+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Netwerk Security Engineer - Politie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

Amsterdam
 

Vacatureomschrijving

Netwerk Security Engineer - Politie

Functiebeschrijving
Ben jij een ambitieuze Netwerk Engineer die de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Network & Automation op de voet volgt of wil je je expertise juist verbreden en certificeren in meerdere technieken en tools?

Jouw rol in ons team
Als Netwerk Security Engineer werk je binnen een team van enthousiaste specialisten om de hoog beschikbare netwerk en security infrastructuren binnen het Openbare Orde en Veiligheidsdomein van onze klanten te verbeteren. Je draagt bij aan klant-specifieke oplossingen binnen complexe netwerkomgevingen en werkt mee aan transitie- en transformatieprojecten.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, standaardiseren en automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden. Je documenteert je werkzaamheden, bereidt wijzigingen voor en houdt diagrammen up-to-date. Je ontwerpt, implementeert en configureert wijzigingen in het netwerk. Ook het realiseren van projecten om het netwerk continu aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in de organisatie behoort tot je werkzaamheden.

Hoe jij ons team versterkt
Je hebt een sterk analytisch vermogen op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met diverse infrastructuren en netwerkcomponenten. Daarnaast ben je een gedreven professional met de kwaliteit om kennis te delen en over te kunnen dragen. Verder heb jij:

Vloeiend Nederlands is een harde eis voor onze vacature
• Een afgeronde ICT opleiding op HBO niveau
• Een geldige certificering voor één of meerdere onderwerpen
• CISSP CNDA
• CEH Certified Ethical Hacker,
• Cisco, Fortinet, Aruba, Juniper, Citrix,PulseSecure of F5
• Scripting kennis (Python, Yaml en Ansible is een grote pré)
• Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring
• Aantoonbare kennis en ervaring met implementatie, ontwerp en architectuur van complexe netwerken, kernbegrippen zijn: LAN, WAN, TCP/IP, BGP, IPv6, IPSEC, remote access
• Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Waarom CGI?
CGI is één van 's werelds grootste IT-consultancy bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, lucht- en ruimtevaart, infrastructurele organisaties en energie- en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan interessante projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. We zijn regionaal aanwezig, versterkt met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en collega's verspreid over de hele wereld.

We zijn trots op de impactvolle projecten die we samen met onze collega’s tot een succes maken.

Bij CGI hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, omdat dit niet alleen de samenwerking bevordert, maar ook vaak leidt tot betere resultaten. We kijken uit naar jouw bijdrage aan ons team!

Werken in kleine zelfsturende teams bestaande uit experts in je vakgebied.

• De regie over je eigen carrière met daarbij de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
• Je werkt met de nieuwste technologieën.
• Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
• Direct een vast contract
• Parttime mogelijkheden
• En de mogelijkheid om CGI aandeelhouder te worden

Waar kom je terecht?
Je werkt binnen de Politie-unit, onderdeel van de sector Government. Je maakt deel uit van een toegewijd team en hebt de kans om te werken in een uitdagende omgeving. We zijn een wereldwijd partner voor diverse Politieorganisaties, waarbij onze activiteiten variëren van cybersecurity, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie en secure hosting tot elektronische oorlogsvoering en command & control, evenals ICT-beheer, systeemintegratie en strategische advisering.

Sluit je aan bij ons team van experts en solliciteer direct!
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature, Neem voor meer info contact op met Ad Buckens, Director Consulting Services +31 6 10 56 09 88 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Lilija Alesjkevitsj, corporate recruiter of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We werken niet samen met externe recruitment partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Together, as owners, let’s turn meaningful insights into action.

In 1976 opgericht als een familiebedrijf, is CGI vandaag de dag een van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Bij ons draait het om ownership, teamwork en respect. Je krijgt de ruimte om al je talenten volledig te ontplooien.

Vanaf je eerste werkdag ben je mede-eigenaar van CGI. We profiteren samen van ons succes en je krijgt de kans én verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan de koers en strategie van ons bedrijf.

Jouw inzet voegt waarde toe. Je werkt aan innovatieve oplossingen en bouwt aan je netwerk van collega's en klanten. Je hebt toegang tot wereldwijde kansen om je ideeën te realiseren, mogelijkheden te benutten en te profiteren van onze kennis van de industrie en technologische expertise.

Ontdek bij ons de mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en zet de volgende stap in je carrière. Hier staat jouw succes centraal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in