+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Senior Backend Web Developer | €4000 - €6000 bruto per maand Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Incentro Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Incentro Nederland

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.000 p/m

Vacature in het kort

Als back-end developer bij ons werk je aan spannende projecten, vooral in e-commerce. Je bouwt innovatieve webshops met de nieuwste technologieën. We gebruiken een speciale aanpak waarbij front-end en back-end apart werken. Je krijgt de kans om met de nieuwste technologieën te werken en junior teamleden te helpen groeien. We zijn een vooruitstrevend bedrijf en zorgen goed voor ons team met kansen voor persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor jouw ideeën, en leuke teamactiviteiten zoals borrels en een wintersportvakantie. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga jij doen?

Als een back-end developer werk je aan een verscheidenheid aan projecten - zowel B2B als B2C, met de focus op e-commerce. Je zal innovatieve webshops bouwen die gebruik maken van de nieuwste technologieën, waardoor klanten onder de indruk zullen zijn. Soms begin je vanaf het begin, soms werk je aan specifieke aspecten van een project. Als consultant zul je klanten ook adviseren over de beste opties. We werken met een MACH (Microservices based, API-first, Cloud-native SaaS and Headless) aanpak, dus de front-end en back-end elementen van onze projecten zijn niet afhankelijk van elkaar. Incentro is een forward-thinking bedrijf, en wij bieden kansen om te werken met de nieuwste technologieën, waar traditionele methoden niet geschikt zijn. Bovendien, als senior developer, zul je ook een belangrijke rol spelen in het coachen en begeleiden van junior leden van het team.


Waar kom je te werken?

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platforms, verbeteren we de klantervaring voor ‘s werelds grootste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, user-research, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Wat wij vragen?

Als jij gemotiveerd bent, met een passie voor tech, dan is de kans zeer groot dat wij een match zijn. Check hier wat er nog meer op onze wensenlijst staat:

  • Een IT gerelateerde HBO/WO diploma, of een bewezen track-record;
  • Ongeveer 5+ jaar relevante werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlandse als Engels;
  • Een visie op de toekomst qua e-commerce;
  • Analytisch en een probleemoplosser;
  • Je bent energiek, positief en betrouwbaar.

Vergaande kennis in de volgende technieken:

  • Kennis van Typescript & NodeJs
  • Kennis van GraphQL is je niet onbekend
  • Microservice / event-based architectures hebben weinig geheimen voor jou;
  • Je bent bekend met version control and package managers.
Wat wij bieden?

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €4.000 - €6.000. Gezien jouw ervaring en skills staan we ook zeker open voor een suggestie. Dus heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten

Maar, genoeg over geld, Incentro biedt namelijk meer. Bij Incentro vinden wij jouw persoonlijke groei belangrijk, daarom investeert Incentro in jou! Je kiest dan ook zelf hoe en wat je wil ontwikkelen, daarbij staat ook ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel. Heb je een goed idee? Pak het op en ga ermee aan de slag! Natuurlijk moet er ook ontspannen worden op den duur, we organiseren daarom borrels, teamuitjes en een onvergetelijke wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk en groei staat centraal. 



Bedrijfsomschrijving

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in