+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Fullstack .NET Ontwikkelaar E-commerceplatform Shoxl Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Shoxl

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Shoxl

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
 

Locatie

Eindhoven
 

Vacature in het kort

Ervaring met Microsoft .Net? Wil je meewerken aan een groeiend e-commerce platform? We werken met de nieuwste technologieën, zoals .Net 7, C#, Bootstrap en meer. Ons team is zelfsturend en werkt volgens de Scrum-methode. We bieden een competitief salaris, flexibele werktijden en de mogelijkheid om af en toe thuis te werken. Ons kantoor is in het hart van Eindhoven, dicht bij het station en leuke plekken voor de vrijdagmiddagborrel. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je een ervaring in een Microsoft .Net omgeving, wil je meewerken aan de verdere uitbouw van een steeds populairder e-commerce platform en zoek je een baan in Eindhoven of omgeving (géén detachering)? Niet verder zoeken dan: neem contact met ons op!

Functieomschrijving

Onze ontwikkelstraat is state-of-the-art. We maken gebruik van de laatste versie van de Microsoft ontwikkelomgeving (.Net 7), en programmeren in C#. Als raamwerk voor responsive applications zetten we Bootstrap in. Aan de client kant maken we ook veelvuldig gebruik van Less, binnenkort Sass. Verder zetten we voor het beheersysteem Vendisto, een single-page app, uiteraard nog enkele Javascript bibliotheken in. We overwegen de inzet van React of Vue bij de verdere ontwikkeling.

In onze applicaties volgen we het MVC model, en maken we veelvuldig gebruik van event-driven architecturen. Webservices (en formaten als REST, XML en JSON) spelen een centrale rol. Relevante DBMSen zijn SQL Server en RavenDB. De laatste, een document database, zetten we in als caching laag onder onze shops/portalen.

Als test-aanpak hebben we gekozen voor unit-based testing, met NCrunchals ondersteunend gereedschap. We bouwen de software met TeamCity, en gebruiken Octopus Deploy voor deployment. Als SCM-tool gebruiken we GIT, en voor bug-tracking Fogbugz.

Hosting gebeurt in Microsoft Azure. We maken een uitgebreid gebruik van de geavanceerde faciliteiten die de Azure omgeving ons biedt.

We participeren in het Microsoft Partner Network.

Ontwikkelaanpak

In onze productontwikkeling hanteren we de Scrum-methodiek. We releasen twee-wekelijks. Elke sprint start met een prioriteiten- en inschattingssessie. Elke ochtend is er een stand-up, en de sprint eindigt met demo-day. Het team is dus zelfsturend, en taken worden onderling verdeeld.

Voor een goede indruk van de onderwerpen die het ontwikkelteam oppakt zou je eens kunnen kijken naar de releasedocumentatie op onze site:

Wij vragen

Wat we zoeken? Een "full-stack" Microsoft .Net developer, die bekend is met alle applicatie-lagen. Je hebt in ieder geval een complete beheersing van de back-end-aspecten van een applicatie. Kennis op het gebied van front-end technologieën, database-optimalisatie en hosting is gewenst.

Je hebt dus minimaal een aantal jaren ervaring in een omgeving die veel weg heeft van die van ons. Hierbij hoeft er niet direct een 100% match te zijn, maar de belangrijkste talen/tools zullen echt geen geheimen meer voor je hebben.

Als bedrijf proberen we voortdurend om onze grenzen te verleggen, en we verwachten aan jouw zijde professionaliteit en vooral ook een werkelijke belangstelling zo niet passie voor software technogie. Je hebt niet alleen de wens om te werken in een professionele en state-of-the-art omgeving, maar volgt de ontwikkelingen op je vakgebied actief en introduceert samen met je collega’s ook vernieuwingen in werkwijze en tooling.

Naast je technische expertise beschik je daarom ook over de communicatieve vaardigheden die noodzakelijk zijn voor een goed contact met je technische collega's en de product owner. Je toont initiatief en zelfstandigheid, en werkt graag samen in een team waarin je je kennis deelt en samen een topproduct tot stand brengt.

Wij bieden

Shoxl biedt een concurrerend salaris en pakket van arbeidsvoorwaarden, dat op maat kan worden gesneden van individuele wensen.

Incidenteel thuiswerken is geen probleem. Onze werktijden zijn flexibel. We streven naar een gezonde balans tussen werk en ontspanning.

Je vindt Shoxl op een centrale locatie in Eindhoven (gebouw "De Witte Dame"), op loopafstand van Station Eindhoven. We zijn dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast heeft deze locatie als voordeel dat we ons op loopafstand bevinden van alle leuke plekken voor onze vrijdagmiddagborrel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in