+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Systeem - Netwerkbeheerder | €3500 - €4500 bruto per maand Velsen-Noord

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Connections

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Connections

Gevraagd

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 4.500 p/m (bruto)
 

Locatie

Velsen-Noord
 

Vacature in het kort

In deze rol beheer je de ICT-systemen van verschillende kleine en middelgrote bedrijven. Je bent het aanspreekpunt voor al hun ICT-vragen en helpt hen met het vinden van de juiste technologische oplossingen. Je werkt niet alleen met computers en netwerken, maar ook met mensen. Door technische kennis te combineren met goede communicatie, zorg je dat de klanten echt geholpen worden. Je komt te werken in een team waar initiatief nemen belangrijk is en waar je veel kunt leren. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor het beheer van de ICT-omgeving van diverse MKB-bedrijven? Als het aanspreekpunt voor alle ICT-uitdagingen binnen deze bedrijven, werk je nauw samen met hen om hun automatiseringsbehoeften te begrijpen en te vervullen. Maar deze rol gaat verder dan alleen technische expertise. Lees verder om te ontdekken hoe jij als beheerder niet alleen oplossingen implementeert, maar ook waarde toevoegt door technologie te vertalen naar concrete voordelen voor de klant.

De vacature

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de ICT omgeving van meerdere MBK-bedrijven. Je bent aanspreekpunt voor alle ICT-uitdagingen binnen die bedrijven en voert overleg met hen over de wensen/eisen m.b.t. de automatisering. Je vertaalt deze naar concrete oplossingen en verzorgt, eventueel i.s.m. collega’s, de implementatie en nazorg. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportfolio.

Onder de ICT omgeving vallen de desktops, laptops, eventuele servers, netwerkinfrastructuur en (Microsoft 365) cloud omgeving. In veel gevallen valt ook de IP telefonie binnen ons beheer. Door het vele klantcontact is de functie niet alleen technisch inhoudelijk, maar ook zeer sociaal. Jij vertaalt de techniek naar netto resultaat voor de klant.


Hier gaan we vanuit
Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig. Je hebt een MBO4/HBO werk- en denkniveau. Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt kennis en ervaring met Windows server- en desktopbesturingssystemen, het beheren van Microsoft 365 en Active Directory omgevingen en het beheren van netwerkcomponenten als routers/firewalls en switches. Je kunt goed overzicht houden en prioriteren.

Arbeidsvoorwaarden
Een afwisselende functie met een fijn team van collega's. Er heerst een informele werksfeer waarbij nemen van initiatief en verantwoordelijkheid zeer gewaardeerd wordt. Wil je je echt doorontwikkelen, dan leent onze omgeving zich altijd voor serieuze sparringsessies, inzichten en kansen op uiteenlopende technische domeinen.

Over Connections:

Connections B.V. is een all-round automatiseerder voor het MKB. Wij verzorgen o.a. systeem-/netwerkbeheer, IP-telefonie, webdesign, software ontwikkeling en advisering. Wij zijn in staat het gehele automatiserings- traject met u te doorlopen; wij denken met u mee, adviseren, selecteren en bepalen samen met u, oplossingsgericht, de juiste automatiseringsstrategie. Voor ons staat voorop dat uw bedrijf het optimale rendement uit de automatiserings- investeringen haalt.

 • Opgericht in 2001
 • Werkzaam in de Informatiediensten.
 • Werkzaam in 1 kantoor.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in