+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Doetinchem.

.NET developer | Beveiliging Doetinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StarApple

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 p/m (bruto)
  • Pensioenregeling
 

Locatie

Doetinchem
 

Vacature in het kort

Voor een bedrijf dat wereldwijd oplossingen biedt voor winkelbeveiliging en voorraadbeheer, zoeken we een .NET C# Developer. Je gaat werken aan E-commerce en productiesystemen op het Azure cloud platform. Dit doe je in een team dat over de hele wereld verspreid is. Het bedrijf is groot, met veel medewerkers en klanten over de hele wereld. Ze zijn erg innovatief en klantgericht. Je krijgt de kans om drie dagen per week vanuit huis te werken, wat het werk extra flexibel maakt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gewaardeerde partner van Starapple ben ik op zoek naar een .NET C# Developer met een focus op backend ontwikkeling. Deze partner, actief in wereldwijde oplossingen voor winkelbeveiliging, voorraadbeheer en operationele efficiëntie, is gevestigd in Doetinchem, Gelderland. Met een team van ruim 600 medewerkers binnen R&D/Development, verspreid over meer dan 30 landen, zijn zij een toonaangevende speler in hun industrie.

Het bedrijf richt zich op het leveren van winkelbeveiligingssystemen, RFID-technologieën, merchandise visibility solutions en softwareoplossingen voor winkelbeheer. Dit omvat onder andere elektronische artikelbeveiliging, diefstalpreventie-etiketten, RFID-tags, en geavanceerde analysesoftware. Met meer dan 35.000 installaties per jaar en ruim 3 miljard labels die jaarlijks worden aangebracht, spelen zij een cruciale rol in de retailsector.

Binnen het bedrijf heerst een cultuur van samenwerking, diversiteit, innovatie en klantgerichtheid. Samenwerking is essentieel vanwege de nauwe samenhang tussen verschillende afdelingen en internationale teams. Diversiteit wordt aangemoedigd door de wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf, wat leidt tot een breed scala aan perspectieven en ideeën. Innovatie staat centraal vanwege de voortdurende evolutie van beveiligingstechnologieën. Klantgerichtheid is een topprioriteit, gezien de grote klantenbasis in de kledingindustrie, waaronder gerenommeerde merken als Hugo Boss, Tommy Hilfiger en H&M.


Functie

Als .NET C# Developer ga je aan de slag met het ontwikkelen en onderhouden van E-commerce en productiesystemen op het Azure cloud platform. Je werkt samen met een multidisciplinair team, waarbij je betrokken bent bij de gehele ontwikkelcyclus. Implementatie en testing zijn belangrijke aspecten, waarbij je ondersteuning kunt krijgen indien nodig. Je zult ook samenwerken met teams in India voor bepaalde implementaties, wat zorgt voor een internationale en dynamische werkomgeving.


Eisen

Minimaal 1 jaar ervaring binnen Development
Ervaring met C# .NET en Databases zijn een Must
Azure is een grote pré
HBO werk- en denkniveau
Proactieve houding in samenwerking met collega's


Aanbod

Salaris tussen de €3.100,- en €3.7000,- o.b.v. 40 uur
Vast contract na 2 maanden proeftijd
8% vakantiegeld
25 vakantiedagen
Tijd-voor-tijd overwerkregeling
Mogelijkheid om 3 dagen thuis te werken
Pensioenregeling
Trainingsbudget

Indien je geïnteresseerd bent in deze uitdagende rol, neem dan gerust contact met mij via +316 44 61 41 85 of stuur een e-mail naar . Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in