+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior .NET Developer | C# Azure | Leiden Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 24 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior
 • Rijbewijs Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 4.500 p/m
 • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een team dat topkwaliteit software maakt voor de (Semi-) Overheid. We gebruiken vooral C# en werken vanuit een mooi kantoor. Onze mensen zijn het belangrijkst. We houden van goed werk leveren, maar ook van gezelligheid. Je krijgt de kans om met de nieuwste technieken te werken en jezelf te ontwikkelen. Thuiswerken is mogelijk en we helpen je met vervoer. Ook bieden we een goede laptop, simkaart, en mobiel. Plus, we hebben leuke teamuitjes en een winstdelingsregeling. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een frisse club waar hard gewerkt wordt aan hoogwaardige software, volledige geschreven met C# en in een Microsoftomgeving! Deze organisatie bestaat nu ongeveer 15 jaar en ze zijn gespecialiseerd in het maken van software voor met name de (Semi-) overheid. Dit doen ze intern op een vaste locatie te Leiden, vanuit een prachtig pand. De cultuur is er zeer prettig, je komt te werken in een gezellige organisatie. Ze hebben met elkaar één afspraak: de opgeleverde software moet altijd van hoge kwaliteit zijn! De diverse software producten waar je aan gaat werken zijn er op gericht om onder andere interne en externe databronnen aan elkaar te koppelen, real-time gegevens goed weer te geven en vooral ook om diverse instanties met elkaar te kunnen laten samenwerken als het gaat om data management.

De organisatie bestaat voornamelijk uit gepassioneerde ICT-specialisten die naast Nederlands ook goed zijn in vele programmeertalen! Maar met name C# in combinatie met de nieuwere frameworks.
Wat dit bedrijf onderscheidend maakt, zijn de mensen. Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar buiten het werk om is er veel contact tussen het personeel. Houd jij van programmeren, vind je het daarnaast leuk om over allerlei ICT-thema's te spreken en wil je werken voor een werkgever die echt naar haar personeel omkijkt? Dan zit je hier helemaal goed.

Meer weten over deze organisatie? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548 

In deze functie als medior .NET Developer ga je fullstack aan de slag en je zult voornamelijk met C#, .NET Core, Scala, MS SQL Server, Angular werken. Het is dan ook prettig als je al ervaring hebt (in ieder geval C#) met één of meerdere van deze ontwikkeltechnieken. Je krijgt binnen het team de ruimte en het budget om de overige genoemde technieken en frameworks je eigen te maken. Binnen jouw team word je allereerst ingezet op de kleinere ontwikkeltaken om meters te kunnen maken. Blijk je genoeg zelfstandig te zijn, dan krijg je een eigen verantwoordelijkheid binnen het team welke in goed overleg met jou wordt afgestemd.

Momenteel werken hier 25 mensen, waarvan 12 ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars zijn verdeeld over twee Scrum teams. Elk team heeft een eigen Lead Developer welke beiden vanaf moment één werken bij deze organisatie. Zij hebben de applicaties en de zelf gebouwde software producten vanaf de grond af aan opgebouwd. Hierdoor is er heel veel kennis in huis. Door het groeiende aantal aanvragen binnen de overheid (ook in het buitenland) en de daarmee gepaard gaande groei van de organisatie zoeken zij naar een nieuwe Medior .NET-collega. Binnen de organisatie is sprake van een informele sfeer en wordt iedereen aangemoedigd lekker zichzelf te zijn, zolang het eindproduct maar goed is.

Meer weten over deze vacature? Neem voor meer info contact op met Kjell Treffers via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548 


Gevraagd profiel:
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde hbo Informatica opleiding of soortgelijke;
 • Je bent medior en hebt al enkele jaren werkervaring als Software Developer;
 • Je hebt kennis van en ervaring met C#, .NET-frameworks, Azure en Microservices;
 • Je hebt ervaring met web-ontwikkeling en je kunt overweg met Javascript, HTML en CSS;
 • Je bent bereid opleidingen en cursussen te volgen om continu bij te blijven als software developer;
 • Je bent voorstander van Microsoft .NET-omgevingen;
 • Je bent sociaal bekwaam;

Pas je niet helemaal in het plaatje, maar denk je het wel te kunnen? Ook dan raden wij je aan om vooral te reageren!


Arbeidsvoorwaarden:

Het bedrijf biedt je een goed salaris van tussen de € 3000,- en € 4500,- op 40 uur met volop mogelijkheden om stappen te maken op het gebied van salaris. Je kunt hier deels thuiswerken, maar ook regelen ze een goed mobiliteitsbudget zodat je zelf vervoer kunt regelen (eigen auto of leaseauto). Verder is er een pensioenregeling, 8% vakantiegeld en 27 vakantiedagen, zeer goede laptop van de zaak, simkaart en mobiel van de zaak, leuke personeelsuitjes en een winstdelingsregeling afhankelijk van het bedrijfsresultaat. Jezelf verder ontwikkelen is hier vanzelfsprekend door het grote aantal aan projecten en de vele innovatieve technieken welke ingezet worden (voornamelijk binnen de C# en Microsoft .NET-omgeving).

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 063 of mobiel: +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in