform waarop je nieuwe features implementeert, refactoring doet van oude code, bugs fixt en performance optimalisaties doet. Kortom: je krijgt te maken met het gehele spectrum op de back-end. Enkele andere vraagstukken waar je ook mee bezig zal gaan zijn is het opzetten van microservices en het verder implementeren van kubernetes. Het team werkt volgens de DevOps methode, het is handig wanneer je gewend bent om DevOps te werken maar ook dit is nog geen absolute harde eis.

Door het multidisciplinaire karakter van het team ben jij onze back-end specialist. Je hebt collega's die andere specialismes hebben, zo zijn er ook specifieke game developers. Dit betreft geen specifieke game development functie, houd daar dus rekening mee!

Jouw functie kan hier continu veranderen, rekening houdend met jouw specifieke wensen en ambities. Het plan is om je de nodige ervaring te geven om uiteindelijk de titel van Senior .Net Developer te krijgen, maar je kunt je ook doorontwikkelen in andere richtingen. Door de grootte van het bedrijf en de complexiteit van de diverse software toepassigen zal geen dag je vervelen. Verder kom je terecht in een van de jongere teams!


Gevraagd profiel:

Je hebt een HBO/WO diploma;
Je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring als backend developer;
Je beheerst C#, .NET frameworks (Core), ASP.NET, SQL, MVC;
Je bent bekend met Azure en Cloud Software Development;
Je hebt al kennis van of ervaring met Microservices en Kubernetes;
Je bent bekend met RabbitMQ;
Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Arbeidsvoorwaarden:

De organisatie biedt je een salaris van tussen de €3200,- op 40 uur en €4500,- op 40 uur, afhankelijk van je niveau en ervaring als Medior .NET Developer. Je krijgt de mogelijkheid hier om parttime te werken en thuis te werken indien gewenst. Verder kent het bedrijf een winstdeling, een zeer goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding (zowel OV als met auto), een eigen ontwikkelbudget en de mogelijkheid om een sportabonnement te nemen! Verder worden er veel leuke uitjes georganiseerd en zelfs reizen naar het buitenland!

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een technische test, verder weten wij al na twee rondes of je wordt aangenomen!

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Martijn Plieger op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 027 of mobiel : +31 (0)6 21 33 39 82 Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in