+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Fullstack (Vue.js/Laravel) Developer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Hupp IT Careers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Hupp IT Careers

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Cell[0] (je spreekt het uit als "Cell-nul") is op zoek naar een nieuwe full-stack developer. Ben jij een ontwikkelaar met een ondernemersgeest? Dan zou je perfect in het plaatje kunnen passen bij Cell[0]. Waarom? Je wordt in deze rol meteen mede-eigenaar van de organisatie! Benieuwd wat dit precies inhoudt? Lees dan snel verder.

Vanuit het kantoor in het Klokgebouw (Eindhoven) werken 7 mede-eigenaren aan maatwerkapplicaties. Dit doen ze al meer dan 10 jaar lang voor verschillende klanten in de regio. En gezien de groei in de afgelopen jaren, kunnen ze wel een extra developer gebruiken!

Jouw rol bij Cell[0] 
Als full-stack developer draag je de verantwoordelijkheid voor zowel de front-end als de back-end van uitgebreide maatwerkprojecten. Deze opdrachten omvatten onder andere IoT-oplossingen voor tuinbouwers, apps voor "blended care" in de gezondheidszorg en platforms ter bevordering van burgerparticipatie voor gemeenten. Je werkt samen met andere full-stack developers aan deze projecten en onderhoudt tevens contact met de klanten gedurende het project. Het grootste deel van jouw tijd (90%) ben jij bezig met deze taken. 

Naast je ontwikkelingstaken ben je ook betrokken bij de besluitvorming binnen de organisatie. Dit zal ongeveer 10% van je tijd in beslag nemen. Als mede-eigenaar heb je namelijk inspraak! Wekelijks neem je daarom deel aan vergaderingen waarin je kunt meepraten over de structuur en koers van de organisatie. Je zorgt er samen met je collega-eigenaren voor dat Cell[0] groeit. Hoe je daaraan bijdraagt, ligt aan jouw kwaliteiten en specialiteiten! Door deze samenwerking heeft Cell[0] een platte cultuur waarin iedereen op gelijke voet staat.
 



Gevraagd

Naast het feit dat je beschikt over goede kennis en ervaring om je werkzaamheden als full-stack developer op te pakken, ben je ook communicatief sterk (zowel met mede-eigenaren als klanten). Daarnaast ben je iemand die gedreven is om te ondernemen, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Je bent leergierig en streeft voortdurend naar verbetering.

Bovendien beschik je over de volgende kwalificaties:

  • Meerdere jaren ervaring met programmeertalen zoals PHP, JavaScript, HTML (S)CSS;
  • Expertise in het werken met een framework zoals Laravel of Symfony;
  • Ervaring met het gebruik van Vue.js, Angular of Ionic;
  • Bekwaamheid in het gebruik van tools zoals Git en Docker;
  • Enige ervaring in het geautomatiseerd testen van je code.
     


Aanbod

Bij Cell[0] krijg je de kans om samen met de mede-eigenaren de groei van de organisatie te stimuleren. Dit doe je door jouw dagelijkse werkzaamheden als developer te combineren met jouw rol als mede-eigenaar. Je hebt inspraak, draagt verantwoordelijkheid, werkt binnen een zeer platte organisatiestructuur en deelt in de winst met je collega's. Dit houdt in dat je geen vast salaris ontvangt, maar je de totale winst van de organisatie deelt met de anderen. Omdat de winsten van Cell[0] door het jaar heen stabiel lopen heeft iedereen een voorschot op de winst. Dit is altijd €3000,- per maand en de afgelopen jaren zat de winst boven de €3000. Alle winsten boven de voorschotten wordt uitgekeerd als het binnenkomt, waarmee de afgelopen jaren de gemiddelde maandinkomen rond de €5,500 lagen.

Daarnaast biedt Cell[0] ook:

  • 32 vakantie- en feestdagen per jaar en het recht om daarbovenop zo vaak als je wil onbetaald verlof te nemen;
  • De mogelijkheid om hybride te werken (50/50);
  • Flexibele werktijden;
  • Flexibele werkdagen.
     


Bedrijfsomschrijving

Cell[0] is een gespecialiseerd bureau voor op maat gemaakte webapplicaties gevestigd in Eindhoven. Sinds 2013 zijn ze actief in het ontwikkelen van webapplicaties en hybride apps op basis van Laravel en Vue.js. Hoewel er sinds die tijd veel is veranderd, blijft de kern van de organisatie onveranderd: alle teamleden zijn mede-eigenaren van Cell[0]. Voor deze structuur is gekozen door de oprichters om zo een zo plat mogelijke organisatiestructuur te krijgen. Hierdoor is iedereen gelijk aan elkaar. Innovatie en ondernemerschap vormen de essentie van Cell[0], en deze kenmerken zijn terug te vinden bij alle teamleden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in