+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ervaren Business en Informatie Analist - Banking Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ervaren Business en Informatie Analist - Banking

Functiebeschrijving
Werk jij graag aan vraagstukken en oplossingen binnen de bancaire sector, waarmee je onze opdrachtgevers helpt bij hun digitale transformatie? Heb jij ervaring in het werken op het snijvlak tussen business en IT in de financiële sector?

Wat ga je doen
Als ervaren Business en Informatie Analist help jij onze klanten om hun doelstellingen te realiseren d.m.v. analyse, ontwerp en implementatie. Jij bent onder meer betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT-oplossingen en bancaire producten, reduceren van kosten en risico’s, en het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatiesystemen. Jij pakt jouw rol in het Scrum-team als Customer Journey Expert, Feature Engineer of vervult de rol van Product Owner. Jij achterhaalt de wensen en eisen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je uitlegt aan het development team. Hierbij denk jij mee over de grenzen van je eigen functie. Jij communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen. Je maakt hierbij gebruik van use cases, user stories, gegevensmodellen, procesmodellen en gebruikershandleidingen.

Wat breng je mee
Jij hebt een scherpe blik en bent oplossingsgericht. Door anderen te motiveren weet jij duidelijk richting te geven aan verandering. Jij bent proactief en een echte teamspeler. Jij kan goed schakelen met de business en de ontwikkelaars. Daarnaast heb jij:

• Een relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige
   richting)
• 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT-omgeving als
   Business/Informatie Analist of in soortgelijke rollen, zoals Functioneel Ontwerper of
   Business Proces Analist
• Ervaring met development in Scrum-methodiek en werken in Agile team
• Ervaring in het opstellen van use cases, user stories
• Ervaring en kennis van bancaire producten en het bancaire landschap

Waar kom je terecht
Als ervaren Business en Informatie Analist kom je te werken voor de business unit Banking binnen onze sector Financial Services. De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Daarom is de bancaire sector the place to be voor elke ambitieuze en betrokken ICTer die wil werken met de nieuwste technieken. CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen. Banken realiseren zich dat ICT dé pijler is die hen concurrentievoordeel kan bieden. Het is dan ook niet voor niets dat vooruitstrevende methodieken, trends en technieken als Agile/Scrum, DevOps, Big Data, Internet of Things en Cloud computing als eerste in de bancaire sector opduiken. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van hun eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI-verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Alex Klaver, Director Consulting Services via +31 610922345 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, Recruitment Business Partner via 06-20451105of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in