+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Goes.

Support Consultant in Goes (Microsoft 365 en Windows) Goes

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Fancit Zeeland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Fancit Zeeland

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken een Support Consultant die van gewone dingen iets bijzonders maakt. In deze rol help je klanten met verschillende ICT-problemen, zowel op afstand als op locatie. Je maakt deel uit van een team dat streeft naar uitmuntende service. Elke klant heeft jou als vast aanspreekpunt. Je werkdag bestaat uit het oplossen van meldingen en het verbeteren van de ICT-omgeving. Je gebruikt hiervoor de nieuwste tools. Jouw doel? Klanten blij maken door ze te helpen met ICT-zekerheid. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn een zoektocht gestart naar een Support Consultant die gewone dingen ongewoon goed doet!
Je ondersteunt en helpt onze klanten zowel op afstand als op locatie. Je team bestaat uit 7 directe collega’s en jullie hebben allemaal hetzelfde doel: excellente dienstverlening! Elke klant heeft zijn eigen contactpersoon, jij bent dus alles voor de klant. Soms maak je simpel een e-mailadres aan, het andere moment los je een ingewikkeld traagheidsprobleem op of ondersteun je met een (cloud) migratie.
De functietitel is Support Consultant omdat je meer bent dan een servicedeskmedewerker, je helpt de klant namelijk in de breedste zin van het woord en tilt de ICT-omgeving altijd naar een hoger niveau. Jij bent de Support Consultant die de klant voorziet van een oplossing. Weet, je bent niet alleen en kunt niet alles weten, je nieuwe collega’s helpen je graag.

Je dagindeling
Je komt binnen, pakt koffie, maakt een praatje en controleert als eerste nieuwe alerts en eventuele escalaties. Hierna kijk je naar je huidige service-meldingen welke nog niet afgerond zijn. Je bepaalt zelf of je het remote of onsite oplost, natuurlijk hou je rekening met de agenda’s van je collega’s. Je werk is 75% remote en 25% on-site.

Je taken
Onze visie op werk is: ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken. Dus feitelijk heb je maar één taak en dat is ICT zekerheid en beschikbaarheid bieden voor onze klanten. Wij zeggen ook wel “fans” maken. We werken met de modernste tools (IT Glue / Autotask / Datto / Auvik). Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning, wijzigingen, leveringen en project-ondersteuning.

Gevraagd

Je kennis
  • Windows besturingssystemen (servers en werkstations)
  • Basis netwerkkennis (routeringen, vlan’s, VPN, firewalling)
  • Basiskennis van Azure en Microsoft 365 (Exchange, SharePoint, Teams, EndPoint management, WVD)
  • We werken veel met Sophos, UniFi, Altaro, Broadsoft, N-able.
Je talenten
Je houdt van uitdagingen, je grijpt in als er iets mis dreigt te gaan, je vindt het fijn om anderen te helpen en houdt van tempo. Je hebt gevoel voor het bepalen van de juiste route en signalering van afwijkende zaken zit je in het bloed. Kortom: je bent een gepassioneerde professional.

Aanbod

Dit doen wij voor jou
Eigenlijk praten we veel liever over je talenten dan over je salaris, auto, pensioen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Want dat zit (volgens onze medewerkers) allemaal wel goed bij ons. Jouw talent, daar zijn we benieuwd naar. En dat gaan we helemaal verder ontwikkelen in ons talent-coaching programma.

Niet onbelangrijk, wie zijn wij?
Je nieuwe collega’s. Jawel, enthousiast, gedreven, tikkeltje bijzonder. We leggen de lat namelijk hoog en zijn dol op nieuwste ontwikkelingen. Daarom hebben we ook bepaalde klanten.
We zijn 7 jaar geleden geboren met liefde voor het vak om onderscheid te maken. Wij noemen ons soms ook wel Jip en Janneke ICT’ers. Wij hebben twee locaties, 22 collega’s, eenvoudige organisatie structuur, bieden veel vrijheid. We lunchen samen, mountainbiken, wandelen en regelmatig een leuk uitje. We zijn een team!
Onze klanten hebben 10-150 werkplekken, we werken voornamelijk voor industrie, zorg en handel.

Uren

40 uur
36 uur is bespreekbaar

Salaris

€ 2.500 - € 4.000 p/m
Salaris is uiteraard afhankelijk van je ervaring.

Bedrijfsomschrijving

De vestiging in Goes heeft een klein team, maar omdat we hard groeien en dat willen blijven doen, zijn we op zoek naar versterking. We zijn geen hokjesdenkers, als je gedreven bent en laat zien dat je iets in je mars hebt dan krijg je de mogelijkheden om te groeien. Samen met de vestiging in Kootwijkerbroek (Gelderland) hebben we ruim 20 collega's.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in