+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Proces (Business) Analist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Grant Thornton

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Grant Thornton

Gevraagd

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • Winstdeling
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacature in het kort

Bij ons werk je als Process (Business) Analist en ga je samen met klanten op zoek naar manieren om hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Je brengt processen in kaart, visualiseert ze en stelt verbeteringen voor. Een belangrijke rol waarbij je met jouw kritische blik echt het verschil maakt. We bieden je een passend salaris, een traineegame met een weekend naar Londen, een persoonlijke mentor, en nog veel meer. Ook kun je kiezen voor extra vrije dagen door Christelijke feestdagen in te ruilen. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Samen met jouw ambitieuze cyber risk services collega’s duik jij als procesanalist in de bedrijfsprocessen van jouw klant. Jij hebt een cruciale rol. Er loopt hier namelijk iets helemaal mis. Aan jou om boven tafel te krijgen waar. Je documenteert de processen nauwkeurig. Natuurlijk. Dit zorgt namelijk voor een snelle signalering van inefficiënties. Met jouw duidelijke visualisatie zorg je voor overzicht voor de klant. Tijdens de presentatie hiervan zet je een grote rode cirkel middenin het proces. En dát is de plek waar het misloopt! Jouw klant knikt begrijpend. Snel klik je door naar de mogelijke oplossingen en gaat samen met jouw klant op zoek naar de meest passende.

Dat heb je weer mooi gevonden! Een gedetailleerde en kritische blik hebben jouw klanten nodig. Zo maken jullie samen mooie efficiëntieslagen. 

Dat is wat jij doet. Als Process (Business) Analist bij Grant Thornton.De vacature

Jij stelt jezelf de vraag: welke handelingen voegen écht waarde toe aan het eindproduct en welke niet? Zo maak je bedrijfsprocessen, zoals softwareontwikkeling, incidentprocessen, autorisatiebeleid- of security beleidsprocessen, efficiënter en effectiever en kan de klant zich focussen op zijn business. Je brengt bedrijfsprocessen in kaart: dit geeft overzicht in de flow. Je visualiseert: dit geeft inzicht in mogelijke verbeteringen. Je stelt verbeteringen voor: zo vind en elimineer je overbodige processen. Samen met jouw klant. 


Hier gaan we vanuit

Ambitie
Jij hebt een passie voor het optimaliseren van processen én bent op zoek naar een mooie uitdaging. Jouw nieuwsgierigheid naar hoe zaken functioneren binnen een organisatie houdt je enthousiast. Je zet kwaliteit, verlagen van kosten en kortere doorlooptijden voorop bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. Persoonlijke ontwikkeling brengt je verder. Kies daarom voor een organisatie die dit voorop heeft staan, zoals Grant Thornton.

Skills
Met jouw goede gesprekstechnieken (in Nederlands en Engels) achterhaal jij moeiteloos alle informatie die je nodig hebt en brengt zo essentiële processen snel in kaart. Jouw professionele en analytische houding is hierbij onmisbaar.

Ervaring
Je hebt een afgeronde wo- of hbo-opleiding in de richting van cyber of information security, wiskunde, informatica, business en ICT of een vergelijkbare opleiding. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in cyber of information security en affiniteit met of werkervaring in procesanalyses. Het liefst heb je ook al wat ervaring in het schrijven van processen in keten(s) van applicaties en zijn de procesanalysetools Mavim, Visio of het RACI-model voor jou bekend terrein.


Arbeidsvoorwaarden
 • Passend salaris op basis van studievoortgang en werkervaring
 • Mogelijkheden tot een goede studieregeling
 • De Grant Thornton Traineegame inclusief een weekend naar Londen om het bedrijf te leren kennen
 • Persoonlijke mentor voor actieve begeleiding
 • 29 vakantiedagen met de optie om extra dagen bij te kopen
 • Mogelijkheid om 3 Christelijke nationale feestdagen in te ruilen voor officiële feestdagen uit eigen cultuur
 • Teamuitjes met het Young Grant Thornton-netwerk
 • Winstdelingsregeling gebaseerd op prestatie
 • Mobiliteitsvergoeding die kan worden uitgekeerd of gebruikt kan worden voor duurzame vervoersmiddelen zoals een elektrische auto of een Mobiliteitskaart voor openbaar vervoer
 • Toegang tot de Grant Thornton Academy voor ontwikkeling van kennis en persoonlijke doelen, inclusief trainingen zoals mindfulness of slaapmanagement
Over Grant Thornton:

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#7) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in meer dan 135 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 600+ professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

 • Opgericht in 2007
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in