+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.

C# .Net Core Webdeveloper | Leiden Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • Parttime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Bij deze werkgever ga je aan de slag met het ontwikkelen van webtoepassingen voor zowel interne als externe gebruikers. Je krijgt de kans om te werken aan een grote webshoptoepassing die internationaal wordt gebruikt. Het team waarin je terechtkomt is multidisciplinair en er is ruimte om met verschillende technologieën te werken. Je kunt deels vanuit huis werken en er is de mogelijkheid om met andere teams samen te werken. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de Web Development afdeling van onze klant zoeken wij een Webdeveloper met ten minste twee jaar professionele werkervaring. Ben jij meer dan een Webdeveloper en vind je het leuk om veel eigen verantwoording te hebben over specifieke webtoepassingen en applicaties die jij ontwikkelt? Dan zit je bij deze werkgever goed. Bij deze werkgever ga je aan de slag met een integrale grote webshoptoepassing welke zowel intern binnen de organisatie als binnen externe organisaties (klanten) wordt gebruikt. De klantenkring van onze klant is zowel actief in binnen- als buitenland en zij richten zich veelal op de verkoop van logistieke producten. Naast de webshoptoepassing zijn er andere IT-softwareapplicaties waar aan gewerkt wordt door andere teams. Er is dus genoeg ruimte om intern te switchen naar andere afdelingen indien gewenst.

Onze klant bestaat nu ongeveer 20 jaar en is een gevestigde naam in de markt. Inmiddels werken er op kantoor Leiden ongeveer zo'n 50 medewerkers, daarnaast is er consultancy tak actief met business- en implementatieconsultants.

Werken bij deze organisatie is leuk vanwege: het werken aan webtoepassingen die continu aan verandering onderhevig zijn en hierdoor word je continu uitgedaagd om vernieuwde oplossingen te verkennen en in toe te passen.

Je werkt in deze functie deels thuis of op kantoor, dit is zelf in te vullen. Je komt terecht in een multidisciplinair Webdevelopment team en je gaat in de praktijk veel aan de slag met ASP.Net, .Net Core, Web API-ontwikkeling en C# (diverse libraries). Naast back-end webdevelopment doe je een stuk SQL-databasewerk, dit is uiteraard niet je hoofdtaak aangezien er een goede SQL Developer aanwezig is in het team! Je ontwikkelt in teamverband webshoptoepassingen welke tegenwoordig compleet in de cloud georganiseerd zijn. Naast ontwikkelwerk doe je onderzoek naar nieuwe open-source toepassingen welke internationaal gebruikt worden en die relevant kunnen zijn voor de toepassingen. 

Het gaat in deze functie om standaard software, dat wil zeggen software die al jaren intern gebruikt wordt door (eind)klant en waar je verder aan ontwikkelt. Afnemers vind je over de gehele wereldbol. Concreet werk je aan kleine features (onderschat ze niet) zoals: dashboards, api koppelingen, payment koppelingen, CMS-integraties, elastic search integraties, loadbalancing, whatsapp integraties en mobile device management.

Dagelijks schakel je met ongeveer 2 à 3 teamgenoten en doe je aan een stuk kennisoverdracht. Er wordt op een agile/scrum werkwijze gewerkt!


Gevraagd profiel:
 • Je hebt een hbo/wo werk- en denkniveau met relevante werkervaring;
 • Je bent goed bekend met webdevelopment, ASP.Net, .Net Core, SQL, Microservices en bij voorkeur ook Azure;
 • Je kunt direct aan de slag op zowel de back-end als front-end (focus ligt wel echt op back-end);
 • Je durft actief vragen te stellen en hulp te vragen indien nodig.
Arbeidsvoorwaarden:

Salaris ligt tussen de € 3000,- en € 4000,- op 40 uur voor een Medior Webdeveloper .Net. Er is ruimte voor een Junior, maar ook voor een Senior Webdeveloper en daar horen natuurlijk andere salarisindicaties bij! Verder is parttime werken bespreekbaar, thuiswerken mogelijk, en deeltijd werken behoort ook tot de mogelijkheden. De rest van de arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je kunt er op rekenen dat ze gewoon goed zijn.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Martijn Plieger op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 027 of mobiel: +31 (0)6 21 33 39 82 Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in