+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior Java Ontwikkelaar Almelo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 p/m

Vacature in het kort

Voor een maatschappelijk gerichte opdrachtgever zoeken we een medior Java Ontwikkelaar. Je werkt in een team dat ICT-systemen verbetert en onderhoudt. Samen zorgen jullie dat alles goed werkt en gebruikers tevreden zijn. Je gaat aan de slag met verschillende taken, van het plannen tot het testen van nieuwe functies. Het is een kans om te groeien en te leren. Je komt in een team dat altijd bezig is met verbeteren. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Interessante uitdaging als medior Java Ontwikkelaar


De functie

Voor een interessante, maatschappelijk gerichte opdrachtgever in Almelo, zijn wij op zoek naar een medior Java Ontwikkelaar. In deze functie zorg je samen met je agile team ervoor dat de ICT-systemen aan de gevraagde eisen voldoen en dat we altijd op ze kunnen bouwen. Je komt terecht in het professionele en gezellige team dat beheer, onderhoud en doorontwikkeling doet voor de diensten Informatieportaal en Mijn Slachtofferzaak binnen de afdeling Portalen & Samenwerking. Je gaat met je collega's werken aan het gehele agile ontwikkeltraject: van refinement van de opdracht, het inplannen van de taken en het bouwen en testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit aan stakeholders. Je houdt je in teamverband voornamelijk bezig met ontwikkelaarswerkzaamheden in JAVA en Oracle. Naast genoemde informatiesystemen blijven we continu verbeteren: de dienst kan altijd beter, efficiënter, gebruiksvriendelijker of beter gedocumenteerd. Wij staan dan ook nooit stil, en willen onze gebruikers steeds beter bedienen. Als jij je wilt blijven ontwikkelen, en verder wilt kijken dan je neus lang is, dan ben je bij ons zeer op je plek. Kun je nog niet alles, maar heb je affiniteit met bovenstaande en wil je je graag ontwikkelen op dit gebied? Ook dan komen we graag met je in contact.



Gevraagd

Eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Java-kennis en kennis van relationele databases (3+ jaar)
  • Iemand die gemotiveerd is op een optimale dienstverlening te realiseren

Wensen:

  • Kennis van hedendaagse ontwikkelmethodologie, zoals agile en scrum
  • Basiskennis van GIT, Jenkins en Angular

Competenties:

  • Samenwerking
  • Nieuwsgierig
  • Gedreven
  • Kwaliteitsdenker
  • Altijd op zoek naar verbeteringen in proces, techniek en mensen


Aanbod

  • Een uitdagende job voor een organisatie waar je gezien het maatschappelijke karakter trots op mag zijn!
  • 32 - 36 uur per week
  • Een salaris tot max €5500,- bruto per maand (afhankelijk van relevante werkervaring)
  • Goede overige voorwaarden


Bedrijfsomschrijving


Deze organisatie richt zich op het ontwikkelen van applicaties en portalen voor organisaties binnen de justitiële ketens in Nederland. De afdeling waarbinnen de inzet plaatsvindt is Portalen & Samenwerking. De afdeling zorgt voor de ontwikkeling aan, en verbetering van onder meer de dienstverlening in autorisatie en authenticatie in toegang tot onze systemen en het portaal v.w.b. de (gezamenlijke) informatie vanuit bijv. politie, OM of Slachtofferhulp, IP en MSz. Dit doen wij in de vorm van applicatief onderhoud en de levering van expertise aan onze ketenpartners. De afdeling werkt vanuit Almelo en bestaat uit 3 teams voor 5 verschillende toepassingen. Elk team bestaat uit ongeveer 10 fte, en werkt DevOps, met inzet van agile/scrum. Het informatieportaal is een eigen ontwikkelde voorziening, die het mogelijk maakt om verschillende diensten te ontsluiten. Met het Informatieportaal ontsluiten wij (nu) diensten zoals Opvragen Justitiële Documentatie, Injus, DIAS, BIBOB en JIP voor onze ketenpartners. Zij loggen in op het Portaal via e-Herkenning en/of de IDP-broker. Daarnaast wordt via het informatieportaal het federatief gebruikersbeheer voor deze voorzieningen uitgevoerd. www.MijnSlachtofferzaak.nl is hét portaal MSz v.w.b. de (gezamenlijke) informatie vanuit bijv. politie, OM of Slachtofferhulp. MSz helpt het slachtoffer om overzicht te houden in de zaak. Op www.MijnSlachtofferzaak.nl vinden we alle berichten over de voortgang in één overzichtelijke (persoonlijke) tijdlijn. Je vindt hier informatie over rechten van het slachtoffer en contactgegevens van de betrokken organisaties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in