+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

.NET developer informatiebeveiliging Arnhem

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Deze werkgever heeft een uniek product dat veel succes heeft. Ze zoeken een .NET developer om hun team te versterken. Het product wordt veel gebruikt door (semi) overheden en financiële instellingen. Je werkt samen met een team van 6 developers aan het verbeteren van het product. Het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. Het team is hecht, houdt van technologie en samenwerken. Ze hebben zelfs een wekelijkse snackdag. Dit is een kans om deel uit te maken van een groeiend bedrijf en je ideeën te laten horen. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Deze werkgever heeft een uniek product in de markt staan en is nu op zoek naar een .NET developer om het development team verder te versterken. Wat 10 jaar geleden begon met een goed idee is uitgegroeid tot een succesvol en technisch hoogstaand product en is nog steeds in verdere ontwikkeling. Veel (semi) overheden maken er al gebruik van en ook financiële instellingen hebben grote belangstelling. De fase van scale up is in volle gang en er werken nu bijna 20 collega’s waarvan meer dan de helft IT collega’s. Je mag hier deels vanuit huis werken maar wanneer je wel op kantoor bent vind je hier een hecht team van tech liefhebbers die in een prettige ongedwongen sfeer met elkaar samenwerken, wekelijks een snackdag hebben en waar er veel ruimte is voor het ontplooien van ideeën.  

Meer weten over deze werkgever? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548

Samen met je team van in totaal 6 developers ga je werken aan de verdere ontwikkeling van dit unieke product dat nu 10 jaar in ontwikkeling is. Dit product zorgt voor een veilige digitale overgang van bedrijfskritische informatie tussen burgers en belanghebbenden zoals (semi)overheid instellingen, maar ook zakelijke dienstverleners. De informatie is privacygevoelig en dus zijn zaken als goede beveiliging zeer belangrijk. Het product wordt continu doorontwikkeld en van nieuwe functionaliteiten voorzien. Slimme inlog manieren, dubbele verificatie dat soort zaken. De technologie erachter is zeer interessant en zo komen er collega’s soms van ver om speciaal hier aan te werken.

Meer weten over de functie? Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548


Gevraagd profiel:

– Je hebt HBO werk en denk niveau (voorkeur afgeronde HBO IT opleiding)
– Je hebt zeker 4 jaar ervaring als .NET developer
– Je hebt uitstekende kennis van o.a. C#, ASP.NET (Core)
– Je hebt kennis van Typescript, JavaScript


Arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen de €4500,- en €5500,- afhankelijk van kennis en ervaring. Telefoon en laptop van de zaak. Goede pensioenregeling en mogelijkheden voor deels thuiswerken.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in