+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Functioneel Beheerder Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

 • Werving en selectie

Gevraagd

 • Fulltime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior

Aanbod

 • Vast contract
 • 13e maand, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als functioneel beheerder speel je een belangrijke rol in het beheren en ondersteunen van verschillende digitale systemen binnen de financiële afdeling. Je werkt met diverse software, waaronder SAP en maatwerk applicaties. Je helpt collega's bij het gebruik van deze systemen, lost problemen op en zorgt dat alles goed blijft werken. Je werkt samen in projecten voor vernieuwing en innovatie. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in een omgeving. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ondersteuning van diverse digitale informatiesystemen binnen de financiële afdeling.


De functie

Het primair proces en de bedrijfsvoering zijn in grote mate afhankelijk van digitale informatievoorziening en betrouwbare financiële informatie. Binnen het financieel domein worden meerdere IV-systemen gebruikt, waaronder SAP, Kofax, robot-software en electronic banking pakketten maatwerk applicaties en eigen gemaakte datawarehouse-rapportages. Deze IV-systemen zijn continue in ontwikkeling. In diverse projecten wordt gewerkt aan vernieuwing en innovatie. Zoals de ontwikkeling van een nieuwe zaakmanagementapplicatie (IMPACT genaamd) voor het beheren van budgetten voor ontwikkelingssamenwerking en het vervangen van de Resultatenapplicatie maar ook de implementatie van governance, risk en compliance-software (GRC).

Als functioneel beheerder/gebruiker ondersteuner richt je je op het beheer van meerdere applicaties, met het zwaartepunt op IMPACT en GRC. IMPACT gaat bestaan uit meerdere onderdelen. Per januari is het eerste onderdeel uitgerold. GRC is nog in ontwikkeling. Binnenkort start de eerste testfase.

Onder het beheer vallen de ondersteuning van medewerkers bij het gebruik van applicaties, het verhelpen van verstoringen, toegangsautorisatie, het voorbereiden van wijzigingsverzoeken, het testen van functionele werking (inclusief de voorbereiding) en het actueel houden van gebruikersdocumentatie en de FAQ’s op de samenwerkingsruimte. Als ook het onderhouden van de nodige tabellen en het onderhouden van de nodige autorisaties op de in de applicatie ingerichte workflows.

Je werkt nauw samen met andere functioneel beheerders en geeft ondersteuning bij het organiseren van overleggen met eindgebruikers. Hierbij heb je zowel afstemming met collega’s binnen en buiten het team, alsook met externe dienstverleners waaraan het technisch beheer en doorontwikkelingen van systemen is uitbesteed. Gevraagd

 • Je hebt ervaring met het werken met BISL, ITIL of vergelijkbare frameworks.
 • Je hebt ervaring met het beheer van zowel maatwerk applicaties, alsook standaard pakketten. Kennis en ervaring met SAP is een pre.
 • Je vindt het leuk om samen te werken met softwareontwikkelaars
 • Je bent enthousiast, flexibel en klantvriendelijk. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als samenwerken.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en sociale vaardigheden


Aanbod

 • Bruto salaris vanaf €2.900,-
 • Breed inzetbaar opleidingsbudget
 • 13e maand
 • Vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioen
 • OV of km vergoeding


Bedrijfsomschrijving


FEZ is een platte organisatie met 4 afdelingen belast met begrotingszaken, toezicht, kaderstelling en advisering, en informatie- en datamanagement en stafclusters CDI (coördinatie inkoop) en HRM. De directie FEZ streeft er naar de processen en organisatie ‘lean’ en wendbaar in te richten en bij haar interventies rekening te houden met het gedrag van mensen in de organisatie, omdat dat in hoge mate mede de effectiviteit bepaalt. Binnen de directie FEZ bestaat al jaren een goede werksfeer. De aandacht voor de sociale-cohesie en veilige werkomgeving is groot.De afdeling Informatie en datamanagement (IM) bestaat uit een gezellig team van 20 professionals, dat zich kenmerkt door een open en informele samenwerking. De afdeling richt zich op innovatie, ontwikkeling en functioneel beheer van financiële (ERP) systemen en de financiële en deels beleidsmatige informatievoorziening naar diverse interne en externe doelgroepen. De afdeling kent korte lijnen. Hierdoor heb je veel ruimte en verantwoordelijkheid.In deze functie maak je ook deel uit van een projectteam. Dit is een Agile/Scrum project dat sinds begin 2021 bezig is met de bouw van een maatwerk applicatie voor het ondersteunen van de zgn Activiteitencyclus waarin de budgetten voor ontwikkelingssamenwerking worden gemanaged en verantwoord. Het projectteam bestaat uit een vast kernteam voor het uitwerken van eisen en wensen en een extern bouwteam voor realisatie.Zowel het projectteam als de afdeling werken hybride door een combinatie van thuiswerken en op kantoor. Werktijden zijn in onderling overleg in te vullen. Er zijn vaste dagen waarop het hele team op kantoor werkt. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in