+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duivendrecht.

In-house Netwerk Specialist 4x9 werken Duivendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m
  • Laptop, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij dit bedrijf in de publieke sector, gevestigd in de buurt van Amsterdam, is een plek vrij voor een Senior Netwerkbeheerder. Hier werk je in een team dat IT belangrijk vindt. Je krijgt veel vrijheid, kunt flexibel werken en thuiswerken. Ook is er ruimte voor jouw ideeën. Het bedrijf is bijna helemaal klimaatneutraal. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en moedigen medewerkers aan om het beste uit zichzelf te halen. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gewaardeerde klant zijn we op zoek naar een ervaren Senior Netwerkbeheerder. Het bedrijf, gevestigd in de bruisende regio van Amsterdam, is een prominente speler binnen de publieke sector, met meer dan 800 medewerkers die zich verspreid over Nederland bevinden. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer.

Met een uitgebreid en divers IT-team is innovatie en duurzaamheid een integraal onderdeel van hun bedrijfsfilosofie. Hoewel IT niet hun primaire focus is, speelt het een cruciale rol als ondersteunende factor voor hun dienstverlening.

Deze organisatie biedt een aanzienlijke mate van vrijheid in het werk, met flexibele werktijden, mogelijkheden voor thuiswerken en ruimte voor eigen initiatief bij het uitvoeren van taken.

Bovendien heeft het bedrijf zich gecommitteerd aan een bijna volledig klimaatneutrale bedrijfsvoering, waarmee het een positieve impact nastreeft op de wereld om hen heen. Met een inclusieve en diverse cultuur waarin elke stem wordt gehoord, wordt een stimulerende werkomgeving gecreëerd waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun volledige potentieel te benutten.

Als Senior Netwerkbeheerder maak je deel uit van een team van vier andere netwerkbeheerders. Gezamenlijk dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het beheer en de inrichting van zowel de netwerkinfrastructuur als de netwerkbeveiliging. Met jouw uitgebreide kennis en expertise als Senior Netwerkbeheerder fungeer je als het centrale aanspreekpunt tijdens complexe projecten en neem je de leiding wanneer dat noodzakelijk is. In deze rol onderhoud je intensief contact met diverse stakeholders en verstrek je advies met betrekking tot de ontwikkeling van het team.

Taken: 

  • Je zorgt voor de continuïteit van het netwerk.
  • Je lost 2e en 3e lijns incidenten op.
  • Je toetst de netwerkbeveiliging en zorgt voor zo min mogelijk risico's.
  • Je denkt mee met organisatie om de ICT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen.
  • Je neemt de leiding bij projecten en je hebt een coördinerende/coachende rol binnen het team.
Gevraagd profiel:

Het ideale profiel voor deze functie omvat minimaal mbo-werk- en -denkniveau., aangevuld met minstens 4 jaar relevante werkervaring als netwerkbeheerder.
Je hebt uitgebreide kennis en ervaring met netwerken, switches, routers en firewalls, en je bent bedreven in netwerkbeveiliging en IT-security.

Daarnaast beschik je over expertise met betrekking tot vendoren/merken zoals HP, Juniper en Fortinet. Je hebt bewezen ervaring met het succesvol leiden van projecten en je bent bekend met Agile methodologieën.
Naast je technische vaardigheden ben je communicatief sterk, in staat om effectief te communiceren binnen het team en met stakeholders. Je bent proactief, zelfstandig en in staat om initiatief te tonen bij het oplossen van problemen en het verbeteren van processen.


Arbeidsvoorwaarden:

Zeer goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris tussen de 4500 en 6000 euro op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van je kennis en ervaring! 

Verder krijg je:

  • Een jaar contract en daarna de intentie voor een vast contract.
  • Telefoon en laptop van de zaak.
  • Pensioenopbouw.
  • Opleidingsbudget. 
  • Thuiswerkvergoeding.

Interesse? 
Stuur dan direct jouw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in